Hae
Prime Life by Umppu

Eka päivä fitnestä takana. NFE Lahti

 

Viitaten edelliseen postaukseen… Onhan se niin, että jokainen kerta kun kirjoitan asiasta yrittäjyys, niin se on joillekin täysin punainen vaate ja samalla täysin tuntematon asia. Kommentit jotka ovat tasoa vaihda alaa tai lopeta ovat jo lähestulkoon huvittavia. On kumma että koskaan ei saisi sanoa ääneen, jos jokin asia ottaa päähän tai jos jossain on ongelmia, vaan pitää aina kiltisti niellä ja maksaa.. Mulle on ihan sama mitä muut ajattelee, mutta kirjoitan asioista mitkä herättää mussa jonkinlaisia tunteita, mitä asioita haluan purkaa ulos. Se ei tarkoita, että kaikkien tarvisi olla kanssani samaa mieltä, mutta joskus toivoisin ehkä jopa hiljaisuutta jos asioista ei paljoakaan tiedä.  Ihmettelen myös mitenkä ihmiset kuvittelevat kaiken toimivan samanlailla kuin paperilla, että onko jollain vielä noin ruusuinen kuva asioista. Voinhan kirjoittaa paperille mitä tahansa, mutta ei se tee asiasta totta tai toimivaa. Yrittäjyyden asioita ei tunne kukaan muu, kuin yrittäjä, vaikka olisi kuinka opiskellut ja lukenut. Yrittäjä on ihminen kuka maksaa itse itselleen palkkaa.  Jos kuukausi on huono voi olla, että ne 70h/viikossa ei ole siltikään tuottanut sulle edes palkkaa, vaikka siinä paperilla kaikki olisi hienosti kirjoitettu. Aina tulee ennalta arvaamattomia yllätyksiä.

Tämä on kuitenkin itselleni se ainut oikea vaihtoehto tehdä töitä. Työtä jota rakastan. Toivoisin jatkossa ihmisiä ottamaan hieman enemmän asiasta selville, ennenkuin laukoo omia ”hyvä neuvoja”. No jätän tämän asian tähän ja sikseen…

 

Enää 11 työpäivää jäljellä <3 ja äitiysloma häämöttää. Ette tiedä kuinka onnellinen oon, että se alkaa. Mulla on taas ihan liikaa kasaantunut asioita ja liikaa hoidettavia juttuja. Sen huomaa siinä vaiheessa, kun joku aina unohtuu. Oon ollut jo pitkään tosi väsynyt ja vaikka nyt pitäisi jo hurjaa vauhtia himmata tahtia, niin en vain ole yksinkertaisesti voinut, sillä laskuja on liikaa. (tai siis niitä veroja ;). Torstai päivän olin vapaalla ja nukuin. Koitin saada tätä kamalaa tautia pois, koska nyt vaan pitää jaksaa tehdä töitä, eikä ole muuta vaihtoehtoa.

Eilen matka jatkui töiden jlkeen Lahteen. Joka vuotiseen fitness viikonloppuun. Pääsimme Hannan kanssa töistä klo 19 ja lähdimme siitä suorilta ajamaan. Leivitettiin kamat, syötiin ja mentiin nukkumaan, sillä kello soitti aamulla jo 4.00.

14520514_10154174071434118_1587596848488425505_n

Hair&makeup by Umppu

Laitettavia taas riitti ja mikä parasta… hotellin aamupala oli yhteen asti auki ja ehdittiin sinnekkin. Meillä oli Hannan kanssa kahdessa penkissä asiakkaita, joille loimme erilaisia lookkeja lavalle. Laitan vielä parempia kuvia, kun niitä saan käsiini.

 

14519685_10154174071439118_7685945895681696711_n

Makeup by Umppu

14523077_10154174071479118_3528885410565750244_n

Makeup by Umppu

 

14627956_10154319694270100_1334462370_n

Hair & Makeup by Hanna Tyrmi

Oli mukava tehdä tyytyväisiä asiakkaita. Huomenna taas lisää. Uudet kisat ja uudet laitettavat. Keväälle alkaa jo listat kovaa vauhtia täyttymään.

Pakko sanoa, että kyllä tekee hyvää näin vähän flunssaisena olla hotellissa, kun ei tarvi itse tehdä ruokaa, voi vaan tilata. Saa nukkun päiväunia niin paljon kun haluaa ja olla vaan. Tekee välillä niin hyvää vain rentoutua.

-Umppu

8 kommenttia

 1. tiia kirjoitti:

  Löytyyköhän mistään Ben Weider kisojen tuloksia? Googlen haku ei tuottanut tulosta. Susannan blogista luinkin jo miten hällä meni.

