Hae
Prime Life by Umppu

Kun teet töitä kuukausia, jopa vuosia kilpailujen eteen, niin silloin ei kuulu pihistää vaan panostaa. NFE Jyväskylän kisolookit

 

Nyt on ensimäinen fitness etappi saavutettu. Mulla oli tällä kertaa suht kivuton duuni, koska laitettavia oli vain Sunnuntaille. Kuten aiemminkin kirjoitin, että kisa look on muuttunut vuosien varrella hyvinkin paljon ja tietysti mua kiinnosti, miltä kukin kipailija näyttää lavalla.

Kun teen työkseni kampauksia ja meikkejä, niin tarkkailen aina lookin kokonaisuutta ja mietinkin, että jos teet töitä vuosia ja kuukausia kisojen eteen, niin minkä takia menet lavalle ilman lookin viimeistelyä?. Tämä on asia missä ei kannata pihistää. Kun joku miettii omaa sijaansa tai sitä miksi en voittanut, vaan olin kakkonen niin syy voi jopa olla lättänät hiukset ja mitäänsanomaton meikki. Lookkiin kannattaa panostaa.

Mun omaan silmään pisti Ilona Siekkinen kenenkä look oli todella upea ja tukka kruunasi kokonaisuuden. Huomasi, että koko setti oli mietitty ja siihen oli todella panostettu.

Itse tein BF:ään Harrietin kenelle haettiin kuohkeaa naisellisuutta ilman kiharaa. Meillä on ollut vuoden vaalennus projekti ja mustasta on lähdetty tätä toteuttamaan. Itse olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja se oli juuri sellainen, kun mielessäni kuvittelin.

 

14463156_10154140912989118_1256856417307316569_n

Meikissä on hyvä ottaa huomioon kunnon valot ja varjot, tai kasvot eivät erotu kunnolla. Meikki saattaa olla hieman raju luonnossa, mutta pitää muistaa, että lavan valot on todella kovat ja ne syö meikistä lähes 50%. Kannattaa luottaa ammattilaiseen ja sellaiseen kenellä on kokemusta kisameikistä tai ylipäänsä show/kuvaus meikistä.  Oli sääli katsoa kisa kuvia ja todeta liian monen osalla, että miksi laitoit hiuksesi ja meikkisi itse.

 

14457395_10154141285014118_3083593364477129396_n

Mun toinen laitettava oli Titi, jonka oon laittanut useampana vuonna. Titillä oon aina tykännyt kiharammasta hiuksesta ja sainkin hänet ylipuhuttua kiharaan, vaikka hän olisi itse halunnut suoran. Näissä kisoissa oli vähän laitettavia ja mulla on esim vapaa aika NFE:n kansainväliseen kilpailuun, jos joku on vailla. Samoin työkaverini Hanna Tyrmi oli Jyväskylässä mukana seuraamassa kuinka lavameikki luonnistuu ja olemme samassa huoneessa, jotenka hänelle on myös mahdollista varata aikoja.

Voitte käydä katsomassa meidän molempien töitä Primen instasta @primehairandbeautydesign

Meille on myös molemmille aikoja itse SM-kilpailuun, jotenka mulle voi laittaa esim facessa viestiä tai sitten mailia umppu@hotmail.com

-Umppu

2 kommenttia

 1. fityoutoo kirjoitti:

  Mä melkein enemmän kiinnitin kuvissa huomiota enemmän lookkiin kuin kroppaan 😀 ! Muutamia ihan superupeita kokonaisuuksia siellä olikin joista Ilona S ehdottomasti yksi ja sitten esim Sara ja Kara bf:ssä. Kaikille tukka ylhäällä ei sovi, mutta Ilonalle ja Jaana M:llle täydellisesti!
  Kun kuvia katsoo, niin voi havaita muutaman jutun: Ekana se, että jos tukka on suora, niin se laihoja kasvoja vasten näyttää helposti tosi mitäänsanomattomalta ja lässähtäneeltä. Toinen juttu on se, että jos on liukuvärjätty tukka eli vaikka ihan musta juuresta, niin lavalla se näyttää kirkkaissa valoissa jotenkin hassulta… Mutta joo, nämähän on makuasioita.
  Tosi onnistueet lookit teit tälläkin kertaa!

 2. Clarissa kirjoitti:

  Kyllä ne ammattilaiset osaa! Itse meinasin aluksi opetella meikkaamaan lavameikkini itse, mutta sitten kun totesin että siihen tarvii sitä sun tätä ja ei hajuakaan väreistä tai vahvuudesta, päätin luottaa ammattilaiseen. Saman hinnan se ainakin ensimmäiseen meikkiin tekisi kun hommaat aineet.
  Lisäksi ainakin mulla oli kisa-aamuina aika moinen lista tehtävää, joten jos olisin vielä itse meikannut ja laittanut hiukset niin olisi ollu kyllä aivan liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.