Hae
Prime Life by Umppu

Suojaa lapsesi kemikaalikuormalta

Kaupallinen yhteistyö Prime hair and beauty design*’¨

 

Paljon on kemikaaleja/saasteita ja me kaikki saamme niitä väkisinkin kehoomme halusimme tai emme. On lähestulkoon sama asia käyttää esimerkiksi voimakkaita hajusteita tai vaihtoehtoisesti nukuttaa lasta keskikaupungilla parvekkeella voimakkaissa ilmansaasteissa.  Mulla on ilo kertoa teille  uudesta tuotesarjasta Mother to be. Tämä sarja on luotu sinulle ja vauvallesi, jonka perustana ovat parhaimmat ja luonnollisimmat ainesosat. Tuotesarja sopii myös erinomaisesti allergikoille.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Äidiksi tuleminen on elämän yksi merkittävämpiä kokemuksia. Raskauden aikana haluat huolehtia itsestäsi ja vauvastasi parhaalla mahdollisella tavalla, varmistaen etteivät haitalliset kemikaalit vaikuta vauvaasi tai sinuun itseesi. Nyt on olemassa uusi Mother to be hius ja vartalo  tuotesarja, jonka perustana on puhtaat ja luonnolliset ainesosat.

 

Tuotteisiin on valittu vain turvallisia ainesosia. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, negatiivisia sulfaatteja, hajusteita eikä väriaineita. Ne  on korvattu luonnollisilla ainesosilla, kuten  sheavoilla, manteli ja oliiviöljyllä.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Shampoo: perustuu sataprosenttisesti luonnontuotteisiin, sitä voidaan käyttää sekä hiuksille, että vartalolle. Shampoon luonnolliset ainesosat on uutettu kookosöljystä. Se tekee hiuksistasi kauniin sileät ja puhtaat. Sarjan öljy on eco-sertifioitu.

Tavallisena sulfaattina tuotteessa toimii sodium coco-sulfaatti, jota valmistetaan kookosöljystä. Shampoo sopii hauraille, hennoille sekä värikäsitellyille hiuksille.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Hoitoaine: siältää öljyjä ja propyleeniglykolia (orgaaninen yhdiste), jonka ansiosta hiukset ovat helposti harjattavat, sileät ja kiiltävät.  PURE Mother to be ATTITUDE hoitoaine varmistaa, että hiuksesi ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa raskauden ja äitiyden aikana. Tuote ei sisällä hajusteita, eikä säilöntäaineita.

Vaikutusaika 1-3 minuuttia ja huuhdotaan vedellä.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Sarjaan kuuluu vielä ihana vartalovoi. ECO- sertifioitujen ainesosien, kuten sheavoin tocoferolin ja E-vitamiinin avulla Pure mother to be attitude vartalovoi ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti vatsan kasvaessa.

Attitude Anti Stretch Marks Extract uute vähentää paikallisia tulehdusreaktioita ja ehkäisee raskausarpien muodostumista. Tuotetta suositella käytettävän aamuin illoin.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kun ostat shampoon sekä hoitoaineen yhteishintaan 49,90e saat veloituksetta vartalovoin, harjan ja hiuslenksuja. Tämä on aivan huippu tarjous ja ihana lahja, vaikka esimerkiksi pukinkonttiin. Tuotetta on saatavilla Prime hair and beauty designista Voimakatu 2 lh4 Tampere.

100% PURE

 • Ei haitallisiasulfaatteja. Sulfaatteja käytetään shampoissa yleisesti, sillä ne puhdistavat ja vaahtoavat. Haitalliset sulfaatit voivat ärsyttää ihoa ja päänahkaa sekä voivat kuivattaa hauraita hiuksia.
 • Ei huolia. Tuotteeseen on lisätty öljyjä, kuten sheavoita, manteli ja oliiviöljyä. Nämä luonnon omat kasviperäiset ainesosat ovat valittu siksi, että ne hoitavat tehokkaasti vartaloa ja hiuksia.
 • Ei säilöntäaineita. Tietyt säilöntäaineet pidentävät tuotteen käyttökelpoisuutta. Pure attitude tuotteissa käytetään vain luonnollisia säilöntäaineita.
 • Ei hajusteita. tuotteissa ei ole keinotekoisia hajusteita.
 • Ei eläinkokeita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla.

