Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tämä musta töhnä on?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Kaikkihan sen tietää, että raskaana kaikki on kiellettyä. Mitään et saa tehdä ja ulkonäköäsi et saisi myöskään hoitaa millään tapaa. Sun pitäisi olla hajuton, mauton ja vritön, että olisit täydellinen kasvuympäristö pienokaisellesi. Lause kielletään vittu kaikki sopii myös raskauteen oikein loistavasti. Itse kun työskentelen alalla, missä olen jatkuvasti tekemisissä kemiallisten aineiden kanssa törmään kokoajan tuotteisiin, mitä ei suositella raskaana oleville. Tiesittekö mihin tämä väite usein perustuu? Se perustuu  usein siihen, että asiaa ei ole jaksettu tutkia. Kuinka helppoa on läntätä tuotteeseen teksti: ei suositella raskaana oleville, kun vaihtoehtoisesti käyttää kamala summa rahaa tutkimuksiin. Oikeasti moni tuote ei välttämättä ole kiellettyä, mutta mennään sieltä mistä aita on matalin.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Oon ehkä tietyissä asioissa hyvinkin pinnallinen (mitkä liittyy kauneuden hoitoon) ja yksi asia, mistä ainakin omalta osaltani pidä aina huolta on valkoiset hampaat. Pesen hampaat aamuin ja illoin ja käytän päivittäin hammaslankaa, jolla puhdistan hampaiden välit ja lisäksi käytän suuvettä, millä saan raikkaan tuteen suuhun pitkäksi aikaa. Suosittelen tätä ihan jokaiselle. Yksi asia, mikä on mun mielestä jotenkin ällöttävää ja nyt varsinkin raskaana ollessani , kun hajuaisti on todella herkkä on pahan hajuinen hengitys. Varsinkin tupakoitsijat haisevat, kuin synti, mutta eivät sitä itse tiedosta ollenkaan. Syökää purkkaa tai käyttäkää suuvettä :), sillä teette sillä ison palveluksen muille.

Myöskin se hammaslangan käyttö auttaa pitämään hammasvälit puhtaana, mikä vaikuttaa myös hengityksen hajuun 🙂 Hammaslääkärissäkin kannattaa käydä sen kerta kaks vuodessa katsomassa, että kaikki on kunnossa.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Käyn säännöllisesti valkaisemassa hampaitani, mutta nyt olen ollut kokoajan raskaana tai imettänyt, milloin kaikki on kiellettyä ja päätin kokeilla onko näistä luonnontuotteista mihinkään. Testissä siis Warpaint hampaiden valkaisu jauhe. Olen törmännyt tähän IG.ssä ja päätin kokeilla.

Warpaint on 100% luonnollinen hampaidenvalkaisujauhe. Vaalentaa tummentumia hellävaraisesti ja vahvistaa samalla hampaita ja ikeniä. Warpaintin sisältämä bentoniittisavi on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ja kiillottaa hampaita hyvin hellästi, kiillettä vahingoittamatta. Luomulaatuiset appelsiininkuori, piparminttu, sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia ja raikastavat suun. Sopii kaiken ikäisille. Myös herkille hampaille/ikenille. Vegaaninen. Yhdestä pakkauksesta riittää noin 150 käyttökertaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Käyttöohje: Kasta puhdas, kostutettu hammasharja Warpaint-jauheeseen, harjaa hampaita pienin pyörivin liikkein kahden minuutin ajan. Pidä suu kiinni harjaamisen ajan! Voit myös jättää jauheen vaikuttamaan muutaman ekstraminuutin ajaksi tehostamaan vaikutusta. Huuhtele suu ja hammasharja hyvin. Käytä päivittäin tai niin usein kuin haluat. Warpaint sopii myös käytettäväksi osana Oil Pullingia yhdessä esimerkiksi kookosöljyn kanssa.

