Hae
Prime Life by Umppu

Isä joka on yksi elämämme tärkeimmistä ihmisistä

yhteistyössä Daniel Wellington*

Mulle isä on aina ollut yksi tärkeimmistä ihmisistä mun elämässä. Isä on aina se kuka auttaa, vaikka olisit minkälaisessa hädässä ja siihen on aina voinut luottaa. Isä on myös se ihminen kenellä on aina ollut vahvin auktoriteetti muhun kenelle en ainakaan muista juuri koskaan huutaneeni vastaan. Tai no ehkä joskus, mutta oon aina hävinnyt sen taiston 🙂

Nyt kun mulla on omia lapsia niin mikään ei ole kauniimpaa, kun katsoa kun lapset leikkii oman isänsä kanssa. Mulla on ollut alusta asti periaate, etä isä on yhtä paljon lasten elämässä, kun itsekkin olen ja annan hänen toteuttaa juttujansa omalla tyylillä, vaikka moni varmaan tietää kuinka haastavaa se välillä on.

perhe-3

Valokuvaaja Piritta Lipiäinen

Musta on joskus jopa hieman tyhmää, kun osa äideistä ei anna isän hoitaa vauvaa. Se pitää päästä yhtälailla tutustumaan siihen ja se vaatii aikaa. Pahinta mitä voit äitinä tehdä on jatkuva isän lynkkaaminen: kun sää et osaa mitään ja ei sitä noin tehdä. Saati kun jätetään lapsi ensimäistä kertaa isälle, niin pommitetaan jatkuvasti viesteillä. Kyllä ne isät sielä selviää omalla tyylillään. Itse olen ainakin oppinut Juusolta myös paljon, että aina ei tarvi olla niin vauhkona joka asian suhteen.

Jos puuttuisin jatkuvasti Juuson toimintaan niin saisin olla räpättämässä kokoajan.. En vaan jaksa tehdä sitä, koska kaikki on kuitenkin aina hyvin. Musta vähän pitääkin olla sellaisia isin ja äidin juttuja erikseen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kuvan kellot:

Ruskea miesten kello TÄÄLTÄ

Raidallinen naisten kello TÄÄLTÄ

 

13.11 on isänpäivä, jota meillä ainakin toivottavasti juhlitaan kotona, koska synnytys lähenee ja vielä ei tiedä satutaanko silloin olemaan vaikka sairaalassa. Meillä on aina ollut tapana aamulla kokkailla isälle aamupalaa ja viedä se tarjottimella sänkyyn. Juusolla on niin hyvät unenlahjat, että se harvoin herää etukäteen. Nyt se osuu mukavasti viikonlopulle.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

On mukava muistaa isää ja samalla ihanaa rakasta aviomiestä. Lapset askartelevat jotain päiväkodissa ja koulussa ja itse ajattelin antaa Juusolle lahjaksi kellon.

Kellojakin on kiva olla eri tyylisiä ja ihastuin näihin Daniel Wellingtonin kellojen ajattomuuteen. Näissä on myös minusta hinta/laatu sihde kohdillaan. Mulla on myös ilo tarjota teille lukijoille alennus koodi. Koodilla UMPPU saat -15% Daniel Wellingtonin kelloista alennusta. Tässä on oiva isänpäivälahja tai miksei lahja pukinkonttiin? Koodi on voimasa Tammikuun 15 päivään asti, eli tässä on vielä hyvin aikaa. Kelloihin voi valita joko hopeiset tai ruusukultaiset yksityiskohdat, millä saat personoitua kelloa kantajalleen paremmin.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tilasin itse kolme kelloa joista yksi on lahja itselleni ja kaksi näistä on Juusolle, joista toinen menee pukinkonttiin. Sitä toista en vielä paljasta :). Tässä on tullut niin paljon touhuttua kaikkea, että oikein odotan sitä joulurauhaa alkavaksi. Eilen mulla oli neuvola, missä taas sanottiin, että synnytys lähestyy kovaa vauhtia. Olen ollut jo useamman päivän ihan sänkypotilaana ja olo on olllut todella huono. Eilen meni paketti renniee ja tänään kävin hakemassa suosituksesta Gaviscon litkua toiveissa jospa se auttaisi.  Ja auttoihan se. Ei tarvinnut nukkua oksennuspussi kainalossa. Lisäksi kehoitettiin syömään manteleita ja neuvolassa sanottiin, että kun juo shottina prunajauho vesi sekoitusta, että sekin tekisi suojakalvon vatsaan. Itsellä on sellainen olo, että pian tulee ja haluankin nyt vain levätä ihan kaikessa rauhassa. On mukavaa, että kalenterissa ei ole juurikaan mitään merkintöjä ja saan  olla vaan. Sellaista aikaa mulla ei ole oikeastaan koskaan.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

On ihana hillua yöpaidalla koko päivä ja olla meikkamatta tai laittamatta hiuksia. Mun kroppa ja pää on kaivannut tätä jo kauan. Toisaalta toivoisin, että vauva syntyy pian koska olo alkaa kokoajan huononeen, mutta toisaalta näinkin on ihan hyvä. Nyt aion käpertyä sohvalle ja lukea asiakkaaltani lahjaksi saamani kirjan Terveisiä pomolle, jonka on kirjoittanut Laura Rötkin ja nauttia saamistani kukista <3

-Umppu

 

4 kommenttia

 1. ilari kirjoitti:

  mä oon siinä samaa mieltä meillä oli lapsen äitin kaa se hyvä et lapse neka vuosi me voitiin kummatkin olal kotona sen kaa ja luotuu sitä sidettä kun se tosiaan vaatii sitä aikaa ja harjotellu ja hyvä olla heti alussa mukana tunne side on tärkeetä samaa meiltä..

 2. Heidi kirjoitti:

  Isänpäivää vietetään joka vuosi marraskuun toisena sunnuntaina, joten joka vuosi se osuu mukavasti viikonlopulle 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Joku mulle jo mainitsi asiasta ja mua nauratti kun en tiennyt 🙂 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.