  • primebody kirjoitti:

   En oo vielä kattonut, mutta body lehden face sivuilla on usein tulokset

 2. Milla kirjoitti:

  Kauniin lookin olit tehny taas susannalle ♡

 3. Minttu kirjoitti:

  Oli ihan pakko käydä lukemassa kommentit siitä edellisestä, yrittäjä kun itsekin oon. Voi huokaus… Mä ite teen töitä kotona, oon yrityspohjalta perhepäivähoitaja, ja joo, ihmiset tosiaan luulee että mä uin rahassa ja kylven kullassa. Vaikkei mulla oo ees kylpyammetta. Kato kun massiihan tulee sekä asiakkailta että kaupungilta ja saan vielä verohyvityksiä kulukorvauksena eikä mun ees tarvi viiä omaa neljäveetä hoitoon eli ei oo mitään kuluja kun ei tarvitse maksaa päivähoidosta. Mulla on kolme lasta, mut eihän siis yrittäjän koululaisten harrastukset, vaatteet, ruoka tai mikään muukaan maksa mitään, kun oon niin pirun rikas yrittäjä.

  Mä oon laskenut ennakkoveroni joka vuodelle niin, että saisin joka kuukausi maksimimäärän tuloja, eli maksan niin isoja veroja kuin on vaan mahdollista joka kuukausi. Myös elokuussa, kun kesäloman takia ei ollut tuloja ollenkaan. Sillee hirveen kivasti tuli yllättäen kaikenlaista terveyteen liittyvää menoerää, jotka piti myös maksaa – pelkästään lapsen murtuneesta kädestä tuli elo-syyskuussa reilu 250 euron lisälasku, plus kipulääkkeet. Yhteensä elo-syyskuulle tuli melkein 3 tonnia yllätyslaskuja, ja ihan pikkusen joutui tääkin rikas yrittäjä puremaan takahampaita yhteen kun joutui oikomaan ihmisten käsityksiä siitä, miksei mulla nyt ookaan varaa lähteä mihinkään ylimääräiseen mikä maksaa, koska mullahan on rahaa enemmän kuin muille jakaa.

  Sen päälle vielä se, että enhän mä siis oikeasti tee töitä. Mähän vaan leikin kaikki päivät. Joo… No, mä tykkään tästä työstä kyllä ihan mielettömästi, eikä mulla oikeasti ole päivääkään että en nauraisi ja ettei mulla olisi hauskaa. Kyllä mä leikinkin niin paljon kuin mahdollista, vedän leikiksi mieluiten kaiken mitä voin, mutta oikeesti. Jokainen pikkulapsen vanhempi kyllä tietää että pikkulasten kanssa 7-10 tunnin aikana tapahtuu kohtalaisen paljon muutakin. Mä olen myös firmani siivooja, kokki, käyn ruokakaupassa, hankin askartelumateriaalit, jne jne jne., ja kaikki se tapahtuu varsinaisen työajan ulkopuolella. Mä herään tunti ennen hoitopäivän alkua keittämään puuroa ja valmistelemaan päivän puuhia, ja hoitopäivän jälkeen on vielä siivottavaa ja se kaikki työ, mitä ei hoitopäivän aikana saada tehtyä. Esimerkiksi nää veroasiat. Joo, viikon työaika on helposti sittenkin se 70h viikossa, eikä sillä palkalla hirveesti mitään kaviaaria ja shampanjaa shoppailla (jos sitä nyt oikeesti muka edes jaksais juhlia työviikon jälkeen).

  Ja sitten verottaja iloisesti vetoaa järjestelmävirheeseen, kun verotuspäätöksessä onkin päätetty laskea mun tuloni kahteen kertaan verotettavaksi (yel-tuloihin sisältyvät itse ilmoittamani tulot on laskettu yhteen yel-tulojen kanssa), ja sen takia, vaikka en saanut lähellekään maksimituloja viime vuonna ja maksoin silti niiden mukaan ennakkoverot, verokarhu haluaiskin vähän lisää rahaa. Käskettiin tekemään oikaisuvaatimus, mutta naapurin mielestä olin töykeä, kun ilmoitin verovirkailijalle että en helvetissä tee, laskekaa te nyt vaan saatana mulle uusi päätös ja kiitos mielellään oikein tällä kertaa.

  Joten, I so feel you.

 4. K kirjoitti:

  Oho, onko tuossa tokassa ja kolmannessa vaan sattunut valo jotenkin hullusti naamalle vai miten on naisilla naamat noin valkoset? Liikaa korostusta ja puuteria?… Ei hirveen edustavan näköstä, mutta ekassa ja vikassa kollaasissa on kyllä paljon onnistuneemmat meikit.

  • primebody kirjoitti:

   Valot on todella kovat ja ne usein kuvissa vääristää värejä. Kasvoihin pitää tehdä todella voimakkaat korostukset ja varjostukset, mitkä näyttää jopa vähän oudolta. Samanlaiset meikit/värit on oikeastaan kaikilla kenelle meikin tein. Livenä tytöt on ihan eri näköisiä kuin kuvassa.

   • K kirjoitti:

    Joo niin aattelinkin, että lavalla on varmaan tosi kova se valo ja vielä kuvissa, jos on käytetty salamaa/on tosi laadukas kamera niin näyttää erilaiselta, kun livenä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.