Voit tilata tuotteen itsellesi TÄÄLTÄ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ainakin näin yhdeksi kerraksi ihan käypä tuote, eikä vihlonut ollenkaan hampaita :). Miinus puolena voin sanoa, että aine on todella pöllyävää ja sottaa helposti. Itselläni jäi mustaa hieman  hamapaisiin, vaikka kuinka huuhtelin ja purskuttelin, jotenka suosittelen tekemään tämän illalla.

-Umppu

 

24 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Niin, tiedätkös millä rahalla nuo rahakkaa tutkimukset rahoitetaan osittain? Kyllä, arvasit oikein: verorahoilla 😉 Vaikkei suorasti, niin kyllähän esimerkiksi monet tämän maan tutkijoista on koulutettu verovaroillamme, yliopistot saavat valtiolta rahoitusta, monet valtion laitokset rahoittavat näitä tutkimuksia, jne.

 2. Elsa kirjoitti:

  Eli tämä tuote perustuu hankaukseen? Eikö tämmöinen vaurioita hampaita/kiillettä pidemmän päälle? ?

  • primebody kirjoitti:

   Ainakin tässä luvataan, että ei. uskon että itse valkaisu on paljon vaurioittavampaa kuitenkin loppupeleissä

 3. Julle kirjoitti:

  Veikkaan että syynä ei ole se ”ettei viitsitä” testata jotakin tuotetta vaan raskaana oleville tuotteita on aika vaikeaa ja riskialtista testata ja myös siis eettiset kysymykset varmasti rajoittavat testausinnokkuutta. Sikäli mikäli jokin tuote pystyttäisiin toteamaan turvalliseksi niin sehän ois vaan plussaa firmalle joka tuotetta myy. 🙂

 4. Melina kirjoitti:

  Tuotteiden/lääkkeiden testaaminen raskaana olevilla on epäeettistä. Mitäs, jos tuote onkin sikiölle haitallinen ja se selviää tuollaisessa tutkimuksessa? Osallistuisitko itse raskaana ollessasi tutkimuksiin, jos tietoa sikiövaikutuksista ei ole? Tieto raskauden aikana käyttöön soveltuvista aineista tulee eläinkokeiden pohjalta tai vahingossa raskauden aikana tuotetta käyttäneiden seurannasta.

  • primebody kirjoitti:

   ei kai niitä nyt niillä raskaana olevilla testata…..

   • Farmaseuttiopiskelija kirjoitti:

    Katsopa esimerkiksi tuo linkki: https://fi.wikipedia.org/wiki/Talidomidi

    (Lääke)aineiden käyttäytymistä elimistössä on todella vaikea tietää, testaamatta niitä käytännössä. Esimerkiksi juurikin mainitsemasi raskaus on tästä malliesimerkki. Voit tehdä vaikka sata koetta possuilla, hiirillä tai kaneilla, mutta miten ihmisen kohdalla käy, nähdään vasta, kun ihmisen altistuu kyseessä olevalle aineelle. 🙂

 5. Elle kirjoitti:

  Toi nyt on ihan paskapuhetta! Itse tupakoitsijana tiedostan kyllä haisevani paskalle jne 😀 ✌ en sitte tiedä muista.

 6. Laura kirjoitti:

  Olen itse menossa (en ole raskaana) hampaiden laservalkaisuun ja olisi kiva kuulla sinun kokemuksiasi hampaiden valkaisusta. Millä menetelmällä olet aiemmin valkaissut ja vaaleneeko hampaat joka kerran jälkeen enemmän, vai onko jokaisella ihmisellä jokin tietty sävy/raja josta vaaleammaksi hampaita ei saa? Ja kuinka usein valkaisua täytyy ylläpitää? Riippuu tietenkin elintavoista, mutta jos ei juo kahvia, tupakoi jne. Pelkään että koko reissu on turha ja en edes huomaa eroa.