 

364b0a0a-3516-425f-bff2-41faec263983

 

Jos kiinnostuit sarjasta, niin älä epäile hankkia sitä itsellesi. Sinulla on nyt myös mahdollisuus voittaa se  itsellesi osallistumalla kilpailuun. Kommentoi, miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä tuotesetti itsellesi ja se voi olla sinun. Aikaa on 6.11.2016 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökotaisesti. Tuotteita on yhteensä 5 kpl ja palkinnon arvo n. 100e.

 

 

-Umppu

86 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Tuotteina loistavia ja menisi tottakai joululahjaksi?

 2. Helmi kirjoitti:

  Olen raskaana ja vuodenvaihteessa laskettu päivä. Erityisesti raskausaikana voimakkaat hajusteet ja kemikaalit saavat voimaan pahoin ja haluaisin käyttää mahdollisimman luonnonmukaista kosmetiikkaa. Nämä olis täydellinen piristys pimeään marraskuuhun kun maha painaa ja työssäkäynti tuntuu raskaalta :).

 3. ramu kirjoitti:

  Muista mainita blogitekstin olevan mainos, meillä on ihan lainsäädäntöä asiasta 😉

 4. Kristina kirjoitti:

  Hei näitä pitää kokeilla! Yksi vartaloöljypullo jo käytetty, vielä olisi pari kuukautta edessä kaksosmahan rasvaamista 😀

 5. Katja kirjoitti:

  Haluaisin antaa tämän paketin rakkaalle ihmiselle, joka on pitkän odotukseen jälkeen vihdoinkin raskaana ja ansaitsee nauttia tästä ajasta nyt aivan täysillä ? tietenkin haluan hänelle ja pikku-ujolle vatsassa myös pelkkää hyvää vointia.

 6. Saara kirjoitti:

  Odotan parhaillaan ensimmäistä lastani. Luonnonmukaiset tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa ja kemikaalikuorma on alkanut mietityttämään.

 7. Jensku kirjoitti:

  Odotan kolmatta lasta ja nämä tuotteet olisi tarpeen ja virkistäisikin väillä väsynyttä ja monista vaivoista kärsivää odottajaa.Itselle en raaski tuotteita ostaa,kun kaikki mitä tarvitaan menee lapsille tai perhe elämään.Harvoin saa itselleen mitään hankittua.Blogiasi on kiva seurata,kun sullakin vielä kolmas odotus menossa! Tsemppiä loppu raskauteen!

 8. Annu kirjoitti:

  Luonnonmukaiset tuotteet ovat olleet yleensä pettymys tuoksultaan ja koostumukseltaan. Sarja näyttää ainakin ulkoapäin hyvältä ja testaisinkin sitä mielelläni. Mulla on 1v 4kk lapsi 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Nää ei tuoksu miltään. Ei edes raaka-aineilta ja koostumus on ihanan ylellinen <3

 9. Kati kirjoitti:

  Mielelläni kokeilisin tuotteita. Odotan ensimmäistä lasta ja laskettuun aikaan 3 viikkoa! Tuotteiden luonnollisuus herätti mielenkiintoni 🙂

 10. Piu kirjoitti:

  Ensimmäinen lapsi tulossa,mielellään kokeilisin tuotteita.

 11. Kirsi kirjoitti:

  Olisi kiva päästä kokeilemaan tuotteita. Tällä hetkellä kahden pienen lapsen kanssa kotona ollessa olisi ihana saada jotain itselleenkin,ku meinaa vähän omat hankinnat ja itsestä huolehtiminen jäädä vähälle.

 12. Amy kirjoitti:

  ”kemikaalej/saasteitaa
  keksikaupungilla parvekkaalla
  värikäsutellyille”

  jne jne. Arghh!

