Hae
Prime Life by Umppu

Haluatko olla aina sporttisen in?

sisältää kaupallisia linkkejä
biancaneve_ss16_13

Kuvan paita TÄÄLTÄ housut TÄÄLTÄ housut TÄÄLTÄ

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä Biancaneven kanssa. Olen ollut paljon mukana kuvauksissa, messuilla ja mukana toteuttamassa mallistoja. On aivan mahtavaa, että meillä on täällä Suomessa oma luksus spottivaatemerkki, mikä valmistetaan vielä kaikenlisäksi Suomessa.
biancaneve-aw16-01

Kuvan vaatteet housut TÄÄLTÄ

Biancaneve hakee yhteistyöhön #BiancaneveAmbassador hengessä kasvoa, bloggajaa, sporttista hyvää tyyppiä kenenkä kanssa olisi mahdollisuus tehdä yhteistyötä. Oletko se mahdollisesti sinä?

Rakastatko kuosejamme, vaatteidemme istuvuutta ja miltä ne saavat olosi tuntumaan? Oletko ihannoinut mallejamme, kenties haaveillut pääseväsi itse Biancaneven lähettilääksi? Onko urheilullinen elämäntapa sinulle tärkeää ja arvostat laatua sekä tyyliä?

 

Biancaneve etsii nyt ensimmäisiä Ambassadoreja. Vahvoja ja persoonallisia naisia, jotka haluavat toimia esikuvana muille, sekä inspiroida muita liikkumaan. Voit olla kilpaurheilija, bloggaaja tai harrasteurheilija, tärkeintä on hyvä fiilis. Nautit kansainvälisestä somehuomiosta, olet ihailtavan inspiroiva ja toiveenasi on kenties kasvattaa omaa urheilijaprofiiliasi tai vaikkapa lukijakuntaasi.

Hae nyt mukaan! Valitsemme 1-3 Biancaneve Ambassadoria!

Biancaneven Ambassadorina pidämme huolen, että sinulla on kauden uusin asukokoinaisuus käytettävänäsi. Pääset mukaan kuvauksiimme ja saat kansainvälistä näkyvyyttä, kenties jopa olla tiiviimmin mukana Biancaneven toiminnassa.
biancaneve-aw16-02

 

MITEN HAET MUKAAN?

1. Aloita täyttämällä hakemus

2. Jaa treeniaiheisia tai muuten inspiroivia kuvia #BiancaneveAmbassador -tägillä kiinnittääksesi huomiomme!

3. Tule esittelemään itsesi Nordic Fitness Expoon tai I Love Me -messuille*

4. Vinkkaa osallistumisestasi kavereillesi, kun äänestys starttaa – kuuntelemme myös yleisöä, suosiollasi äänestyksessä voi olla suuri merkitys!

Hae nyt mukaan, hakuaikaa 31.10. asti!


Valittuihin henkilöihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä hakuajan päätyttyä sopimuksenteon merkeissä. Jokainen Biancaneve Ambassador -sopimus on yksilöllinen.

biancaneve-aw16-05

Hair by Umppu

Kuvan housut TÄÄLTÄ

biancaneve-aw16-03

Hair by Umppu

Kuvan treenihaalari TÄÄLTÄ

 

biancaneve-aw16-06

Hair by umppu

Olen käyttänyt itse Biancaneve vaatteita siitä lähtien, kun heiltä tuli oma mallisto. On ollut hieno huomata, että vaatteet eivät kulahda pesussa, väri ei haalistu eikä materiaalit venähdä. Vaatteet on todella laadukkaita ja siksi niitä voikin kutsua luksus treenivaatteiksi.

Nyt minulla on myös ilo tarjota teille alennuskoodi BIANCANEVE10   millä saat -10% malliston vaatteista.   shoppaile TÄÄLTÄ

Koodi on voimassa 31.10.2016 asti.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.