Hae
Prime Life by Umppu

Mikä on Cubie?

Yhteistyössä Cubie*
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kun tämä järjestely buumi on nyt ottanut vallan, niin mikä on paras tapa se aloittaa, kun järjestää meikit järjestykseen? Itse seuraan paljon meikkivideoita instassa ja youtubessa ja olen pistänyt merkille, että lähes kaikilla esiintyy kuvissa läpinäkyvä meikkiboxi. Ilokseni voin kertoa, että nyt niitä on mahdollista saada myös Suomesta.

Löydät boxit TÄÄLTÄ*

Bloggaaja kollegani Pauliinan yksi intohimoista on meikkaaminen ja hän päätti tuoda nämä boxit nyt Suomeen. Boxilla on nimikin ja se on Cubie <3

Rakkauteni kosmetiikkaa sekä kauneutta ja kauneusalaa kohtaan on palavaa. Huomasin kuitenkin erään puutteen Suomen markkinoilla; tämän kauniin säilytysjärjestelmän, joka tuntui olevan jokaisella suositulla ulkomaalaisella ”youtubettaja” maskeeraajalla. Itseasiassa ihan ensimmäisenä trendin aloitti Kim Kardashian. Suomen markkinat eivät kuitenkaan tällaista tuotetta tarjonneet, joten päätin ottaa ohjat omiin käsiini ja ensimmäisenä Suomessa tarjota kuluttajille tämän kauniin ja käytännöllisen hittituotteen. Cubie on yhden naisen intohimo niin yrittäjyyttä kuin kauneusalaa kohtaan. -Pauliina

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hain tänään Cubien postista ja olin samantien aivan myyty. Mulla on ollut jos jonkinlaista hyllykköä, laatikkoa ja pussukka meikeille, mutta tämä vie ehdottomasti voiton.  Boxiin mahtuu käytännössä kaikki ja ainakin itselleni jäi vielä hieman tilaa, jotenka taidan laittaa vielä korutkin järjestykseen.

Cubiessa mekit on kauniisti esillä ja laatikoissa suojassa pölyltä. Kun ne on kauniisti aseteltu ja kaikille on oma paikkansa, niin meikit pysyy myös hyvässä järjestyksessä ja hyvässä kunnossa. En voi käsittää, että hajuvedetkin mahtuu todella hyvin ylimpään tasoon, missä on laatikoiden sijaan aukeava kansi.

Tämä boxin on nimeltään The Queen ja siihen pääset suoraan TÄÄLTÄ* Nyt sinulla on vielä mahdollisuus hyödyntää koodilla avajais10  -10% hinnasta pois. Koodi on voimassa 23.10 asti.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Meikkipussissa usein nuhjaantuu meikit ja nyt niitä ei tarvitse säilyttää sielä, kun vain silloin, kun  ne haluaa ottaa mukaan. Jos olen rehellinen niin ainakin multa löytyy aina meikkipussin pohjalta muutama vielä jotenkin topsipuikoksi tunnistettava tikku. Nyt saan joka kerta valita tuotteet matkaan millä myös tiedän, etten ota mukaan mitään turhaa. Kun täytin oman Cubien niin samalla heitin kaikki meikit mitä en tarvitse roskiin. Mulla tulee aina hyvä mieli luopua tavarasta ja saada tilaa ja järjestystä tilalle.

Cubiet löydät myös instasta @cubiecubes

Tämä on se juttu mitä ilma nainen ei vaan voi yksinkertaisesti elää :). Miehet tuppaa aina sanomaan, että kuinka sinä tarvit noi kaikki purkit ja putelit…… Nyt ne on kätevästi samassa paikassa ja vielä kauniin tyylikkäästi. Jahka saadaan muu remontti valmiiksi, niin viimeisenä vuorossa on vessan kalusteiden uusiminen ja tarvitsen ehdottomasti kunnon tilan tälle ihanuudelle. Näitä on saatavilla 4 eri kokoa ja myös mustaa. Kun hankit tämän et tarvitse enää koskaan mitään muuta <3

 

-Umppu

4 kommenttia

 1. Karoliina kirjoitti:

  Tuo olis kyllä itellekkin tosi kätsy, tällä hetkellä kun meikit lojuu mitä erinäisemmissä meikkipusseissa, joita meikkien paljouden takia löytyy viisi kappaletta… On ihan tuskaa aina kaivella sitä tiettyä meikkiä niiden muiden seasta, tosin oon sentään tajunnut laittaa mm. huuli-, silmä- ja pohjameikit eri pussukoihin, joka vähän helpottaa. Itselläni aina riipaisee sydämestä tunkea laadukkaita siveltimiä meikkipussiin, kun pöydälläkään niitä ei voi pölyyntymisen takia säilyttää. Tuo boksi vois kyllä ehdottomasti päästä mun joululahjatoivelistalle 😀

 2. Hanna kirjoitti:

  Muovilaatikosta lähes 100 euroa?! Nyt menee mun ymmärryksen yli, mutta mikäs siinä jos minä en ymmärrä 😀 kiitos kivasta blogista Umppu!

 3. Kirsi kirjoitti:

  Kiva boxi! Tuota voisi hyödyntää muuhunkin säilytykseen, kätevää, kun näkee heti mitä missäkin on! Itse en meikkaa lainkaan, niin meikeille en sitä tarvitse, mutta käyttötarkoituksia keksin heti monta!
  Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.