 7. Sarppa kirjoitti:

  Totta kai pitäisi testata raskaana olevilla, miten muutenkaan voitaisi testata aineiden vaikutusta sikiöön? Tykkään blogistasi, mutta joskus olisi hyvä tehdä vähän taustatutkimusta ennen kuin vetää hatusta juttuja esim juuri perusteluita tälle raskauden aikana välteltäville kemikaaleille 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Menee ilmeisesti tunteisiin pieni huumori.. No tavallaan voin sanoa, että mitkään hiustuotteet eivät aiheuta sikiölle tai äidille mitään ja hiustenvärjäys, sillä olen itse niiden aineiden kanssa päivittäin tekemisissä ja samalla suorittanut tälläisen ”ihmiskokeen”

   • Sari kirjoitti:

    No mutta jos tietäisit yhtään tutkimuksien teosta, niin ymmärtäisit, että ei tällaisella suorittamallasi ”yhden ihmisen tapaustutkimuksella” kannata huudella, että nämä kemikaalit eivät satavarmasti vahingoita sikiöitä raskausaikana, kun: ”ei nääs munkaan vauvalle käyny mitään”. Tutkimustuloksien luotettavuuteen tarvitaan aika lailla isompi otanta..

    • primebody kirjoitti:

     Joo tiedän tutkimuksista ja tiedän paljonko niihin käytetään aikaa, rahaa kun etsitään tuloksia, mutta edelleen painoitan sanaa HUUMORI 🙂 ja btw en ole sanonut kertakaan sata varmasti, jotenka ei kannata myöskään vääristellä sanojani..

 8. jabadaa kirjoitti:

  On kuin lukisi pikkulapsen päiväkirjaa, kun näitä postauksia lukee. Saa ainakin nauraa 😀

  • primebody kirjoitti:

   Ihanaa kun on ihmisiä jotka pitää itseään muita fiksumpana 😉

 9. Elle kirjoitti:

  Näissä sun ”huumoiressa ”ei oo mitään järkeetä. Ei kannata heittää mitään huumorilla jos ihmiset ottavat tosissaan. Myöskin aina sun kirjoitukset on niin sekavia,ettei niistä saa mitään tolkkua. Tänään tarkoitit tätä ja huomenna sitä, ja kertomus on sama. Mutta erillailla. Sori nyt jos sanon suoraan. Sun pitää myös opetella ottamaan kritiikkiä vastaan.

  • primebody kirjoitti:

   Sinä itse kommentoit blogiini eri nimimerkeillä… välillä ihan mukavia kommentteja ja välillä noita sun hieman ailahtelevampia juttuja. Palaute on aina tervetullut on se sitten positiivista tai negatiivista, mutta kannattaa miettiä aina mitenkä asian ilmaisee… Jos mun kirjoitukset on sekavia ja niistä ei saa mitään tolkkua: niin minkä takia käytät edes aikaasi niiden lukemiseen…..saati kommentointiin? Ne jotka on lukeneet mun blogia ymmärtää, mitä tarkoitan, mutta ilmeisesti kaikki ei.. Tähän ei ketään pakoteta btw….

 10. Elle kirjoitti:

  Hyvin sä pystyt väittämään että joku kirjoittaa eri nimillä. Sä oot aika kova syyttelemään asioista mistä vedät ihan omia juttujas. Huh huh! Ota asioista ensin selvää,ennen kuin väität perättömää paskaa! Ihmisillä on kai mielipiteensä,luin mä blogia tai en. Jos joku on AILAHTELEVA,se olet SINÄ! En taida olla ainoa joka niin ajattelee.

 11. Elle kirjoitti:

  Tiesin? mutta ei tarkoita sitä että olisi eri profiileja,voi olla kato myös kaverit,toisen kaverit jne. Et sä silti voi sanoa että on feikkiprofiileja.

 12. Ninni kirjoitti:

  Umppu, testit lääkkeiden, kemikaalien jne. sopimisesta tai ei sopimisesta todellakin testataan raskaana olevilla. Eli ihan oikeilla ihmisillä. Sen vuoksi on paljon mitä ei suositella kun testaajia ei ole tarjolla mikä on hyvin ymmärrettävää toki ja tämän takia vaikutuksia sikiöön ei tiedetä -> merkintä ei suositella, kielletty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.