Hae
Prime Life by Umppu

Kohta ollaan valmiita

   sisältää kaupallisia linkkejä*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hitto mikä urakka oli viikonloppuna.. Toki itse en niin remppaa tehnyt, mutta tein kaikkea muuta. Meillä on siis talossa 5h+keittiö, joista yksi makuuhone on alakerrassa, jota viimeksi remontoitiin ja siitä tehtiin lasten leikkihuone. Ylhäällä on kolme makkaria ja tämä huone, mikä nyt saatiin valmiiksi (osa listoista puuttuu) on tarkoitettu Vivianin ja tulevan vauvan makkariksi.

Kun lapset on pieniä, niin fakta on se, että ne ei leiki omassa huoneessa, vaan olkkarissa, missä muutkin on, siksi oli selvä että leikkihuone on näin aluksi alakerrassa ja sielä on leluille omat paikta, missä ne pysyvät järjestyksessä. Halusin huoneeseen hempeitä ja rahoittavia värejä.

Tapetti on Elloksen valikoimista ja löytyy TÄÄLTÄ

Tällä koodilla 340502   saat -40% kalleimmasta tuotteesta. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Shoppaile TÄÄLTÄ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meillä on vielä toistaiseksi tässä huoneessa vierassänky. Se on myös hyvä silloin jos on jotain ongelmaa nukkumisen kanssa, tai esim joku lapsista on kipeä, niin voin nukkua lapsen vieressä, niin, että kaikilla on tilaa. Voi myös olla, että nukun täällä, kun vauva syntyy ja saan rauhassa tutustua taas imetyksen pariin.

Värimaailma huoneessa koostuu tavallaan mun kaikista inhokkiväreistä, mutta tässä tarkoituksessa pidän niistä.  Kulmassa oleva valoverho ei tule ihan edukseen, mutta en saanut siitä nyt parempaa kuvaa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Huoneesta puuttuu vielä muutama lista ja sinne tulee vielä jotain sisustus juttuja, mutta aika minimaalisesti. Kun kerta huone on tehty nukkumiseen, niin haluan, että sielä pysyy rauhallisuus, eikä sielä ole ollenkaan leluja.

Lattia on sama, mikä meillä on muissakin huoneissa ja uskokaa tai älkää, mutta valkoinen lattia tekee tilasta niin kauniin ja puhtaan näköisen.

Lattia TÄÄLTÄ

Lattia on Novafloorin valokoimista Tammi crytalwhite väriltään. Kaikki värit tulevat ihan erilailla esille, kun lattia on valkoinen ja jokainen huone näyttää paljon rauhallisemmalta ja modernimmalta.  Erikosparketti.fi sivuilta voit tilata myös omaan kotiisi lattianäytteitä, josta voi rauhassa tehdä valinnan. Itse pidin myös siitä, että lattia tuotiin suoraan kotiovelle, eikä tarvinnut sen kummemmin lähteä hakemaan tai miettimään, mihinkä autoon ne mahtuu yms. Loistavaa ja nopeaa palvelua.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Täällä ollaan jo kovasti odottamassa äitiyslomaa.Enää 14p töitä ja sitten se alkaa <3. Vaikka Vivian on niin pieni, niin musta tuntuu, että en muista siitä vauva-ajasta mitään. Nyt haluan ihan olla vaan ja nauttia. Töitä ehdin tekemään, sitten kun siltä tuntuu.

Laittelen kuvia lisää huoneesta, sitten kun se on lopullisesti valmis.

-Umppu

8 kommenttia

 1. K kirjoitti:

  Siis ompas hirmu nopsaan edenny tää sun raskaus, jotenkin tuntuu, että ihan vastahan sä ilmotit odottavasi kolmatta ja ihan kohta oletkin jo jäämässä äippälomalle 😮 Mutta jaksamisia ja tsemppejä vielä loppuodotukseen sekä kolmen lapsen äitiyteen!

 2. Julia kirjoitti:

  Niin millä koodilla saa -40% alennusta? 🙂 Ei lue kuin tällä koodilla ja mitään koodia ei ole 🙂

 3. Kupla kirjoitti:

  Remontit on ihanuudessaan myös väsyttäviä, hienoa että alkaa valmistumaan, helpottaa sunkin oloa (luulen 🙂 ) . Sänky toisessakin huoneessa (jos siihen on mahdollisuus) on ihan parasta pikkulapsivaiheessa ja voihan se olla muulloinkin 😉 Itse olin aina vastasyntyneen kanssa hetken omassa ”pesässä” ihan rauhassa niin nukuttiin kaikki tuhannesti paremmin, mies kun pelkäsi muutenkin kierähtävänsä niin pienen lapsen päälle tms.

 4. Emmi kirjoitti:

  Tulipas hieno ??

 5. Tipsu kirjoitti:

  Mistä tuo matto on ??Vau..ihana huone ja niin rauhalliset ja jotenkin mieltä lämmittävät värit! Oot todella kaunis Umppu, hehkut aivan! Mukavaa loppuodotusta!

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä tykkään kans tän huoneen väreistä, ihanan freesi ja just jotenkin todella puhtaan värinen! Sulla on silmää alkaa vaikka sisustusbloggaajaksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.