Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tapahtuu, kun sanot mielipiteesi mikä ei kaikkia miellytä

sisältää kaupallisia linkkejä*

Kiitos kaikille runsaasta kommentoinnista edelliseen postaukseen. Kaikkiin en jaksanut vastata, koska vietin viikonloppua perheen kanssa mökillä rentoutuen. Osa oli kanssani samaa mieltä ja osa haukkui mut tuttuun tapaan, koska olen heidän mielestä kapeakatseinen idiootti kuka ei ymmärrä mitään, eikä osaa edes kirjoittaa äidinkieltään, enkä huomioi sitä tätä ja  tota. Heille haluan yhteisesti vastata: Toivoisin että jokainen tarkastelisi omaa tekemistään. Jos asenne on ”mää oon jo näin vanha, työpaikkoja ei ole, en mää mitään saa, oon ylikoulutettu, turha on hakee kun ei edes pääse haastatteluun, en tosiaan muuta työn perässä,  mulla on se ja se sairaus niin karu faktahan on se, että et sinä mitään silloin saakkaan. Kannattaa miettiä mikä vois olla se sun juttu ja huomioda kaikki omat heikkoudet ja kääntää ne vahvuudeksi. Voihan sitä vaikka tarjota lastenhoitoapua tms lapsiperheille tms. Jostain on lähdettävä. Mieti missä olet hyvä ja mitä voit tehdä. Joskus siihen tarvitaan enemmän ja joskus vain pikkusen mielikuvitusta. Katse eteen ja suupielet ylöspäin… teen vastoinkäymisistä voimaa eikö?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Sysksy tekee kovasti tuloaan ja me lähdettiin Lauantaina koko perhe mökille. Sielä on ihana jättää puhelin laukkuun ja painua pihalle. Ajattelin, että ihanaa kun pääsen tekeen mun yhtä sysksyn lempi hommaa, eli haravointia, mutta eihän se ihan lapaan mennyt. Ei enää tässä vaiheessa oikein onnistu. Me harvennettiin Vilin kanssa puskia. Vili leikkas ja mää keräsin oksia. Pahinta on kyykistely, mitä en mielelläni tee, koska tuntuu jo siltä, että sieltä ei pääse ylös.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kun saatiin Vilin kans puskat leikattua lähdettiin pokemon jahtiin. Mua välillä harmittaa kun mulla on vähemmän aikaa viettää kaksin Vilin kanssa ja koitan aina hyödyntää sitä, kun on mahdollista. Silloin fitness aikoina kävin usein juoksemassa mökin lähellä olevaa mutikon lenkkiä ja sanoin, että mennään se, koska Vilillä oli jotan munia mitkä aukee kun on kävelty tietty kilometrimäärä.  Siis hyvä etten synnyttänyt sille reissulle. Se olikin 6km pitkä, mitä en todellakaan muistanut. Eilen oli aivan pirun kylmä ja kun sitä talsii maalaismaisemaa, jossa pellot on niitetty niin se tuuli tuntui kun joku olisi viiltänyt puukolla kasvoja. No saatiin munia auki, mutta loppuilta pitikin olla vaaka asennossa, kun koska joka paikkaan.

Mua on jo pitkään supistellut ja nyt tuntui että koko ilta oli pelkkää supistelua. Illalla olin niin poikki että sanoin Vilille että nuku meidän välissä, kun en vaan jaksanut laittaa erikseen mitään petiä. Arvaatteko montako meitä nukkui siinä sängyssä….. En muista koska olisin nukkunut niin huonosti. Mökillä ei ole kaupungin valoja ja yöllä on niin mustaa että sielä ei edes erota kasvoja. Juuso oli pakko herättää kun en päässyt sängystä ylös. Sielä jalkopäässä rutussa otin kaikkien iskuja vuorotellen vastaan 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Aamulla syötiin oikein kunnon aamupala ja lähdettin jo ajoissa, sillä Vilillä oli sählyturnaus. Me Vivianin kanssa kannustettiin kentänlaidalla. On se vaan hienoa katsoa sitä lasten riemua, kun ne pelaa. Vili tekikin jopa 3 maailia mikä oli sen ennätys. Oon luvannut aina 5e maalista, mutta varmaan pitää kohta tiputtaa summaa etten ihan köyhdy..

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mun oli pakko otta pikku päiväunet kun päästiin kotiin. Koitin taas kerran siivota, mikä on sitä perus arkee. Nyt on kolmas koneellinen pyykkiä koneessa ja kuivat viikattu pois. Meillä loppu kirppispöytä tänään ja sieltä tuli melkein 600e. Sadaan taas matkakassaa :). Koitan kokoajan karsia tavaraa ja myydä pois. Kaikki rahat mitä niistä saan laitan aina säästöön matkaa tai jotain reissua varten. Meillä olisi haaveena lähteä uudeksi vuodeksi jonnekkin, mutta saa nyt nähdä. Ja paljon toki moni asia riippuu vauvasta. Koska se syntyy ja minkälainen yksilö sieltä tulee. Ens viikolla alkaa jo 36 viikko ja tuntuu että aika menee ihan liian nopeesti. Musta tuntuu etten ehdi saamaan kaikkea valmiiksi ennen sitä.