  • primebody kirjoitti:

   Jos sun elämän tehtävä on käydä mun blogissa etsimässä kirjoitusvirheitä niin pyydän sua ystävällisesti keksimään jotain muuta tekemistä. Sun jokainen kommentti on suoranaista Vitt….lua. Keksity vaikka niihin omiin heukkouksiin ja jätä mut rauhaan 🙂

 13. Josiida kirjoitti:

  Kuuden lapsen äitinä pieni arjen luksus tekisi hyvää!(:

 14. minea_ kirjoitti:

  Mukana!! 🙂 Paketti menisi ihan itselleni joululahjaksi. Odotan kolmatta lastamme ja kemikaalikuorman pienentäminen ja itsensä hemmottelu ei olisi yhtään pahitteeksi!! 🙂

 15. sofia k kirjoitti:

  Haluaisin itse kokeilla tuotteita! Ensimmäistä lasta odottelen 🙂

 16. Suvi kirjoitti:

  Oi ihanat tuotteet! Jos voitto tulisi, niin pitäsin osan itselläni ja osan antaisin ihanalle ystävälleni lahjaksi. Hän odottaa juuri nyt ensimmäistä lastaan. ?

 17. Ansku kirjoitti:

  Olen aivan hurahtanut luonnonkosmetiikkaan ja niiden avulla olen päässyt eroon monista aiemmin vaivanneista iho-ongelmista. Ilmeisesti olen herkistynyt joillekin ainesosille aikojen saatossa, sillä näppyläinen ja ärtynyt iho on enää vain paha muisto nyt siirryttyäni ”luomuun”. Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita! Pienten lasten äitinä itseään pitäisi muistaa hemmotella useammin 🙂

 18. Saara Jaara kirjoitti:

  Hajuste yliherkkänä olisi ihana kokeilla näitä luonnontuotteita sopisivatko minulle. Kolmen pienen lapsen äitinä hemmottelu ei olisi pahitteeksi.

 19. Jonna kirjoitti:

  Ystäväni on raskaana, odottaa ensimmäistä lastaan ja tuntemukset ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Tämä olisi ihana joululahja hänelle.

 20. Sanna kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. En ole ennen kokeillut,mutta kiinnostaisi kyllä. Kolmannen lapsen syntymän jälkeen olen herkistynyt hajuille. Monista tuoksuista tulee huono olo.

 21. Maija kirjoitti:

  Mielelläni lähtisin tuotteita testaamaan. 🙂 4.lapsi pian syntymässä ja ylimääräsiä kemikaaleja lapsille oon pyrkiny jo pidemmän aikaa välttämään ja lisäks yritän valita eko-tuotteita kodin kemikaaleihin. Hajuste yliherkkyys lisäksi riesana,joten sopivia tuotteita välillä vaikea löytää.

 22. Riksu kirjoitti:

  Haluaisin testata, luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti.

 23. Eeva-Maria kirjoitti:

  Olisi varmaan hyvä sarja tällaiselle allergikolle astmaatikolle. Monista shampoista päänahka kutiaa ja ilmestyy paukamia. Nää on vielä niin ylellisen näkösiä, että esteetikon mieli lepää jo pelkän purnukan katselemisesta.

 24. HannaKoo kirjoitti:

  Oi tämä sarja on ihan uusi tuttavuus minulle ja olisi mahtavaa voittaa nämä tuotteet itselle! 🙂
  Minulla on laskettu aika maaliskuun lopussa ja tässä on tullut väkisinkin viime aikoina pohdittua milleköhän kaikelle turhalle ja myrkylle sitä tulevaa pienokaista välillä tietämättään altistaa…

 25. Oona kirjoitti:

  Olis mahtavaa voittaa tuotepaketti, koska oon jo useamman vuoden ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta hiuksille en ole vielä kerennyt tälläistä kokeilemaan joten kiinnostaa kovasti kokeilla! Ja voin vannoa että haen umppu nää pullot uudestaan teijän liikkeestä jos pidän tuotteista. ?

