Hae
Prime Life by Umppu

Blog awards 2016

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Ristus mikä reissu tuli heitettyä perjantaina Helsinkiin. Blog awards on suuri tapahtuma blogaajille, missä palkitaan omien sarjojen voittajia eri kategorioissa.  Vaikka olin vapaalla, niin mulla on aina tunnetusti miljoona hommaa ja asiaa hoidettavana. On myös hieman haastavaa laittautua, kun 1v suhaa jaloissa ja tekee kaikesta lähes mahdotonta. Päiväunet pitää hyödyntää minutilleen, että ehtii suihkuun ja hiuksia ei voi kuivata, kun prinsessan kauneusunet kärsii (mun föönistä tulee ihan järkyttävä meteli)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meillä on ihan huippu porukka Fitfashionilla blogaamassa ja me pidettiinkin etkot Annan  (TBTBM) luona. Oli  ihana nähdä kaikkia livenä,  koska tekstien perusteella muodostuu aina tietynlainen kuva jostai ihmisestä mutta se ei ole koskaan se todellisuus, mikä kaikkien lukijoidenkin olisi joskus syytä muistaa… (vink vink). Mää olisin ehkä halunnut olla ilman autoa, koska tuntui, että näitä bileitä ei olis kannattanut lopettaa niin aikaisin, mutta kyllä sitä sitten vielä joskus ehtii 🙂

 

blogawards2016_32-900x600

 

Mulla oli ihan mieletön kunnia olla ehdolla Perhe kategoriassa, minkä koen muutenkin tällä hetkellä eniten omakseni. Ehdokkaita oli yhteensä kolme: minä, magicpox ja kolmistaan. Palkintojenjako seremonia oli aika nopea tempoista ja moni blogaaja oli mulle ihan uusia enkä kyllä pysynyt ihan kärryillä aina mitä tapahtuu. Lava oli aika matalalla ja itse kun olen lyhyt niin en juurikaan nähnyt mitään.  Mun sarjan voitti kolmistaan ja voin todeta, että en hävinnyt huonommalle. Musta ylipäänsä ehdokkuus oli jo aivan sairaan siistiä ja tuli ensimäisen kerran se tunne, että mahtavaa saada jotain tunnustusta blogin kirjoittamisesta.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hieman on jo haasteelisa löytää sopivia vaatteita, saati pitää korkkareita, mutta kyllä tästäkin selvittiin. Juuson sisko oli mun avecina ja ajeli mun kanssa kotiin, kun mietin jo kauhuskenaarioo. Pimeä motari ja hirveet supistukset keksen kotimatkaa 🙂 onneks ei tarvinnut sitä kokea.

 

Tilaisuus oli upeasti järjestetty. Oli ruokaa, juomaa, esiintyjää, meikkajaa ja mitä kaikkea,,,,ai niin unohtamatta upeaa ilotulitusta. A-lehtien tila, missä awardsit järjestettiin on lasikattoinen ja raketit näkyi upeasti siitä läpi.

 

Vaikka olisin voinut jäädä sinne pidemmäksi aikaa, niin oli kuitenkin kiva tulla kotiinkin, sillä oon ollut jo todella väsynyt pitkän aikaa. Liikaa töitä (oma vika)  ja itse raskaus alkaa jo hieman väsyttään. Voitteko muuten uskoa, että me saatiin remppa melkein valmiiksi <3 nyt on koko asuntoon lattia vihdoin vaihdettu ja jämät myin torissa ja ne haettiin jo samana päivänä. Järjestelin koko päivän tavaroita ja lisää on taas tulossa Radiokirppikselle kamaa. Paljon nyt lasten juttuja ja samala oma kassi hope hyväntekeväisyyteen.  Tulee jotenkin todella puhdas olo, kun saa tavaraa pois kaapeista <3 Laitan kuvia myöhemmin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

En tiedä oliko osalle voittajista jo ilmoitettu etukäteen voitosta, koska joillain oli jo ennen koko gaalaa mainita parhaasta blogista ;). No mitäpä tuosta.. Juhlat on nyt kuitenkin juhlittu ja tänään olis vuorossa toiset partyt, meinnan Vilin 8-v sukulais synttärit. Koko aamu on leivottu ja laitettu paikkoja kuntoon. Juuso laittelee yläkerrassa vielä viimeisiä listoja, että pääsen siivoamaan..

 

Nyt kannattaa suunnata hiirikäsit House of Brandonin alennusmyynneille! Shoppaile TÄÄLTÄ

Mid  season  sale alike tannin ja on violas 23.10 asti. Paladin tuotteita -60% -30% kannattaa mennä tekemään upeita löytöjä

aaaamidseason-paabanneri

-Umppu

3 kommenttia

 1. Rahkamuija kirjoitti:

  Mullekin jäi aika vahva fiilis, että ainakin osa voittajista tiesi. Kävin itse asiassa kysymässä tätä yhdeltä gaalan järjestäjältä, joka väitti että kukaan ei tiennyt, ei kuulemma hänkään. Mutta ainakin jonkun oli pakko tietää, kun nimet oli kirjekuorissa ja palkinnot hommattu. 😉
  Näytit tosi hyvältä gaalassa!

  • primebody kirjoitti:

   joo uskon kans et osa tiesi, koska miten ne muuten olis ollu niin varmoja voitostaan ja julkaissut sen jo? Kiitos <3

 2. Inga kirjoitti:

  Upeasti sait meikattua?olet upea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.