Hae
Prime Life by Umppu

Miten aion saada kapean vyötärön takaisin synnytyksen jälkeen?

Sisältää kaupallisia linkkejä *

 

Mua ei juurikaan kahdessa viime raskaudessa ole haitannut vaikka paino  on noussu ja keho muuttuu, koska tiedä, että sitä on mahdollisuus muokata liikunnalla ja terveellisillä elämäntavoilla. Se ei muutenkaan näyttele pääroolia elämässäni tällä hetkellä.  Kun tätä vartta on se 155cm niin jokainen voi miettiä kuinka paljon siitä on selän osuus :). Ja vaikka kukaan ei koskaan uskokkaan niin mulla on suhteessa pitkät jalat pituuteni nähden ja vauva on sullottu hyvin pieneen väliin ja vatsa on aina todella ison näköinen. Niinkuin joku hassun hauska lukija kommentoi joskus että olet yhtä lyhyt kuin leveä 😉

Iso vatsa hankaloittaa lyhyellä ihmisellä lähestulkoon kaikkea. Joudut suorittamaan kaikki pesualtaisiin liittyvät toimenpiteen kylki edellä kamalassa kierrossa, mikä taas rasittaa selkää. Turha koittaakkaan leikata varpaankynsiä, saati käyttää tavallisia rintaliivejä. No kauaa ei enää ole jäljellä.

Mua ei ole juuri koskaan ahdistanut omassa vartolssani muu kuin keksivartalo. Raskauksien jälkeen se on kuin pehmis, mikä tursuaa joka paikasta ja mitä ei saa kauniisti aseteltua juhlamekkoon tai mihinkään muuhunkaan vaatteeseen. Mulla oli Vivianista synnytyksen jälkeen  aivan kamalat selkäkivut ja mikä oli mahtavaa oli niihin helppo apu.

Omaa kehoa voi alkaa kuntouttamaan vaikka heti synnytyksen jälkeen, mutta se pitää tehdä kehoa kuunnellen. Itse aloitin viimeksi Esbeltillä, mikä toimi mun kohdalla aivan loistavasti. En suosi rajua liikuntaa heti synnytyksen jälkeen, koska se voi aiheuttaa pysyviä vaurioita kehoon.

waist-trainer-black-front79

 

Kaikki korsetit * on nyt Biancaneven verkkokaupassa -20% ja tämä on tarjous mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tilaa omasi TÄÄLTÄ *

Itse aloitin M koolla ja siirryin siitä pikkuhiljaa pienempään s:n kautta xs kokoon. Mielestäni korsetti on todella edullinen, jos vaikka ajatellaan kuinka paljon maksaa salijäsenyys nykyään kuukaudessa tai vaikka hyvät rintaliivit. Sain uskomattoman avun selkäkipuihin ja se ryhti minkä sillä saa on aivan mieletön.  Tässä siitä vähän tietoa:

 Korsetissa käytetty fuusioteknologia on ylivoimainen niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Tiesitkö että Esbelt on myös fitnessammattilaisten kapean vyötärön salaisuus?Ipanema korsetti on valmistettu 100% luonnonkumista, joka yhdistyy pehmeään, kosteutta imevään puuvillavuoriin ainutlaatuisen teknologian avulla.Kaksirivinen hakaskiinnitys edessä ja joustavat metalliset spiraaliluut estävät korsettia nousemasta pois paikaltaan. Se ei rullaannu käytössä, vaan pysyy paikallaan vauhdikkaammassakin menossa.KORSETTI ON INTIIMITUOTE JA SILLÄ EI NÄIN OLLEN OLE VAIHTO- EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA.

Itse tykkään pitää korsettia usein kireän paidan päällä niin se tuntuu mukavemmalta iholla.

img_7983 img_9533

Käytin korsettia jo heti, kun ne saapui Suomeen ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien aina kun en ole ollut raskaana.

Tämä on helppo tapa saada kaikki alkuun ja sitä on esimerkiksi kiva pitää vaikka vaunulenkillä. Haaveissa olisikin nyt pitkät vaunulenkit ja toivon, ettei muussa elämässä tapahdu mitään radikaalia, että mulla on nyt mahdollisuus ulkoilla ja energiaa siihen. Liikkuminen antaa uskomattomatoman energian ja tekee niin äidille kun lapsille hyvää saada raitista ilmaa.

-Umppu

3 kommenttia

  1. Emmi kirjoitti:

    Keksivartalo ? Ihana!

  2. Niina kirjoitti:

    Moikka!
    Ensinnäkin kiitos kirjoituksistasi! Pidän tavastasi kirjoittaa asiat niinkuin ne ovat. Ennenkaikkea mukavaa, että olet raskaana. Itsellä poika 1/16 ja nyt tyttö 8/16 ? Mietin tuota Biancaneven korsetin hankkimista, itsellä mm selkävaivaa ja pituutta siunattu myös komiat n.155cm. Osaatko sanoa mitä eroa on Ipanemalla sekä Waist trainerina on? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.