 26. Suvi S. kirjoitti:

  Vaikuttava ihanilta nuo tuotteet! Odotan toista lastani, ja mielelläni noita tekstaisin. 🙂

 27. nelsu kirjoitti:

  Odotan ensimmäistä ja laskettuun aikaan vielä 2kk, nyt olisi aika alkaa vähän hemmotella itseään ja kokeilla vakkarituotteisiin tottuneena jotain uutta! 🙂

 28. Jenna kirjoitti:

  Pienen vauvan ja taaperon äitinä tämä paketti olisi silkkaa luxusta! ?

 29. Amanda kirjoitti:

  Odotan esikoistani ja olisi upea päästä testaamaan tuotteita!!

 30. Miia kirjoitti:

  Varmasti hyvät tuotteet!
  Haluaisin antaa ne tulevalle kummityttöni äidille <3

 31. Emmi kirjoitti:

  En ole raskaana, mutta miksi en silti voisi vähentää kemikaalikuormaa? Osaatko sanoa löytyykö näitä muista kampaamoista? Tampere on ihan liian kaukana, että voisin sinulta hakea ?

 32. Heli kirjoitti:

  Olen pienen pojan äiti ja odotan toista lastamme, joten turvalliset tuotteet kiinnostaa ja arkeen pieni luksus olisi silkkaa plussaa?

 33. Sanna kirjoitti:

  Kuulostavat ihan täydellisiltä! Nyt raskaana ollessani olen yrittänyt siirtyä osittain tai kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Olisi hienoa päästä kokeilemaan näin laadukkaan kuuloisia tuotteita!

 34. Maaria kirjoitti:

  Odotan toista lasta syntyväksi ensi tammikuussa. Vuosi sitten allergisoitunut sulfaateille ja yleisesti käytetyille säilöntäaineille. Sen jälkeen on ollut tuskallisen vaikea löytää toimivia hiustenhoitotuotteita ilman haitallisia aineita, jotka aiheuttivat pahimmillaan koko kasvojen turvotusta ja punoitusta. Toivottavasti onni suosii ?

 35. Mips kirjoitti:

  Olisi kiva nyt raskaana saada tuollaisia tuotteita!

 36. Titta kirjoitti:

  Minä haluaisin itselleni kokeilla kyseistä tuotesarjaa 🙂 olen parturi-kampaaja opiskelija.

 37. Laura kirjoitti:

  Maaliskuussa toisen lapsen laskettu aika, ja koko ajan olen olen pyrkinyt siirtymään luonnollisempiin tuotteisiin 🙂

 38. Marianne kirjoitti:

  Tulisi omaan käyttöön. Kemikaalikuorma huolettaa ja vielä en ole löytänyt itselle sopivia luonnontuotteita, joten näitä olisi ihana testata. 🙂

 39. Pauliina kirjoitti:

  Odotan ensimmäistä lastani, ja haluan ehdottomasti olla mukana arvonnassa <3

 40. Anna kirjoitti:

  Olisipa ihana voittaa nämä tuotteet! Suosin luonnonkosmetiikkaa muutenkin. Olen 6kk ikäisen vauvan äiti, ja koska hiukseni ja sormeni ja poskeni on vähän väliä vauvan suussa haluan välttää kemikaaleja kosmetiikassa.

 41. Julia kirjoitti:

  Oi mitä luksusta! Mukana arvonnassa ehdottomasti. ☺

 42. AnnaE kirjoitti:

  Olisipa kiva päästä testaamaan itselle uutta tuotemerkkiä luonnonkosmetiikasta!

