Hae
Prime Life by Umppu

Viikonloppu sängynpohjalla

sisältää kaupallisia linkkejä

On tää raskaus ihmeellistä aikaa.. Nyt aletaan olemaan jo loppusuoralla ja viikot vähenee. Oon tässä koittanut nauraa jo mun neuvolakäynnille :). Vielä olis Mannantai töitä ja sitten hellittää. Oon nyt antanut itselleni luvan levätä ja huomaankin, että mun kroppa on sitä todellakin kaivannut. Supistuksia tulee aika tiuhaan, mutta ne ei vielä oo kovinkaan kivuliaita, mutta jos osaan yhtään tulkita omaa kroppaa niin synnytys lähenee kovaa vauhtia. Sen kerran kun haluaisin lapsen tulevan ajallaan, niin tietenkin se syntyy etuajassa.. Alan olemaan jo aika väsynyt ja tänäänkin olen viettänyt lähes koko päivän makoilemalla.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Perjantaina mulla oli kolmas kerta Petite Cabinetissa  Raskausajan lymfahoitoa. Tämä on hoito on täydellinen lahja tulevalle äidille. Hoidossa ollaan alusvaatteilla lämmitetyssä pedissä ja kehoa hierotaan rentouttavalla (todella rentouttavalla) hieronnalla, mikä auttaa turvotukseen. Nyt kolmannella kerralla lähti nesteet oikein kunnolla liikkeelle, kun hikoilin todella voimakkaasti. Kauneus ja lymfahoitola sijaitsee ratinan rannassa (primen yläkerrassa). Tila on ihanan rauhallinen eikä sielä ole muita tekijöitä. Lymfahoidossa voi käydä vaikka koko raskauden ajan ensimäisen kolmanneksen jälkeen.

Voit lukea hoidosta laajemman postauksen TÄÄLTÄ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Musta tuntuu, että nyt en saa aikaiseksi mitään. Vieläkään ei ole sairaalakassi pakattuna tai mitään muutakaan. Vaippoja ja liivinsuojuksia kävin sentään ostamassa ja muutaman vauvan tutin. Jotenkaan en myöskään jaksa ressata mistään.

Tietyllä tapaa on todella jännää miettiä miten se arki taas muuttuu, kun lapsia on yht äkkiä kolme, kun vasta on tottunut näihin kahteen. Vivian on aivan erilainen, kun Vili ja vaatii jatkuvaa huomioo. Täällä se juoksee helmet kaulassa työnnellen vaunuja huutaa omaa kieltänsä minkä kerkee. Naama on aivan mustana mustelmilla kun se juoksee harva se päivä päin seinää tai tippuu jostain. Kaikki kaapit käydää läpi ja kengät kuskataan eteisestä olohuoneseen. Edelleen meillä on kaikki keittiönkaapit teipattuna, koska en jaksa siivota muroja 4 kertaa päivässä lattialta.

En tiedä kuinka moni teistä seuraa mun instagramia @umppu minne olen tänään päivitellyt mun ihanaa arkea niistä pyykkivuorista ja taittelemattomista pyykeistä.. Loputon suo mihin ei näy loppua. On tää äitinä olo vaan sellainen ammatti, mistä ei vaan voi pitää lomaa vaikka välillä haluaisikin.

Meidän lapset on tänään Juuson enolla yökylässä. Ollaan ihan kaksin kotona, mikä on sekin harvinaista. Taitaa mennä ihan netflix and chill hommiks, vaikka olisin halunnut järjestää meidän rappusten alla olevan varaston. Ei saanut kamalasti kannatusta. Tulin just saunasta ja ette usko mitä herkkua oli käydä suihkussa ihan yksin ja ihan hiljaa <3 Mulla on paljon uusia hiustuotteita testissä, mitä saatamme ottaa salonkiini myyntiin ja sain rauhassa niitä testailla.

Ja btw …Muistakaa käydä osallistumassa primen instassa kilpailuun, missä voit voittaa itsellesi hemmottelevan hoidon ja kotihoitotuotepaketin. Palkinnon arvo on 165e. @primehairandbeautudesign

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Katsotaan kuinka ens yö menee, koska nyt (onneksi vasta nyt) heräilen öisin ja hitto mitä kuumia aaltoja mulle tulee. Välillä heräät siihen kun tissivakoa pitkin valuu hiki ja paita on aivan märkä ja vanhasta oppineena yleensä tämä pahentuu lapsen synnyttyä. Tulen haisemaan kesäkeitolle seuraavan 5kk :).

Vielä loppuun Elloksen alekoodi nyt 25% alennusta tilauksestasi! koodilla 345444

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.10.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Shoppaile TÄÄLTÄ

-Umppu

3 kommenttia

 1. Jemuli kirjoitti:

  Upeeta, jos tossa tilassa vielä voit ”Netflix and chill”… ?

  • primebody kirjoitti:

   Ei tässä voi oikein muutakaan 🙂

   • Yee-haw kirjoitti:

    Netflix and Chill
    It means that you are going to go over to your partners house and fuck with Netflix in the background.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.