Hae
Prime Life by Umppu

Kun kaikki raskausoireet iskee kerralla…………

sisältää kaupallisia linkkejä *

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vatteet kuvissa on Paita TÄÄLTÄ

Hattu TÄÄLTÄ

Makaan sohvan pohjalla ja teen kirjaimellisesti kuolemaa.. Ihan kamala närästys ja kerran käyty jo oksentamassa.. Liikkuminen sattuu nivusiin aivan helvetisti. Ne karmivat liitoskivut, mitkä on pysynyt tähänasti pois tulivat takaisin. Vauva pyörii vatsassa ja koko ämmä heiluu.. Kun tekis vaan mieli nukkua, mutta on kaksi lasta vielä hoidettavana… Olo on niin kamala, että haluaisin vain nukkua, mutta pakko on sinnitellä ja toivoa, että tämä on ohi menevää ja vain hetkellistä.. Ei ole enää kun 2 viikkoa töitä, mikä pitäis mennä vaikka päällä seisoen.  Toivon todella, että mun ei tarvi loppuraskautta kärsiä näistä oloista, vaan saan viettää KERRANKIN rauhassa kiireetöntä omaa aikaa kotona… Tuntuu, että mun flunssa on kestänyt kohta 3viikkoa ja loppua ei vaan näy… Kaikki mahdolliset rohdot on testattu, mutta lepoa ei ole ollut tarpeeksi.

Se on aina yhtä hauska huomata, kun moni sanoo, että sun pitää himmata tahtia, mutta ei kuitenkaan ymmärrä mun tilannetta ollenkaan. Taas on tulossa ”palkaton” marraskuu, kun äitiyspäiväraha tulee vasta loppu kuussa ja tietenkin oletetaan, että kaikki täällä Suomessa on palkallisia. Ja jos joku sanoo, että olethan tiennyt jo asian etukäteen, niin sitä en voi kieltää, mutta nämä mätkyt yms muut vero maksut tuli ”pienenä” yllätyksenä ja ne vaan on maksettava.. Vaikka sitä tahtia haluaisikin himmata, niin aina sitä ei voi.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän ainakin itse kiinnitän huomiota siihen, mitä muut minusta ajattelevat. Mun ei tarvitse meikata kauppaan tai kun lähden lasten kanssa puistoon, koska olen ihan sinut peilikuvani kanssa, miltä näytän ilman meikkiä. Mutta silloin, kuin on jokin tilaisuus niin haluan olla huoliteltu ja laitettu. On kyseessä sitten häät tai jokin muu vastaava juttu niin haluan kunnioittaa juhlan järjestäjiä ja pukeutua  ja laittautua. Mulla on nykyään aika harvoin mitään kekkereitä, niin sitä paremmalla syyllä on ihan mukava meikata ja laittaa hiukset nätisti. Olishan se toki joskus kiva käydä jopa laittautumassa, mutta siihen ei juurikaan ole koskaan aikaa.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mää odotan jo kovasti, että saan vatsan taas pois ja voin pukeutua mun omalla ja normaalilla tyylillä. Näin kun on todella lyhyt niin näyttää välillä ihan keskivartalottomalta, kun on yhtä leveä kuin pitkä. Mua ei toki haittaa miltä näytän raskaana ollessani, mutta pukeutuminen on välillä hankalaa. Mulla on muutenkin nyt tarkoitus aloittaa liikkumaan oikein kunnolla lapsen syntymän jälkeen, jos siis kaikki sujuu hyvin, eikä tule mitään jälki juttuja.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kun on tälläinen hukkapätkä niin jopa raskaus voi tehdä voinnin ja hengittämisen todella tukalaksi. Vatsa painaa palleaa niin lujaa, että hengitys on vain pinnallista, mikä taas tekee sen että puhuessa hengästyy. Mulla on myös lähes kokoajan kuuma koska olen hengästynyt. Tällä vikolla on jo rv35 ONNEKS eikä hautomista oo enää kun muutama hassu viikko. Tähän asti kuitenkin kaikki on mennyt tosi hyvin ja olo on ollut todella hyvä.