 43. Emilia kirjoitti:

  Kuulostaa niin täydelliseltä sarjalta, että haluisin kokeilla 🙂

 44. Reetta kirjoitti:

  Olen nyt alkanut kiinnittämään enemmän huomiota kemikaaleihin ja haluan vähentää niiden käyttö ja käyttää mahdollisimman luonnollisia aineita. Tämä tuote paketti tulisi tarpeeseen. Yhden lapsen äiti olen 🙂

 45. Liisa anttila kirjoitti:

  Hiukset ovat haperot ja haasteelliset…ja kaipaavat kyllä elvyttäviä ainesosia. Viime vuoden toukokuun jälkeen olen pitkälti karttanut kemikaaleja:.. nyt meillä on siis Pikkuinen 8kk 🙂 tuotesarja vaikuttaisi juuri siltä, mitä olen etsinyt!!!!!!

 46. Ripsu kirjoitti:

  Antaisin nämä joululahjaksi ihanalle siskolleni, joka sai juuri tietää olevansa raskaana. Lapsesta tulee minun kummilapseni 🙂

 47. karoliina kirjoitti:

  Kuulostaa hyvältä, olisi mukava testata! Mukana arvonnassa! 🙂

 48. jensu kirjoitti:

  Mulla on viime aikoina oireillut päänahka aika paljon. Veikkaan, että jossain käyttämässäni shampoossa tai hoitoaineessa on jokin ärsyttävä ainesosa, joka saa päänahkani ruvelle ja kuivumaan. MYöskään viilenevä ilma ei paranna tilannetta. Uskoisin, että näillä tuotteilla saisin päänahkani rauhoitettua.

 49. Jaana kirjoitti:

  Itselleni kovasti toivoisin kyseistä pakettia syntymäpäivälahjaksi. 🙂 Vuosia tulee taas lisää ensi viikon alussa ja esikoinen 5 kk pitää kiireisenä. Empä ole siis ehtinyt tukkaparkaani paljon ajatella. Lisäksi mies on vienyt takkuharjani (hieroo kuulemma mukavasti päänahkaa harjatessa), joten myös Tangle Mouse tulis tarpeeseen. 😀

 50. Heidi kirjoitti:

  Oon kokeillut tosi monia eko shampoita ja hoitoaineita, shampoista löytyy hyviä mutta hoitoaineet ovat olleet pettymyksiä kerta toisensa jälkeen. Olisi mukavaa päästä testaamaan olisiko näistä tuotteista korvaajaksi normi hoitoaineelle.

 51. Kati kirjoitti:

  Kuormitan itseäni, asiakkaita ja luontoa töiden puolesta lähes päivittäin, kolmattakymmentä vuotta, ja oon todella iloinen, että tutkimukset kehittyvät koko ajan sekä tietoisuus allergioista ja kemikaalikuormasta lisääntyy. Olisi hienoa päästä kokeilemaan uusia kaikille osapuolille ystävällisempiä tuotteita 🙂

 52. Annareetta Rautiainen kirjoitti:

  Olisipa ihana päästä testaamaan että aiheuttavatko nämä tuotteet allergiaa. Toisen raskauden jälkeen olen kärsinyt kauheista allergisista reaktioista. Ja olen pyrkinyt etsimään tuotteita joissa olisi mahd. vähän mitään ylimääräisiä kemikaaleja! Täytyy sanoa että en pahemmin lue blogeja mutta kahta tulee säännöllisesti luettua ja tämä sinun on toinen niistä! ?

 53. Heidi kirjoitti:

  Haluaisin antaa nämä lahjaksi serkulleni joka kärsii vakavasta sairaudesta ja hajusteyliherkkyydestä.

 54. Valma kirjoitti:

  Tämä paketti olisi ihanaa antaa lahjaksi rakkaalle siskolleni joka odottaa esikoistaan ❤ Uskon että sisko tykkäisi kovasti.

