Hae
Prime Life by Umppu

Millainen on kaunis vaalea ja mitä se vaatii

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Kampaajan työssä lähes päivittäin joku asiakas haluaa vaaleat hiukset. On niitä, ketkä haluaa luonnollisempaa ja niitä kenelle mikään ei riitä. Osa näkee hiuksensa aina keltasina, oli ne sitten kuinka puhki palaneet ja valkaistut tahansa.  Itse koitan aina suositella hieman murrettuja vaalean sävyjä, sillä ne 80-luvun vetyperoksidi blondit on menettänyt hehkunsa jo silloin.  Vaaleat hiukset voivat olla vivahteikkaat ja silloin ne usein ovatkin hieman persoonallisemmat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Tässä mulla on asiakaana sellainen asiakas, kenellä on pitkään raidoitetttu hiuksia vaaleammaksi. Jossain vaiheessa värjättiin liukuväri jota ehkä vielä hieman näkyy latvassa pienenä syvyytenä, mutta mikä tekee hiuksista kuitenkin luonnollisemmat ja kirjavammat.

Kaikille ei sovi kaikki vaaleat ja vaikka kuinka joku sävy näyttäisi hyvältä toisella ei se välttämättä näytä hyvältä sinulla. Pitää myös aina huomioida se oma hius, sen kunto ja kestävyys ja tietenkin vahvuus.

Paljon tulee asiakkaita, jotka aloittavat lauseella, kun nää mun hiukset on ihan keltaiset… Harvalla hiukset ovat keltaiset todellisuudessa. Ihmiset katselevat värejä instagramista, pinterestistä, missä kuvia on taitettu filttereillä ja muokattu ja ne ovat kaukana totuudesta. Kaikkien hiukset eivät myöskään kestä.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Paljon on asiakkaita, jotka tulevat lähes mustalla hiuksella ja näyttävät liukuväriä, missä latva on kylmän vaalea… Sekin saattaa joskus onnistua, mutta harvoin ja riippuu aina siitä kuinka hius vaalenee ja mitä sielä on alla. Musta hius vaalenee aina ensin punaruskean, viinipunaisen, punaoranssin, oranssin, keltaoranssin, keltaisen kautta vaaleaksi. Voin melekin lyödä pääni pantiksi, että tämä ei tapahdu koskaan kerralla. Joskus vaalennus vaatii vuoden työn hiuksiin.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Niin kauan kuin hiuksissa on vanhaa väriä alkaa väri jossain vaiheessa muuttumaan lämpöiseksi. Tämä on hyvä asia ymmärtää ja se ei suinkaan ole kampaajan vika. Jos asiakas haluaa pitää hiukset täysin puhtaan vaaleina tai tuhkaisina, vaatii se asiakkaalta jatkuvaa ja päivittäistä ylläpitoa kotona lisäksi hiuksia on hoidettava kokoajan myöskin kotona. Ei ole olemassakaan sellaista väriä, mikä pysyisi tuhkaisena ikuisuuden. Sininen pigmentti on juurikin se, mikä pysyy huonoiten hiuksissa ja peseytyy nopeiten pois.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Suosittelen myös kampaaja valitsemaan jokaisen vaalennuksen yhteydessä  esim fibreplex hoitokäsittelyn. Meillä se on 25e lisää hintaa, mutta se on pieni hinta siitä, että hiukset ovat terveet ja kiiltävät myös vaaleina. Fibreplexiin on saatavilla myös oma kotihoitotuote, millä pystyy ylläpitämään hoidon kestoa ja uutuutena oma shamppoo.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Nyt kannattaa ehdottomasti laitta Primen insta @primehairandbeautydesign seurantaan ja käydä osallistumassa kilpailuun, missä postataan kuva omaan instaan. Kilpailussa voit voittaa uuden fibreforce hoidon itsellesi salongissamme, sekä 100e arvosta kotihoitotuotteita.  Kilpailuaikaa on tämän kuukauden loppuun, jotenka vielä ehtii hyvin osaalistumaan.

Lue lisää hoidosta TÄÄLTÄ

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Muistakaa hoitaa ja helliä hiuksianne <3

-Umppu

2 kommenttia

  1. Outi kirjoitti:

    Missä se instan kilpailukuva on? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.