Hae
Prime Life by Umppu

Klovnit ovat yhtä säälittäviä, kun ne anonyymit kommentoijat

 

Mua ottaa niin päähän lukea ja kuulla enää yhtään uutista klovneista. Haluaisin todellakin tietää, kuka ihminen on niin säälittävä, että pukee pellepuvun päälle ja pelottelee lapsia? Tälläisellä ihmisellä tarvitsee olla omassa elämässä asiat todella huonosti. Juttuja saa edelleen lukea jostain lähes pävittäin, mikä nostaa aina  negatiiviset tunteet pintaan.

Mulla tulee mieleen näistä klovneista mieleen jotkut anonyymit kommentoijat, jotka esiintyy netissä valenimellä ja jos vielä vähän pidemmälle mietin niin tottahan se on. On yhtä helppoa pukea pellenvaatteet päälle ja lähteä kiusaamaan ja uhkailemaan muita, kun keksiä jokin nimimerki ja esiintyä sillä netissä ja haukkua ja pilkata jotain

SAMSUNG CAMERA PICTURES

. Lähestulkoon päivittäin olen näiden jälkimmäisten kanssa tekemisissä ja se minkä tulkinnan olen tehnyt on, että kaikilla on omassa elämässä jokin todella pahasti pielessä.

Muihin on helppo purkaa sitä omaa pahaa oloa ja mikäs siitä tekee helpomman kun pellen naamari tai tekaistu nimimerkki? Koittakaa nyt hyvät ihmiset saada elämänne järjestykseen ja keskittykää siihen omaan hyvään oloon. Tässä klovni asiassa on mielestäni se vielä aivan huippu törkeää, että kohteena on viattomat lapset. Saanen kysyä mitä pahaa he ovat kenellekkään tehneet?

Sitten on nämä anonyymit kommentoijat, jotka taas kiusaavat aikuisia. He purkavat omaa pahaa oloaan muihin ja kuvittelevat nauttivansa siitä, että saavat haukkua jotain muuta, mutta todellisuus onkin aivan toinen. Mää oon saanut useastikkin henkilökohtaisesti maiia tälläiseltä kommentoijalta missä he pyytävät multa anteeksi rumia sanojaan mua kohtaan ja kertovat oman tarinansa.  Usein taustalla on avioeroa, pettävä mies, parisuhdeväkivaltaa tai jotain muuta rumaa ja he pahoittelevat, koska ovat purkaneet sen muhun. Vaikka koko kombo kuulostaa aika sairaalta, niin silti hienoa, että edes jollais omatunto edes jossainmäärin kolkuttelee ja ihmismieli ymmärtää, mikä on oikein ja mikä on väärin.

Mää toivoisin sydämeni pohjasta, että nämä ihmiset osaisivat hakea apua ongelmiinsa, eikä sotkisi viattomia ihmisiä omiin ongelmiinsa. On kamalaa kun esimerkiksi lapset joutuvat pelkäämään leikkiessään ulkona, että joku hullu tulee pelottelemaan heitä pellenvaatteet päällä.

Mun mielestä tää on todella huolestuttava ilmiö, mikä sais loppua ennenkuin se on edes alkanutkaan. Lapset tuskin ovat syyllisiä yhtään mihinkään ja tälläiset pelottelut saattavat tehdä heihin pysyviä jälkiä. Oon jotenkin aivan sanaton tästä koko touhusta ja mietinkin että mikä laittaa ihmisen tekemään jotain tämän kaltaista…

 

Elloksen lahjakortti on nyt arvottu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

-Umppu

 

3 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Moi ! En juurikaan lue kenenkään blogia, saati kommentoi blogeihin. Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja jokin siinä on saanut ainakin minut koukkuun. Sulla on jotakin kummallista voimaa ja vahvuutta mikä monilta puuttuu varsinkin nykyaikana. Sellaista voimaa millä lyödään nyrkki pöytään ja sanotaan sylki suussa miten hommat menee. Voima kohdata elämän rumatkin puolet, missä moni jo luovuttaa. Vau! En voi muuta sanoa, kun että ihailen. Ihailen juuri sinunlaisia ihmisiä, jotka kohtaa asioita, ei pelkää niitä. Tämäkin pelle-teksti on hyvä esimerkki siitä. Kiitos blogistasi ja jatka samaan malliin ! Ja onnea ja jaksamista elämääsi ja lapsiperhearkeen!?

 2. Tiina kirjoitti:

  Moi ! En yleensä lue kenenkään blogia, saati sitten kommentoi niihin. Sinun blogiisi olen jostain syystä jäänyt koukkuun.
  Blogistasi huokuu vahva luonne läpi ja siksi, tätä on varmaankin mielenkiintoista seurata. Sellainen vahvuus tuntuu puuttuvan monilta nykypäivänä. On aina helppo arvostella toisten tekoja, mutta sitten voi päivän päätteeksi miettiä, mitä on tehnyt itse.
  Vaikutat todella vahvalta ihmiseltä, joka lyö sylki suussa nyrkin pöytään ja kertoo, miten asiat menee. Ja se on vain hyvä juttu! Esimerkiksi tämän tekstin huomio klovneista ja anonyymeista kirjoittelijoista on mielenkiintoinen ja paikkaansa pitävä vertaus.
  Blogistasi huokuu myös, miten uskallat nähdä elämän rumatkin puolet ja katsoa niitä silmiin ja kohdata ne. Se on vahvuutta jos mikä ! Sellaista piirrettä arvostan itse tosi paljon ihmisissä ja se on harvinaista. Vau ! Saan teksteistäsi itsekin voimaa, Kiitos <3 Jatka samaan malliin ja onnea ja jaksamista perhearkeen ! 🙂

 3. Tiina kirjoitti:

  Kirjoitin kommentin vielä uudestaan koneella kun tuntui, että se ei kännykällä mennyt, mutta tulipahan pointti sanottua moneen kertaan ! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.