 55. Piia kirjoitti:

  Odotan toista lasta syntyväksi maaliskuussa ja tuotteet kiinnostavat. Kemikaalien käyttöä oon raskaana imettäessä pyrkinyt vähentämään. Myös hyvin vinkkejä hyvästä alumiinittomasta deodorantista otan mielelläni vastaan! Eilen sain huolestuttavia uutisia ultrasta ja nyt joudutaan odottelemaan, että päästään selvittämään, onko pikkuisella kaikki hyvin. Pieni hemmottelu tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

 56. Helena kirjoitti:

  Odotan kolmatta lastamme syntyväksi joulun tienoilla. Olen koittanut raskausaikana siirtyä hellävaraisempaan kosmetiikkaan ja hoitotuotteisiin. Tämä laadukkaalta kuulostava ja näyttävä paketti olisi kyllä aivan ihana joululahja!
  P.S. Siunattua ja ihanaa kolmannen odotusta myös Sinulle Umppu ja voimia loppuraskauteen. Sekä kiitos hyvästä blogistasi, seuraan sitä säännöllisesti! 🙂

 57. Susanna kirjoitti:

  Moi Umppu!
  Oo sun blogia vakituisesti lukenut ja välillä kommentoinutkin. Tykkään siitä, että omasta elämästäni löytyy paljon yhtäläisyyksiä sun blogiteksteihin ja tykkään kantaaottavista teksteistäsi ?

  Sitten arvontaan. Mielettömän näköinen ja kuuloinen paketti! Ehdottomasti haluaisin testiin. Esikoistani odottelen rv 28. Töissäni saan ikävä kyllä suurta kemikaalikuormaa (teollisuudessa kehitystehtävissä). Tiedän, ettei firmalla ole tarjota minulle sellaista työtehtävää, missä en altistuisi, vaikka periaatteessa heillä olisi siihen velvollisuus. Enkä myöskään haluaisikaan olla mikään tyhjäntoimittaja toimistossa koko raskausaikaa. Sairaslomalle en voi jäädä, vointini on hyvä ja työterveyslääkärin mielestä kemikaalialtistus ei ole liiallinen (tämä lääkäri ei ole edes käynyt työpaikalla katsomassa mitä teen). Toisaalta en osaisi olla vaan saikullakaan.. Pidän työstäni ja haluan tehdä töitä niin pitkään kuin mahdollista. Ristiriitainen fiilis!!

  Olen itse päätynyt kompromissiin. Yritän vältellä töissä sitä pahinta kemikaalikuormaa, kuitenkin hoitaen työni. Hieman joudun kollegoiltani siihen pyytelemään apuja. Lisäksi yritän vapaa-ajalla välttää kemikaaleja. En ole vielä löytänyt hyvää shampoota/hoitoainetta ja viinmeaikoina päänahkani onkin alkanut kutista ja hilseillä (varmaan johtuu jostain shampoosta mitä olen testannut). Hiuksia en ole värjännyt raskausaikana ja olen pyrkinyt välttämään suuria määriä meikkiä/hiuslakkaa yms. Ja toki pyrin syömään terveellisesti! Pieni remontti pitäisi vielä toteuttaa ennen lapsen syntymää, joten maaleja joutuu ikävä kyllä vähän hetken haistella.. Tutkimusten mukaan lapseni on terve, joten luotan, että tapani toimia on ok, vaikka moni äiti varmaan kritisoisi valintojani.

  Tämä tuotepaketti tulisi todella tarpeeseen ja olisi myös ihanaa hemmotteluakin vielä raskauden loppumetreille!? mikäli arpaonni ei suosi, täytyy yrittää päästä hakemaan paikan päältä..

 58. Pampula kirjoitti:

  Itsellä oli hiusten kanssa ongelmia raskausaikana. Päänahka kuivui paljon, ja se oli useita kuukausia ”auki”. Nyt toiveissa olisi uusi raskaus ja olenkin miettinyt mitä tekisin toisin jottei olisi samaa ongelmaa edessä. Opiskelijana olisi tietysti mukava voittaa tuotteita arvonnassa ?

 59. Saara kirjoitti:

  Odotan ensimmäistä lastani ja raskauden myötä päänahkani on mennyt hirvittävään kuntoon. Koko ajan auki ja ruvella, vaikka yritän olla varovainen. Ei tunnu kestävän edes hajusteettomia tuotteita. Jospa tästä löytyisi ratkaisu! Olisi ihana joululahja itselle vielä ennen vauvan syntymää 🙂

 60. Minttu kirjoitti:

  Kokeilisin mielellään, koska yritän välttää turhia kemikaaleja!

