Hae
Prime Life by Umppu

Elämää rennoin ottein

sisältää kaupallisia linkkejä*SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kukaan ei voi uskon, kuinka hyvältä tuntuu käyttää raskaana tavallisia vaatteita. Mää edelleen jatkan mun konmari villitystä jahka tää ikuisuus projekti remontti alkaa valmistuun. Kuskasin kirpparille 10 ikean säkkiä tavaraa ja taas tänään lajittelin yhden lisää. Mulla on nyt kaapissa vain sellaisia vaatteita mistä oikeesti tykkään ja mitä käytän. Mulla ei on nyt kun muutamat farkut, mitkä ei mee vatsan takia päälle ja muutama mekko, mutta muuten voin melkein olla omissa vaatteissani. Olen jo lähestulkoon myynyt kaikki äitiysvaatteet joita vein paljon kirppikselle myyntiin. Iso pahvilaatikollinen kenkiä lähti myös kiertoon.

 

Nyt on jo viikko 34 meneillään ja musta tuntuu, että vastahan sitä raskaus oli alussa. Kyllä se vaan on totta, että ei tätä kolmatta ehdi paljonkaan kuulostelemaan. Sielä se kasvaa ja liikkuu minkä kerkiää. Vähiin käy päivät ennenkuin loppuu
ja on aivan ihanaa jäädä äitiyslomalle.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Pikkusen tulee jo vatsa vastaan töissä ja pesupaikalla oleminen on esimerkiksi todella hankalaa. Seisominen ei käy jalkoihin ihme kyllä. Tai no osa syy saattaa siihen olla myös mun paino, mikä on kuuliaasti pysynyt siinä 69kg tällä kertaa. On se hiukka eri kun se Vivianista tullut 80kg 🙂

Tää mun mekko on aivan ihana ja löytyy House of Brandonin valikoimista.

Mekko TÄÄLTÄ

Se ei tunnu päällä miltään ja uskonkin, että tätä tulen pitämään ja paljon. On ihanaa, ettei raskauden takia kaikki vaatteet ole venynyt muodottomiksi. Maksimekot on aina olleetkin mun suosikit raskaana. En tykkää muutenkaan pitää vaatteita, mitkä puristaa tai painaa ja muutenkin mun pukeutumistyyli on aina aika rento.

House of Brandonilla  parasta on se, että vaatteet tulevat päivässä <3 kotiin, eikä tarvi odotella viikko tolkulla. Vaatteetkin uudistuvat kovalla vaihdilla, jotenka aina on jotain uutta.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mun pitäis nyt keksiä, mitä puen Blog awardseihin, sillä hieman saattaa olla hankalaa. Ainahan mää jotain keksin 🙂

Tänään vietellään vapaapäivää Vivianin kanssa ja illasta meen valmentaan voimistelijoita. Pitäisi hoitaa vielä ikean reissu ja käydä tukussa… Ei ne mun vapikset koskaan mitään makoilua ole ollutkaan

 

-Umppu

3 kommenttia

 1. Annukka kirjoitti:

  Oletko jo hankkinut imetysvaatteita vai onko niitä jo ennestään? Itsellä ainakin niitä tuli hommattua vino pino, kun ne kuitenkin oli niin käteviä, ja sen verran paljon niitä piti olla ettei tarvinnut samoissa paidoissa olla koko imetysaikaa. ?

  • primebody kirjoitti:

   mulla on yks imetyspaita 🙂 En oo koskaan niitä käyttänyt. Sille ei oo oikein mitään syytä, mutta se on onnitunut ihan hyvin ilmankin. Voi olla etä hankin nyt saa nähdä. On kuitenkin kylmin vuodenaika tulossa imetysaikaan ja pelkään rintatulehdusta, jotenka ne olisi varmaan ihan hyviä

 2. tiitu kirjoitti:

  Hei! Kuinka usein värjäät tyvikasvusi? Itsellä kans luonnostaan vaalea ja värjätty tummaksi. Onko neuvoja kuinka sais värjäys väliä pidennettyä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.