Hae
Prime Life by Umppu

Saako Joulu jo tulla?

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Kun viime joulu meni ihan keturalleen, niin jos tämä joulu olisi hieman parempi.Oltiin koko perhe kipeitä ja itse olin aivan vuoteen oma.  Mulla onkin suuri osa lahjoista jo hankittuna, jotenka ei sen puolestakaan pitäisi kummempaa stressiä tulla. En ole itseasiassa edes vielä selvittänyt, missä me aiomme joulun viettää. Vuorotellaan aina siskojen ja äidin kanssa kenen luona ollaan.  Tilasin Ellokselta kaikkea kivaa mutta hillittyä joulukoristetta töihin. Oon ehkä tylsä, mutta mun joulu on aika mustavalkoinen ollut jo pitkään, enkä voi sietää niitä vilkkuvia ja heiluvia joulupukkeja.

Lampaantalja TÄÄLTÄ

83-1127_m0011632_fu

 

Taljoja on aina joulun alla kiva laittaa esille ja niiden päällä on mukavan lämmin istuskella. Meillä niitä on kyllä esillä kesälläkin. Tiesitekö muuten, että ne myös viilentävät, mikä oli mulle ihan uus juttu. Ihmettelin kerran etelän reissulla, kun monella oli lasten vaunuissa talja ja ulkona +30 lämmintä… Jotenkin se ei kuumia samalla tavalla ja hengittää ihoa vasten. Myöskin Uggit on kehitetty alunperin aavikolle eikä tänne pakksiin.. No mutta: joulua saa laitettua ihan pienillä jutuilla ja esimerkiksi jouluvalot on yksi niistä. Ne luo ihanaa tunnelmaa koteihin ja valaisevat kauniisti koteja ulkoapäin. Tänä vuonna hankin paljon suuria tähtivalaisimia.

Joulutähti TÄÄLTÄ

 

92-1797

 

Aion tehdä niistä sellaisen kivan aseltelman, tai ehkä joudun pakottamaan töissä Vilmaa tekemään sen, koska meillä on huonekorkeus varmaan 5m 🙂 ja jos lyllerrän sinne niin kuinka todennäköistä on että muksahdan sieltä myös alas :).

Elloksella on nyt kamppiksia: Koodilla 345728  Ellokselta 50% alennusta tuotteista, joissa on merkintä: POISTOMYYNTI!

Mulla olis täällä kotona niin paljon kaikkea touhuttavaa, mutta olo painii kokoajan vastaan.  Uusi närästyslitku mitä hain apteekista on aivan taivaallista. Rennie on ihan turha verrattuna siihen. Nivuset on niin kipeet, että kävely on aika lylläämistä ja muutenkin väsyttää jo aika lailla. Eilinen ja tää päivä on mennyt oikeastaan vaaka asennossa pötkötellen. Sekin on aika turhauttavaa.  Olin ihan fiiliksissä, kun näin somesta kun blogaaja Monna oli juuri saanut vauvan ja tuli itselle sellainen olo, että tulisi jo mullekkin. Vielä on vauvan haalari tulossa postissa, eli ei sen suhteen hätää.

Tampereella on olemassa sairaalan yhteydessä potilas hotelli, minne toivoisin nyt pääseväni. Sinne pääsee jos äidillä ja vauvalla on kaikki hyvin. Katsotaan mitenkä meidän käy. Sielä saa yöpyä myös esim perhe. Ajattelin myös hankkia meille alakertaan vauvalle sellaisen sairaalasängyn vaavinsäky sivuilta. Jotenkin haluan, että vauva on Vivianilta turvassa 🙂 Vivian on sen ikäinen, että ei voi olla varma mitä se saa päähänsä ja jos tulee hetkiä tai tilanteita, missä on haastava toimia kahden pikkuisen kanssa niin saa vauvan sinne. Sängyn voi vuokrata ja se toimitetaan kotiin.  Ihan loistava juttu.

-Umppu

4 kommenttia

 1. Mutsi *5 kirjoitti:

  Mä olin tammikuussa potilashotellissa ja se oli I-HA-NA!! Toivottavasti pääsette! Myös vaavisängyn vuokrasin vauvalle ja suosittelen niin lämpimästi sitäkin, niin näppärä ku pyörät alla, kulkee mukana joka paikkaan 🙂

 2. Minna kirjoitti:

  Hei pyydä ihmeessä neuvolan kautta närästykseen omeprazol resepti, 1 kapseli aamulla ja ei närästä enää. 🙂 tsemppiä loppuraskauteen.

  Jos pääset potilashotelliin, niin kurkkaappas vauvakuva:t sivustolta lisätietoja joka tarjoaa ilmaisen vauvakuvauksen potilashotellissa yöpyville äideille ja vauvoille. <3 kuvaaja tulee sinun ja vauvan luokse ja nappaa pienestä vastasyntyneestä ikimuistoiset kuvat.

  • primebody kirjoitti:

   Toi litku toimi tosi hyvin. Joo oon tietoinen tosta kuvaajasta 🙂

 3. jm kirjoitti:

  Potilashotellille ehdoton peukku. Oli tosi helppo saada koko perhe vauvaa katsomaan, kun oli oma huone, eikä tarvinnut pelätä potilashuoneessa häiritsevänsä muita. Meillä lapsilla ikäeroa 1,5v ja mietin myös tuon vaavisängyn hankkimista, mutta pelkäsin kuitenkin että esikoinen kuitenkin kiipee siihen tai lähtee työntelemään ympäriinsä, joten ostin meille oran haikarakehdon kattoon roikkumaan. Oli huippu! Vauva nukkui tyytyväisenä kun kehto heilui eikä isoveli päässyt kiipeilemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.