Hae
Prime Life by Umppu

Viimeisiä hoitoja ennen H-hetkeä

yhteistyössä Petite cabinet

 

Varmasti jokainen raskaana oleva nainen kärsii jossain vaiheessa raskautta turvotuksesta. Tällä kertaa mulla ei ole se niin paha, kun esimerkiksi oli Vivianin odotuksessa, mutta en voi väittää etteikö sitä olisi ollenkaan. Mulla oli mahdollisuus päästä testaamaan Kauneus ja lymfahoitola Petitecabinettiin raskausajan lymfahoitoa. Olen käynyt Tiialla aiemminkin asiakkaana, mutta mikä parasta,,,, like on nyt muuttanut ja on aivan Primen yläkertaan osoitteessa:

Ratinankatu 2 A 1
33100 Tampere

2krs (A-rappu Tampereen valtatie 14 kohdalla ja sisäpihalla voimakadun puolelta tullessa.) Ovet ovat aina lukossa joten soitathan ovisummeria.

Puh 044 755 5160
Tiia@petitecabinette.com
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Lymfahieronta on kevyttä pumppaustyylillä tapahtuvaa hierontaa, jonka hoitaja tekee käsin. Hieronnan tarkoitus on kudoksissa olevan ylimääräisen kudosnesteen ja kuona-aineiden pois kuljettaminen kehosta. Hieronnalla aktivoidaan lymfasuoniston (imusuoniston) toimintaa, jonka tehtävänä on liikuttaa kehossa olevia nesteitä, samalla lisätään kehon puolustuskykyä viruksia, bakteereita ja muita elimistöön kuulumattomia aineita vastaan.

Suosittelemme lymfahierontaa mm. turvotusten ehkäisyyn ja hoitoon, stressin ja kiireen aiheuttamiin särkyihin kehossa, leikkausten jälkihoidoiksi, raskauden aikaiseen turvotukseen sekä raskausarpien ennalta ehkäisyyn, säärihaavapotilaille (kudoksen elintoiminnot paranevat), akneiholle sekä vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn (solujen uusiutuminen nopeutuu ja kudoksen elastisuus paranee). Hoidon kesto on 1h.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

On aivan ihanaa rentoutua kesken työpäivän ja tämä hoito on todella miellyttävä. Pakko sanoa, että nukahdin. Raskaana ollessa ei saa unohtaa sitä omaa kehoaan ja kaikki, mitkä edistää omaa hyvää oloa ja omaa hyvinvointia on ainakin mulle tässä vaiheessa raskautta hyvinkin tervetulleita.  Hoitola on juuri avatu uudella sijainnilla ja on ylellisen kaunis ja rauhoittava tila. Tiia tekee hoitolassa töitä yksin, jotenka sielä saa rentotua kaikessa rauhassa.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Pedissä on lämmitin ominaisuus, mikä tekee hoidosta vielä erityisen rentouttavan ja nautinnollisen. Hoidon aikana käydään koko keho läpi ja se tuntuu erittäin miellyttävältä ja rentouttavalta. Musta on ollut muutenkin ihanaa, ettei mun ole tarvinnut kovinkaan paljon kärsiä turvotuksesta ja vanhasta oppineena on hyvä tietää, että siihenkin on olemassa erilaisia hoitoja.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tiedän, että tuleva äitiyslomani vie varmasti välillä rajat äärimmilleen ja nyt on ihana koittaa ottaa sitä omaa aikaa, vaikka keskellä päivää. Rentoutuminen on todella tärkeä asia muutenkin elämässä. Enää ei ole montaa työpäivää jäljellä, kun ne vaan jaksaa niin ollaan jo voittajana maalissa.

-Umppu

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.