Oon ollut silti todella onnellinen, että juurikin tämä viimeinen raskaus on ollut näin helppo, sillä en tiedä mitenkä olisin selvinnyt kaikesta hässäkästä, jos olisin ollut enemmän sänkypotilaana.

Mulla on pitkä työputki takana ja ajattelin tyhmänä, että lepään viikonlopun, mutta ei siitä mitään tullut. Viime yö meni valvoessa Viviani kanssa. En tiedä mikä sillä oli, mutta se oli hereillä pari tuntia keskellä yötä. Oma olo on kun junan alle jäänyt, mutta kai tääkin on sitä normaalia perheen arkea. Kyllä sitä arvostaakin pieniä asioita, kuten yöunia ihan eri tavalla, kuin ennen :).

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mun mekko TÄÄLTÄ mikä sopii niin ilman kun mahalla 🙂 aivan ihana päällä <3

Sitä salaa niin toivoo, että saisi rauhallisen vauvan ja että sitä ennättäisi jopa vähän lomailla ja oikeasti nauttia lasten seurasta, ettei sitä olis ihan perseeseen ammuttu karhu kokoaikaa. Toivotaan parasta, mutta silti varaudutaan kaikkeen. Tämä vuosi on ollut mulle oikeastaan yhtä koettelemusta, jotenka ei voi olla toista samanlaista putkeen. Paljon on opittu asioita katapään kautta ja jouduttu käymään läpi vaikeitakin asioita, mutta kaikesta on selvitty <3

 

Mun kuvien vaatteet on Junkyardilta ja sielä on nyt kuumat alet meneillään. Kannattaa käydä tsekkaamassa kaikki tarjoukset TÄÄLTÄ

Mun piti ottaa enemmän asukuvia, mutta pahaolo yllätti, jotenka niitä tulossa myöhemmin lisää.

574958Nämä lenkkarit on maailman parhaat jalkaan ja oon kuluttanut elämäni aikana varmaan 10 paria. Nämä tilasin itselleni ja ne on vielä nyt alessa

kengät TÄÄLTÄ sopii kun nenä päähän seisomatyöhön.

-Umppu

10 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Oih ja voih! 🙁 😀 ”Vauva pyörii vatsassa ja koko ämmä heiluu..” Niin repesin!! 😀 Ja niin tiedän! Plus kaikki muu.
  Mutta siis voi miten kaunis oot näissä kuvissa!! <3
  Tsemppiä vikoille viikoille! Täällä toivottavasti pian jakaudutaan.. 😉

 2. Eve kirjoitti:

  Pakko kommentoida. Oot supermuori ja kaiken lisäksi tosi kaunis noissa kuvissa 🙂 Kaikkea hyvää!

 3. Jaana kirjoitti:

  Minunkin piti tulla kommentoimaan ihan vain sen vuoksi, että halusin sanoa kuinka kaunis oletkaan! 🙂 <3 Tsemppiä loppuraskauteen! <3

 4. Susanna kirjoitti:

  Mielettömän kaunis muija olotiloista huolimatta!? ja tuo eka kuva, kertoo niin kaiken!! ? mahtava.

  Vaikka en ole yrittäjä, teen myös ihan hulluja työpäiviä. Onneksi raskaus on ollut helpohko tähän asti (rv25), joten olen pystynyt työt kunnialla hoitamaan.. Tsemppiä loppuraskauteen!!?

 5. Laaru kirjoitti:

  Hei,yleensä en kommentoi mitään, vaikka sun blogia seuraan aktiivisesti mutta pisti silmään kuin kaunis oot kuvissa? Sulle sopii hyvin tosi vahva meikkikin! Wau ??
  Tsemppiä viimemetreille ja hyvää loppusyksyä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.