Hae
Prime Life by Umppu

Miltä tuntuu käydä vieraissa?

 

Nyt se on tapahtunut, sillä kävin vieraissa. En ihan sanan virallisessa merkityksessä, vaan toisessa kampaamossa. Meillä on töissä niin hirvee härdelli ja kaikkien ajat on ihan buukattu, että oli ihana mennä muualle. Paikka ei kuitenkaan ollut ihan vieras, vaan meidän toinen koti, missä olimme evakossa vesivahingon ajan Studio Loisto.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meillä kampaajilla on ikuinen ongelma se, että meillä ei ole koskaan aikaa laittaa omia hiuksia. Päätin, että nyt saan kerrankin istahtaa virallisena asiakkaana penkkiin ja nauttia palvelusta. Tykkään aina testata uusia juttuja omissa hiuksissani, ennen kuin laitan niitä asiakkaille, milloin osaan kertoa parhaiten omakohtaista kokemusta ja mitenkä tuote toimii.

Nyt on B-longilta saatavilla ihan uutuutena neitsythius b-long pro, mikä oli tämän päivän juttu. Uusi hius on laadultaan luksus verrattuna vanhaan, mikä on kuitenkin laadultaan hyvä ja on suunattu nimenomaan pohjoismaalaiselle hiukselle.

B-longin virginhair on paljon pehmeämpää, paksumpaa ja sitä on käsitelty minimaalisesti. Virginhairin voi myös värjätä asiakkaan oman hiuksen mukaan, mitä taas ei suositella muissa pidennyksissä ollenkaan. Hinnaltaan se on sama, kuin hinnastossa 60cm hius.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hiukset tulevat kauniissa ylellisessä laatikossa. Minulle laitettiin tumminta ruskeaa 2 punttia. Hius on pituudeltaan 50cm. Värjäsimme samalla mun tyven tummaksi.  Minulla on alla vanha longbob, minkä rajaa hieman häivytettiin muotoilusaksilla.  Oon vihdoin saanut omat hiukset edes suht inhimilliseen kuntoon ja kuivat latvat leikattiin aiemmin tänä vuonna.  Hiuksissani on hieman liukua, niin, että tyvi on noin asteen tummempi, kuin latva. Koen, että ihan mustalla tukalla olen hirveän kovan näköinen.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Oli ihanan rentouttavaa päästä Jonin käsittelyyn. Tykkään muutenkin käydä välillä vieraissa, sillä se opetta aina itsellekkin jotain uutta.  Joni on vielä nuori alalla, mutta todella lupaava yksilö. Hänen vahvuutensa on upeat värjäykset ja lyhyiden hiusten tarkat leikkaukset. Jos vertaan mun ja Jonin kädenjälkeä niin ne ovat hyvin erilaiset ja voinkin lämpimästi suositella Jonia asiakkaille, jotka haluavat hieman spessumpaa tukkaa. Jonille voit varata aikaa TÄÄLTÄ

 

14054097_10210530322553116_1583131586330391054_n13654334_1056497704419987_1511767990545843494_n

 

Joni voitti juuri kansainvälisessä colorzoom kilpailussa pronssia new talent sarjassa, mikä oli aivan mahtava suoritus ensikertalaiselta.

Mutta palatakseni pidennykseen. Nyt kun se on päässä, niin se tuntuu todella ihanalta. Hius on silkkisen pehmeä ja sileä. Se sulautuu paljon paremmin omaan hiukseeni, kun normaali B-long pidennyshius.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Olen todella tyytyväinen näihin hiuksiin. On aina itsellekkin piristävää saada uusia työvälineitä ja mahdollisuus tarjota asiakkaille parempaa laatua. Nämä mahdolllistaa sen, että asiakas saa juuri sen väriset pidennykset kuin itse haluaa.

Uskoisin, että virginhair pidennykset palvelevat myös niitä käyttäjiä, ketkä laittavat hiuksiaan päivittäin. Mukavaa viikonloppua kaikille <3

-Umppu

14 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Ooooh, ihanat hiukset!!

 2. sanni kirjoitti:

  Oot kyllä ihan älyttömän kaunis♡

 3. Raggamuffin kirjoitti:

  Liian tumma sinulle. Vaaleampi olisi tyylikkäämpi ja aikuismaisempi, nyt menee vähän teinipissistyyliksi.

  • primebody kirjoitti:

   Eikö ole pääasia, että itse tykkään.. Koen, että näin raskaana, musta ei kovin helpolla saa teinipissistä 🙂 🙂 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No mä en kyllä nää tässä mitään pissikseen viittaavaa. Mun mielestä sopii sulle tosi hyvin ja on aikuismaisen näköinen 🙂

 4. Syksylintu kirjoitti:

  Ihanat hiukset ja olet tosi nätti! Nämä kuvat ovat jotenkin tosi kivat, näytät tosi viattoman nätiltä, etkä ollenkaan pissikseltä tai kovalta tummasta tukasta huolimatta. Nätti olet, kateelliset sanoo muuta :)!

 5. mari kirjoitti:

  Tosi nätit hiukset ja tumma sopii minusta paljon paremmin kuin vaalea.
  Onko ne sineteillä?
  Meneekö ne kiharaan kun pesee?
  Minulla on ollut viimeiset ainakin 5 vuotta lisäkkeet päässä ja monet menee kiharaan kun kastelee.
  Kuukauden päästä laitetaan taas ihan uudet hiukset, nyt olen hetken omilla ja kasvatan sivusiiliä pois.
  Paljon nuo 2 punttia maksoi, ihan mielenkiinnosta vertailun vuoksi:)
  -mari-

 6. Iida kirjoitti:

  Onpa tosi taitavasti tehdyt ja kauniilta näytät! ?

  Itse en Tampereella asu, niin mietin että mistähän noita saisi? Pitänee soitella kampaamohin.

  Entä mitä clipp on pidennyksiä suosittelet?

 7. Mari-Eeva kirjoitti:

  Aaiii jaiii…mun ei passais katsoa noita pidennys juttuja ollenkaan. Kans niin haluisin, mutta…mulla menee jo kertasta oma hius tosi huonoon jamaan vaikka kuinka hoidan jne. Oon tullu siihen tulokseen että latva vaan jotenkin kuluu siinä mukana yllättävän paljon ja sit on sellanen kulunu hiiren häntä kun ne poistaa…voi nyyh :(.

  Noi sun hiukset näyttää ihanille ja näytät muutenkin hyvälle ?

  Ihanaa viikon alkua Umpulle ?.

 8. jessu kirjoitti:

  munkin mielestä aivan liian tumma sulle. näyttää just liian kovalta, ilman pehmeyttä. mun mielestä kauneiten sulle sopi se oranssihtava tai vaaleet latvat . värjää semmoset taas joskus =)

  • primebody kirjoitti:

   Niin eikö se oo edelleen tärkeintä että pidän siitä itse? En tee asioita ulkonäkööni liittyen mistä muut pitää vaan mistä itse pidän 🙂

 9. Ronja kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Voisitkohan kampaajana neuvoa mua mun tukan kanssa. Kun tilanne on se että olen kasiviikolla raskaana ja alkaa juurikasvu vaivata. Olen itse värjäillyt tukkaa punaiseksi tähän asti. Voinkohan jatkaa samoilla marketin kestoväreillä (joku loreal) vai tulisko käydä kampaajalla värjäileen raskauden ajan? Järkyttävää juurikasvua en tahtoisi 🙁
  Kiitos jo etukäteen jos kerkeät vastailla 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Suosittelen aina kampaajaa kotivärejen sijaan. Meidät on kuitenkin koulutettu siihen hommaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.