 61. Susanna kirjoitti:

  Ihana setti, testaus houkuttaa! Odotan toista lastamme ja useat ennen raskautta käyttämäni tuotteet eivät tuoksunsa vuoksi enää miellytä. Olen etsinyt laadukkaita vaihtoehtoja, josko nämä olisi sopivia? 🙂

 62. Jasmina kirjoitti:

  Itse käytän jo luonnonkosmetiikkaa ja nämä haluaisin lahjoittaa siskolleni joka on pienen pojan äiti 🙂 Haluan, että läheiseni voivat myös hyvin ja onneksi nykyään on laaja valikoima kaikkea luonnollista 🙂

 63. Pinja kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa nykypäivänä kovasti,pukin konttiin menee jos arpa onni suosii:)

 64. Monica kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Paketti lähtisi kuitenkin oman käytön sijaan luultavasti pukinkonttiin miehen siskolle hemmottulahjaksi joka nyt kovasti toivottua esikoistaan vihdoin odottaa! 🙂

 65. Jenny kirjoitti:

  Mukana! Hektisessä arjessa pieni äidin ja lasten hemmotteluhetki olisi paikallaan 🙂

 66. AnnaT kirjoitti:

  Kiinnostava sarja, mutta harmi ettei kai saatavilla muualla kuin Tampereella. Minulla on arvottu aika toukokuun alussa ja alkuraskaus on mennyt tuoksuyliherkissä merkeissä. Pahimmillaan on oksennettu miehen deodorantin takia… Esikoisen odotus meni oireitta niin tämä on tullut vähän yllätyksenä. Tukka ei ole myöskään tykännyt hormonimuutoksesta ja kokeillut luonnonkosmetiikat eivät ole tilannetta parantaneet (joko eivät pese tarpeeksi tai sitten hamputtavat). Vaikka oma ulkonäkö on ihan toissijaista tuohon massussa olevaan pieneen ihmeeseen nähden, niin olisi silti kiva näyttää ihmiseltä:)

  Tsemppiä kaikille muillekin odottajille!

  • primebody kirjoitti:

   Mulla oli kans viliä odottaessa ihan hirvee hajuste ongelma. Bussit oli jotain aivan kamalaa mutta onneks se meni ohi heti lapsen syntymän jälkeen

 67. Maria kirjoitti:

  Odotan kolmatta lastani ja nyt on alkanut kuvottaan kaikki ylimääräinen haju, oli se sitten hyvä tai paha, niin meinaa aina laatta lentää. Tulisi tarpeeseen tällaiset luonnontuotteet 🙂

 68. Satu kirjoitti:

  Kahden vuoden yrittämisen jälkeen vihdoin tärppäsi, ja nyt ensimmäistä odotan. Haluan tehdä kaiken mahdollisimman hyvin odotusaikana, kuten välttää ylimääräisiä kemikaaleja. Nämä tuotteet kuulosta mahtavilta, jotka ottaisin mieluusti käyttöön:)

 69. Maju kirjoitti:

  Antaisin paketin lahjaksi rakkaalle tyttärelleni, joka saa vauvan ja meidän ensimmäisen mummotettavan joulukuussa.

 70. Teija kirjoitti:

  Haluaisin voitta koska luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäni ja tuotteet menisivät lahjaksi.

 71. Karoliina kirjoitti:

  Perheessäni on kemikaaleille/hajusteille herkistyneitä ihmisiä jonka vuoksi käytän itse mm hajusteettomia pesuaineita jotta läheisillä olisi hyvä olla ja näin myös minulla. Näin ensimmäistä lasta odottaessa nämä tuotteet olisivat taivaan lahja!! Iho ja hiukset ovat jo valmiiksi kuivat korput vaikka ei ole vielä edes talvipakkaset ja lasta en ole vielä synnyttänytkään! Nyt jos koskaan olisi hyvä hetki hemmotella hiuksia ja ihoa oikeilla tuotteilla:)

 72. Inkeri kirjoitti:

  Heippa.

