Hae
Prime Life by Umppu

Suuria asioita ja askel tuntemattomaan

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kuukausi hengitetään pyhällä hengellä eikö? Työpäiviä ei ole enää kun yks jäljellä ja se tuntuu ihanalta, mutta samalla todella haikeelta ja pelottavalta. Mulla ei oo koskaan ollut edessä tilannetta että jäisin pois töistä ja tietoa seuraavasta työpäivästä ei olisi. Nyt sekin on koettava. Voin sanoa, että pikkusen on ollut järjestämistä ja säätämistä että saan kaikki asiat ja tilaukset hoidettua kuun loppuun mennessä ettei jäis pahasti hommia rästiin.

Mää tein myös sellaisen jutun, mitä en oo ennen tehnyt eli palkkasin työntekijän elämäni ensimäistä kertaa. Se on samalla suuri helpotus mun arkeen, mutta samalla suuri riski. Olisin tehnyt näin jo kauan sitten, jos se ei olisi tehty meidän maassa niin hankalaksi ja riskilliseksi. Myöskään hyviä tyypejä ei ole jonoksi asti ja monen työntekijän/yrittäjän kohdalla olen joutunut pettymään useita kertoja kampaaja vuosien aikana. Oon onnellinen, että nyt kuitenkin mulla on ihan loistava tyyppi Vilma, kuka jatkaa mun asiakkaitteni palvelua ja tietenkin hän palvelee myös omia asiakkaitaan.

En tiedä koska palaan töihin. Se voi olla viikko synnytyksestä tai vaikka jopa vuosi, mihin en kyllä itsekkään usko. Kun on tottunut lapsesta asti tekemään töitä, niin sen pois jättäminen elämästä on myös askel täysin tuntematomaan. Haluan tarjota asiakkailleni helpon mahdollisuuden jatkumoon ja mun asiakkaat saakin käydä koko mun äitiysloman ajan Vilmalla -40% hinnaston hinnoista asiakkaana (ei koske pidennyksiä). Vilmalla on myös Marras kamppis ja kaikki  asiakkaat ovat tervetulleita hänelle palveltavaksi Marraskuun ajan samalla tarjouksella, eli -40% hinnaston hinnoista.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mun on aika laittaa sakset naulaan ja keskittyä siihen olennaiseen, eli perheeseen ja uuden vauvan tuloon. Mää oon odottanut kuitenkin tätä aikaa ja sitä, että mulla on hetki aikaa rauhoittua. Nää viimeiset viikot on ollut sellaista hullunmyllyä, että aivot ei oikein edes pysy perässä. Virallinen äitiyslomakin olisi varmaan alkanut jo aikaa sitten, mutta mun on hoidettava kaikki velvollisuudet ennen sitä. Vilma on onneksi ollut mun apuna töissä nämä viimeiset päivät, koska en mahdu enää pesupaikan taakse pesemään asiakkaiden hiuksia.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mulla on toivottavasti muutama päivä ennen vauvan syntymää aikaa olla ihan itseni kanssa. Mää haluan vähän rauhoittua ja valmistautua tulevaan. Lepo on myös todella tärkeää ja siitä en ole hetkeen saanut nauttia. Arki tulee taas varmasti muuttumaan, mutta siihen olen jo henkisesti varautunut.

Mulla on nyt loppu viikko vapaata ja saan ihan vaan olla lasten kanssa kotona, tai no toki Vili on koulussa, mutta muuten. Aattelin jos sitä kävis vaikka uimassa ja vähän puistoilemassa kun on ollut aika kauniita syys ilmoja. Itse en oikein pääse päivän aikana pihalle ollenkaan ja raitis ilma on enemmän, kun tervetullut

-Umppu

2 kommenttia

  1. Tiia kirjoitti:

    Mun piti jo aikasemmin kommentoida, kun kirjoitit tosta, että on vaikeaa olla pesupaikalla. Mä oon nyt raskaana viikolla 23 ja opiskelen parturi-kampaajaksi. Nyt jo alkaa olla vaikeaa pestä hiuksia, varsinkin silloin, kun ollaan tehty siinä pitempiä hierontoja/hoitoja. Tuntuu heti selässä, kun ei pääse tarpeeksi lähelle sitä lavuaaria. Onko sulla antaa mitään vinkkejä miten siinä kannattaisi olla? Vai onko mitään semmosia edes. 😀

    • primebody kirjoitti:

      Ei oo oikein vinkkejä… Tällä kertaa mulla on kaikkein pienin vatsa näistä kolmesta raskudesta ja silti tekee tiukkaa. Meillä töissä toki tulee seinä vastaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.