Hae
Prime Life by Umppu

Raskain työ mitä olen koskaan tehnyt on vanhemmuus

sisältää mainoslinkkejä img_5971

Työt ei koskaan lopu, vaikka niitä kuinka tekis sanoi Umppu. Juuso opiskelee ja sillä on joka toinen viikonloppu koulua. Mää oon silloin tösitä pois, ettei tarvi säätää aina lapsenvahtia tai hoitoa muutenkaan. Tää viikonloppu oli sellainen, että olin to-su vapaalla. Ajattelin mielessäni, että ihanat 4p vapaata, jolloin ehdin hyvin lepäämään..

En tiedä mitkä harhakuvitelmat mulla oli mielessä, kun kuvittelin voivani levätä? Tässä ollaan oltu aamusta iltaa ”töissä”. Kodin pystyssä pitäminen on ainakin mun mielestä paljon raskaampaa, kun itse töissä oleminen. Ehkä oma olo alkaa olemaan jo suht valmis ja liikkuminen ei ole ihan ketterää ja se tekee kaikesta paljon raskaampaa. Aloitin raudan syömisen, mutta ainakaan vielä ei ole vaikutuksia havaittavissa.

Heti kun hetkeksi pysähdyn niin saan vanhat tutut liitoskivut takaisin. Onneksi ne ei ole jatkuvia niinkuin edellisessä osotuksessa. Muuten kuitenkin kaikinpuolin olo on hyvä.

img_6171 img_6180

 

Ollaan oltu joka päivä puistossa, mikä on lähestulkoon meidän takapihalla. Voin kertoa, että tekee oikein nannaa tarpoo siinä (vitun) turvahiekassa, mikä tekee mukavan pikku vastuksen ja sitten nostelet ja kannat lasta keinun ja liukumäen välillä, kun mieli muuttuu kaks kertaa minutissa, niin oon aivan loppu. Vaikka se raskasta on niin silti se on ihanaa. Nyt on ollut ihan mielettömät ilmat ja luonto on todella kaunis, josta ainakin itse nautin. Happihyppely on myös ihanaa, koska normaalina työpäivänä ei tule oltua pihalla ollenkaan.

Tässä ohella ollaan tehty edelleen kotona remonttia ja tänään saatiin vihdoin lasten nukkumahuone valmiiksi. Ette tiedä miltä tuntuu saada yks projekti päätökseen. <3 Juuso on ahkeroinut ja tapetoinut ja mää oon järkkäillyt tavaroita, pessyt vauvan vaatteita, laitellut torstaita vaten kirppis kamoja ja heittänyt tavaraa suoraan roskiin.

Pyysin mun kaveria meille tänään avuks katsomaan Vivianin perään, että voin itse hääräillä yläkerrassa, että saan jotain aikaiseksi. Koitan vielä jaksaa käydä tänään Juuson vaatteita läpi. Mitä vähemmän tavaraa, sitä vähemmän pyykkiä ja vaatekasoja.

img_6250 img_6248

Mulla meni eilen hermot, kun olin siivonnut jo kolme kertaa rakettispagetit lattialta, että teippasin jesarilla kaikki keittiön kaapinovet kiinni. Kuvittelin palaavani huomenna levänneenä ja energisenä töihin, mutta oon aivan rättiväsynyt 🙂 Koitan kokoajan asennoitua tulevaan tripla äitiyteen positiivisesti, koska välillä ei tässä voi kuin nauraa 🙂

Teille lukijoille olisi tarjolla Ellokselle alennuskoodeja: koodilla 345724

20 euroa alennusta kun tilaat vähintään 90 eurolla! Koskee myös merkkituotteita!

ja koodilla 340502 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta!

Shoppaile TÄÄLTÄ

-Umppu

 

10 kommenttia

 1. Kupla kirjoitti:

  Moikka! Mä koitin käyttää tota -40prossan alekoodia ja ei ainakaan mun tilaukseen tullut alennusta! Höh! (ja tuotteen kohdalla ei erikseen ainakaan lukenut etteikö siitä sitä voisi saada). Noo, reklamoin varmaan elloksellepäin…

 2. Kupla kirjoitti:

  Asia selvitetty Ellokselta ja mainoksesi ”40 prosenttia alennusta kalleimmasta tuotteesta” tarkoittaa vain rajoitettuja tuotteita, jonka olisit tietysti voinut myös tuossa mainoksessasi sanoa. Ja se nimenomaan EI TARKOITA ainuttakaan merkkituotetta.Oih, varmaan hankalaa olla mainosviidakossa, ymmärrän sen kyllä, mutta aika ikävä maku tästä kyllä nyt jäi 🙁

  • primebody kirjoitti:

   Olen pahoillani. Lisään tänään tekstiin kaikki tiedot niin kenellekkään muulle ei satu vastaavaa. Aika haipakkaa on nää aamut että lapset saa eteenpäin ja töissä ollaan taas iltamyöhään.

   • Kupla kirjoitti:

    Juu ei hätää. En minä sinua niin syytä , kyllä se firmankin osuus siinä on jonkinmoinen, omani tietenkin isoin kun en osannut oikein katsoa 🙂 Kirjoitin blogiini siitä, voit käydä kurkkaamassa sattumusten summaa mikä tähän johti! Tsemppiä aamuihin!

 3. Sanna kirjoitti:

  Feel you…

 4. C kirjoitti:

  Paljonko sulla on viikkoja? Ihanalta näytät <3

 5. G kirjoitti:

  Hommatkaa lapsilukot keittiön kaappeihin; jäähän niistä jäljet mutta ei tartte siivota bioastiaa lattialta sen jälkeen kun osa on jo syöty?. Jos teillä ei ole jo.

 6. Minttu kirjoitti:

  Hei,

  meillä laitettiin keittiön vetokaappeihin seuraavanlaiset lapsilukot:
  http://www.clasohlson.com/fi/Lapsilukko-kaappiin-laatikkoon/Pr210912000

  Ei jää jälkiä ja toimii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.