Mun Konmari kirja on pian luettu ja tänään oli tulevan vauvan vaatteet uhrina. Kasasin kaikki yhteen kasaan ja lajittelin ne kaappiin. Se tunne kun saa projektin valmiiksi on jotenkin todella puhdistava.  Suosittelen kirjaa jokaiselle varsinkin perheelliselle. Sitä turhaa tavaraa on nurkissa aivan mielettömästi. Juuri tein taas kaksi isoa säkkiä Hopelle vietäväksi.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vielä on 4 työpäivää jäljellä. Huomenna saan jo mun äitiysloman sijaisen Vilman, kuka tuuraa mua koko äitiysloman ajan. Lisäksi meille tulee tettiläinen niin saan hyvin apuja. En mahdu enää pesupaikan taakse, jotenka asiakkaiden hiustenpesu on jo haastavaa. Kuun lopusta aloitan virallisesti äitiysloman.

Elloksella on muuten heidän omat lastenvaatemerkit -30%  sekä kengät, mikä kannattaa hyödyntää.

Shoppaile TÄÄLLÄ

KOSKEE LASTENVAATTEITA JA -KENKIÄ, JOISSA ON MERKINTÄ KAMPANJAHINTA. VOIMASSA 30.10.2016 ASTI.

-Umppu

 

5 kommenttia

 1. Oisko noin? kirjoitti:

  Kuuluin niihin jolle et vastannut kommenttiin.
  Jos haluat keskustella yhteiskunnallisista asioista-KESKUSTELE. Tällä postauksella annat taasen marttyyrimaisen kuvan itsestäsi; ehkä argumenttisi loppui kesken? Siltä ainakin vaikuttaa.
  Ehkä tajusit, että muidenkin kannassa on jotain mistä voisit oppia? Taitaa olla turha toivo.
  Miksi oletat, että kärkevien mielipiteidesi jälkeen saisit pelkkää glooriaa osaksesi? Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.
  Pyytäisin myös erottamaan pari asiaa: haukkuminen ja vastaväite. Jälkimmäiseen on kohteliasta vastata.

 2. Tupuna kirjoitti:

  Minun kommenttiani et edes julkaissut, vaikka kaksi kertaa yritin. Yritin kertoa, mikä on vapaiden työpaikkojen ja työttömien määrän suhde tässä maassa. Ja yritin kertoa mielipiteeni siitä, miten hallitus voisi aidosti vähentää työttömyyttä (mm. palkkaamisen sivukulujen vähentäminen yrittäjille). Ja yritin kertoa, miten lohduttomia ja sydäntäraastavia työttömyystarinoita lähipiirissäni on. Olen blogisi lukija, ja kieltämättä loukkaantunut siitä, että ajatuksella laadittua kommenttia ei edes julkaistu, koska se ei ollut samassa linjassa oman mielipiteesi kanssa.

  • primebody kirjoitti:

   Moi olin juuri 12h töissä. En päivystä blogissa 24/7 ja en ole yhtään kommenttia mielestäni heittänyt roskakoriin. Aina en vain ehdi julkaisemaan niitä ennenkuin jollain menee jo hermot 🙂 Ehkä ne ilmestyy kun hyväksyn ne tänään

   • Tupuna kirjoitti:

    Moikka! Oletin, että olit poistanut kommenttini, sillä ne katosivat kokonaan (sitä ennen näkyivät minulle tekstillä ”kommenttisi odottaa hyväksymistä”). Pahoittelut siis että hyppäsin tällaiseen johtopäätökseen! Olen edelleen kanssasi aika pitkälti erimieltä itse aiheesta, mutta olin väärässä siinä, että poistaisit kaikki eriävät mielipiteet.

 3. Johku kirjoitti:

  Itse luen säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi.
  Yleensä tulee ensisijaisesti luettua nämä kommentit. Näistä saa hauskaa hupia näin iltaisin kun ihmiset sekoa täällä ?. Olen kanssasi jostain asioista samaa mieltä ja jostain eri mieltä,mutta en koe kyllä tarpeelliseksi niitä tulla tänne huuteleen ?. Voin kirjotella niitä sitten sinne omaan blogiini (jos semmonen olis).
  Olet rohkea kun tuot omat mielipiteet julkisesti esille. Harva kuitenkaan uskaltaa. Helppo on anonyymina tulla toisen postaukseen niitä laittaa. Onneksin oot vahva mimmi,niin nämä ei sua varmastikkaan hetkauta ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.