Hae
Prime Life by Umppu

Hiusalalla kohta kaikki on mahdollista….

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nykypäivänä usein penkkiin istuu asiakas kenekä hiukset on juuri tämänlaiset, kuin kuvassa. Hiuksia värjätään paljon ja halutaan tummasta vaaleaa. Onneksi meille kampaajille on tullut paljon erilaisia työkaluja, mitä voimme käyttää apuvälineenä värjäyksissä. Erilaiset plexit on tullut nyt jäädäkseen, mitkä mahdollistavat asiakkaille suuremmat muutokset, ilman että hiukset tippuvat päästä. Nykypäivän asiakkaat haluavat kaiken heti ja nyt ja harvalla on malttia odottaa.

Aina silti pitää muistaa, että värin vaihtaminen on suuri projekti ja siksi me kampaajat emme aina suostu kaikkiin asiakkaittemme toiveisiin. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että haluamme, että heidän hiukset pysyvät kauniina ja terveen näköisinä.

Kuvassa olevalla asiakkaallani on ennen ollut tummat hiukset. Hän istui penkkiini ensimäistä kertaa. Halusin kokeilla juuri saapunutta uutta hoitoa Fibre forcea. Kuvasta ei ehkä huomaa asiakkaan lähes 5cm juurikasvua, mikä värjättiin samalla uudella värillä, missä on fibreplexi mukana. Moni kysyykin mitä eroa on eri plexeissä. Vastaus siihen on vain, että jokaisella brändillä on omansa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hiuksia voidaan hoitaa monella eri tapaa ja saada rakennevaurioituneet hiukset heräämään henkiin. Suosittelen aina kysymään kampaajalta suurissa värimuutoksissa, mikä hoito värin yhteydessä olisi paras juuri sinulle. Vaikka hoidot tuovat palveluun aina hieman lisähintaa ovat ne sen arvoisia. Patentoidut kauan kehitetyt teknologiat takaavat laadukkaan jäljen.

Fibre force on täysin uudenlainen hoito, mikä tässä tehtiin asiakkaan hiukseen kauttaaltaan, tyveä lukuunottamatta. Tehoampulli sekoitetaan erilliseen hoitoon, minkä annetaan vaikuttaa hiuksessa hiuksen kunnon mukaan. Meillä oli hyvin hauras ja vaurioittunut hius ja se sai vaikuttaa 30 min. Hoito pestään shampoolla, jonka jälkeen hiuksiin lisätään jätettävä hoitotuote.

 

 

Jo yhden hoitokerran jälkeen hiukset olivat täysin eri tuntuiset ja kuvasta voitte nähdä lopputuloksen. Sarjassa on myös kotihoitotuottet, millä hoitoa voi ylläpitää kotona. Moni joka haluaa muutosta ajattelee ”auttavansa” kampaajaa ja tekee kotona muutaman värinpoiston. Sanon suoraan, että teette sillä enemmän tuhoa, kun autatte meitä.

Haluan, että asiakkaidemme hiukset voi hyvin ja näyttää terveiltä ja onneksi meillä on nyt siihen mahdollisuuksia.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hoito on aivan uusi ja testasin sitä tänään ensimäistä kertaa. Voin heti suositella sitä asiakkaille. Muistakaa, että hiukset on naisen kruunu ja niistä kannattaa pitää hyvää huolta.

-Umppu

10 kommenttia

 1. freyja kirjoitti:

  Saako näitä jostain ostettua kotikäyttöön? Mä en värjää tai käsittele mun hiuksia lainkaan, mutta silti tuppaa tukka kuivahtamaan aika pahasti ja kaipaisi jotain tehohoitoa… Voisit tehdä postauksen just kotona käytettävistä hiustenhoitotuotteista! Vaikka muutamalle eri hiustyypille tarkoitettuja tuotteita jne. Mä ainakin olisin tosi kiinnostunut kun en ymmärrä kauheasti näistä mitään 😀

  • primebody kirjoitti:

   Joo tuotteisiin on kotihoitotuotteet, mutta itse hoito tehdään kampaamossa. Kehoitan aina käymään hoidossa kampaajalla, kuka ammattilaisena osaa auttaa sinua tuotteiden valinnassa.

 2. Anne kirjoitti:

  Vau!
  Voiko näitä hoitoja siis tehdä ilman värjäystä? Ja sitten se että kuinka paljon näissä on kemikaaleja, ts missä ”plexeistä” on vähiten myrkkyjä? Törkeen taitava ja ammattitaitoinen olet!
  Kivaa syksyn jatkoa <3

  • primebody kirjoitti:

   Tämä hoito on nimenomaan tarkoitettu ilman värjäystä. Jos maltat hetken niin pian on tulossa yksi uutuus täysin ilman kemikaaleja ja myrkkyjä.. Kerron siitä pian lisää <3

 3. meiku kirjoitti:

  Tulipas upeat hiukset!

 4. outi kirjoitti:

  Mitä tämä hoito maksaa polkkatukalle? Ja onko yleensäkään mahdollista pelastaa kuivia latvoja kuin leikkaamalla? Kuvastakin näkee, että latvat haperot käsittelyn jälkeenkin.

  • primebody kirjoitti:

   Hoito on saman hintainen, kun muut plexi hoidot. Latvaan ei saa lisää massaa hoidolla, ja jos se on valmiiksi ohut ja katkennut niin tottakai se on hoidon jälkeenkin yhtä ohut. Vaikea sanoa mikä on asiakkaan mielestä kuiva latva, mutta jos hius on jo täysin vaurioitunut niin mikään aine ei sitä pelasta 🙁

 5. sara kirjoitti:

  Jos ikinä vaan kerkeät/jaksat niin tee juttu hiustenlähdöstä!! En tiedä mistä johtuu mun hiustenlähteminen.. Nyt alkanut kyllä ”parantua” , mut kiharat hiukset muuttu suoriksi ja niitä lähti todella paljon e-pillereiden lopettamisen jälkeen?!! Ilmeisesti ne todela voi vaikuttaa hiustenlähtöön.. samatan kun imetysaikakin..

  • primebody kirjoitti:

   Sille ei ole oikein mitään selitystä, mutta usein se on hormonaalista..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.