  Mulla on ollut kohdunulkoinen raskaus ja 4 keskenmenoa ennen tätä raskautta.

  Toivon että tämä päättyy hyvin viimein,
  Ja siksi haluaisin tuotteet että voisin tässäkin asiassa valita vauvalle parhaimmat mahdolliset tuotteet. <3

 73. Mirka kirjoitti:

  Raskaus vasta aluillaan, olisi mukava päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita ?

 74. Nea kirjoitti:

  Raskauden puolivälissä mennään ja olisi ihan loisto juttu saada tuo setti omaksi! Alkuraskauden pahoinvoinnit ja väsymykset on onneksi jo poissa, mutta hieman luksusta arkeen näillä tuotteilla olis tosi iso juttu 🙂

 75. Mirka kirjoitti:

  Luin postausta ja mietin koko ajan että mitähän täällä korvessa voisi tuota ostaa. No i varmaan mistään, mutta jospa onni suosisi tätä kautta! Ihan itselle ja tyttärelle haluaisin käyttöön nämä.

 76. Hanna kirjoitti:

  Haluaisin tähän yhteyteen linkata postauksen koskien kemikaaleja. Oli kyse luonnonkosmetiikasta tai synteettisesti valmistetusta kosmetiikasta, sisältävät ne aina kemikaaleja. Vaihtamalla synteettisesti valmistetusta kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan, ei se kemikaalikuormitus siitä vähene. 🙂 Suosittelen kaikkia lukemaan tämän blogitekstin: http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2016/02/keku-1-mika-on-kemikaali.html?m=1

  • primebody kirjoitti:

   Esim hajusteet on todella allergisoivia joillekkin ja on suuri ero käyttääkö hajusteettomia vai ei. Itse olen lukenut tämän artikkelin, mutta tämäkin on vain yksi blogiteksti muiden joukossa

   • Hanna kirjoitti:

    Olen samaa mieltä. Allergiat ovat aina huomioitava olivat ne sitten hajusteista tai muista johtuvia. Pointtini olikin vain tuoda esille kemikaalit. Oli tuotteessa hajusteita tai ei, koostuu se aina kemikaaleista. Vaihtamalla tuotteita ei vähennä kemikaalikuormitusta. Halusin vain tuoda asian esille ja selventää harhaluuloja kemikaaleista 🙂

    • primebody kirjoitti:

     Joo se on totta, mutta kemikaalejakin on monenlaisia. Esimerkiksi luonnosta saadut tuotteet kuten öljyt eivät ole kemiallisesti tuotettuja kemikaaleja. Sekin on iso ero. Toki moni luulee edelleen että kun ostaa vaikka shampoon ”vihreästä kaupasta” on se täysin myrkytön ja näin asia ei ole

 77. Sannis83 kirjoitti:

  Olisi mukava päästä kokeilemaan ko.tuotteita. Olen raskaana ja laskettu aika on ensi keväänä, joten hyvin kerkiäisin käyttämään vartalovoidetta raskausvatsan voiteluun. Kiitos aidosta ja rehellisestä blogista! Mukavaa talven jatkoa!

 78. Jenni kirjoitti:

  Esikoiseni on kolme viikkoa vanha ja erittäin herkkä kaikille hajuille. En ole tyytyväinen tällä hetkellä käyttämiini hajustettomiin tuotteisiin vaan hiukseni tuntuvat likaisilta pari tuntia suihkun jälkeen. Olisi ihana päästä testaamaan tätä tuotesarjaa 🙂

 79. Iidu kirjoitti:

  Odotan kolmatta lastani, ja onhan se niin että itselle hankitut mukavuudet ja välillä melkein välttämättömyydetkin ovat ihan minimissä ja harvinaista herkkua. Siksi olisi ihana voittaa kyseinen paketti. 🙂

 80. Henna kirjoitti:

  Oi tämä olisi ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.