Hae
Prime Life by Umppu

Kaikki on nyt valmiina ja lapsi saa tulla

sisältää kaupallisia linkkejä *

Vaikka sitä moni saattaa ajatella, että äitiysloma on vain odottelua ja sohvalla makaamista niin ei ainakaan täällä meillä. Tuntuu että kamalasti on kaikenlaisia hoidettavia juttuja ja kokoajan pitäis olla ravaamassa jossain tutkimuksissa. Oon tänään tehnyt aamusta asti töitä ja hoitanut ties sun mitä firman asioita, että voi levollisin mielin maata sielä synnärillä, eikä tarvitse miettiä onko se ja se lasku maksettu ja se ja se asia hoidettu. Hallinnolliset hommat ei lopu koskaan.  Tässä myös pohdin muutoksia, koska aion muutta toiminimi yrittäjyyden oy:ksi niin sekin vaatii taas hieman opiskelua. Ei tässä tosiaan lomaileen pääse, vaikka kuinka haluaisi.

Tänään on treffit työntekijäni työterveyslääkäri asioissa, jotka saan vielä hoidettua ennen H- hetkeä. On niin monta asiaa, mitkä pitää huomioida ja selvittää, että pieni pelko perssiissä on kokoajan, että onhan kaikki nyt varmasti ok. Onneksi mun kirjanpitäjä selventää asioita ja pitää huolen, että kaikki pakolliset asiat on hoidossa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Viikonloppuna meillä oli siskon tytön synttärit ja Vilillä oli kaveri yökylässä. Kaikki meni oikein mukavasti. Itse kärsin koko viikonlopun taas aikamoisesta pahoinvoinnista, mutta nyt se alkaa jo hieman helpottamaan. Täällä sitä ollaan sairaalakassi valmiina lähtöön. Mulla on mennyt Vili 2 viikkoa yli ja Vivian meni viikon, joka sitten käynnistettiin, että jos vanhat merkit paikkansa pitää niin voi olla, että tässä vielä joutuu hieman tätä kolmatta hautomaan. Joka paikasta on kyllä sanottu, että  synnytys on kovin lähellä ja itsestäkin kerrankin tuntuu siltä. Supistelee jo aika voimakkaasti.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Haluaisin kovasti siivota ja laittaa kotia, mutta olo ei oikein anna oikeutta sille hommalle. Täällä me ollaan perheen kanssa katsottu elokuvia ja Vivian on kiikkunut omassa tuolissa, mikä on aivan sen lempi paikka. Meillä on kotona ollut oksennustautia ja olen salaa kädet ristissä toivonut, että itse en sitä saa. Kamala tauti…. En tietenkään sitä toivo myöskään lapsille..

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tässä on kuvaa meidän eteisen kaapistoista. Ne on ostettu ikeasta. Sisällä on erilaisia vetolaatikoita, kenkähyllyjä yms, jotka on suunniteltu niiden omalla ohjelmalla. Ihastuin näihin ovenkahvoihin, jotka sopi täydellisesti meidän kotiin. Kun on valkoinen lattia, niin sinä näkyy kaikki ja varsinkin kuraiset kengän jäljet. Ostin lapsille ikeasta kurakaukalon muutamalla eurolla, missä kengät kuivuu nätisti. Suosittelen.

Ja uusin aivan täydellinen hankinta eteiseen on muovimatto, mikä ei näytä muovilta. Matto on niin siisti, eikä ime itseensä sitä kaikkea shaibaa mitä ulkoa tulee. Varsinkin jos koti on maa tasossa niin aivan loistava tuote. Maton saa pidettyä puhtaana vain pyyhkäisemällä kostealla

Matto TÄÄLTÄ kaupallinen linkki*

83-3930

 

koodilla 345403 *  saat 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 30.12.2016 * asti ja sen voi käyttää vain kerran.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mää oon tosi innoissani, kun Fitfashionille on tulossa uusia muutoksia.  Meidän kaikkien blogit löytyy jatkossa helpommin ja kenenkään ei tarvi enää lueskella juttuja mitä ei halua, eikä tarvitse kommentoida että et kuulu tänne portaaliin, koska me kaikki kuulumme <3 Oon onnellinen että erikseen tulee perhe kategoria, minne saan kirjoitella omia juttujani perhe arjesta ja ruuhkavuosista selviytymisestä. Voin myös linkittää jonkun postauksen johonkin muuhun kategoriaan, milloin se löytyy myös siltä.  Oon muutenkin innoissani FitFashionilla tapahtuvista uusista muutoksista. Niistä sitten lisää, kun ne ovat ajankohtaisia.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Mut löytää myös instasta @umppu minne päivitän hieman tiuhempaan kuvia ja varmasti ensimäisenä vauva uutiset <3

-Umppu

9 kommenttia

 1. Kupla kirjoitti:

  Tuli mieleen yks synnytykseni, kun sanoin tiettynä päivänä lähteväni sairaalasta, koska mun piti mennä maksaan alvit 😀 Semmosta se on, yrittäjän elämä. Tsemppiä muutoksiin, kannattaa laittaa lapuille listoja päivämäärineen, joissa on deadlinet tärkeimmille asioille. Niin mä tein, joten siitä oli helppo unisillakin silmillä oikeasti katsoa että kaikki on hanskassa (vauvankin kanssa) koska pahin olotila on sellainen pelko persiisä koko ajan, kun ei tiedä onko jotain unohtunut vai ei, joten siinä ei pääse koskaan luvan kanssa rentoutuun. Lopuksi vielä tästä blogista ja fitfashionista, olen ilokseni laittanut merkille, että täällä taitaa olla (ainakin ulospäin, mutta uskon että sisältä myös) tyytyväisiä bloggaajia, koska hyvä henki jotenkin näkyy tänne asti. Henk. koht. oon sitä mieltä, että sun blogi on todellakin fit ja fashion, koska täällä on paljon liikuntaan, omaan kroppaan ja urheilumuotiin liittyviä juttuja.

  • primebody kirjoitti:

   hahahah mua naurattaa toi maksaa alvit 🙂 Joo meillä on kyllä tosi jees porukka FF blogaamassa ja on ollut tosi ihana saada uusia ystäviä näistä tyypeistä 🙂

 2. Jonna kirjoitti:

  Hei paljon noi eteisen kaapit on syvät? Onko alle 50 cm? Saako kysyä paljonko maksoi? Meille pitäis hankkia eteiseen iso kaappi, mutta syvyys tuottaa ongelmia..

  • primebody kirjoitti:

   Noi on sen olisko 37,5cm. Otettiin noi just siks että saadaan tilaa eteiseen. Muistaakseni noi oli jotain 490e tai jotain. Ne sisällöt noihin maksaa ja meillä on jos jonkin näköistä tappia ja härveliä. Yks on siivouskaappi mihin saa imurin hyvin.

 3. Piia kirjoitti:

  Ihanan näköinen koti teillä ? musta ja valkoinen on kyllä nappi yhdistelmä.

 4. Emma kirjoitti:

  Hei Umppu,
  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! 🙂 Olisin halunnut kysyä mielipidettäsi keskustelua herättäneeseen aiheeseen: hiustenvärjäys raskausaikana? Ihanaa alkutalvea!

  • primebody kirjoitti:

   Olen siitä joskus jo kirjoittanutkin, mutta voin kirjoittaa uudelleenkin 🙂

 5. Kiia kirjoitti:

  Toi mustavalkonen matto on ihana! Oon ettiny just sellasta! Mistä se on??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.