Hae
Prime Life by Umppu

Millainen oli Malta kahden lapsen kanssa ja yhden vatsassa asuvan kanssa.

 

Nyt ollaan kotiuduttu reissusta ja tänään oli jo ihan normaali arki. Päiväkoti, koulu ja työt kutsu, vaikka lomaa olisi voinut jatkaa pidempäänkin. Se mikä mua hieman jännitti etukäteen oli matkat. Kuinka selviän lasten kanssa ja siihen yhdistettynä matkalaukut, käsilaukut jne. Ennenkuin edes lähdin lomalle olin asennoitunut siihen, että en makoile aurinkotuolissa drinkkiä siemaillen, vaan teen niitä juttuja mitä lapset haluavat tehdä ja loma mennään lasten ehdoilla.

 

img_5576 img_5649 img_5726

 

Liikkuminen oli rehellisesti sanottuna hieman tuskaa Vivian rintarepussa ja laukkuja jyräten, mutta onneksi sitä ei tarvinnut pitkää matkaa tehdä. Turvatarkastus on kanssa aina oma lukunsa, muta sekin meni suht kivuttomasti. Täydet pisteet Finnairin lentohenkilökunnalle, jotka tarjosivat heti apua ja toi meille tyynyä ja vilttiä. Molemmilla lennoilla kone ei ollut ihan täynnä ja saimme kokonaisen penkkirivin käyttöön, mikä oli silkkaa luksusta. Lennoissa ei ollut mitään ongelmaa ja jopa itse sain nukuttua molemmilla lennoilla oikein mukavasti. Vili on jo niin iso, että viihdyttää itse itseään.

Ystäväni Sini oli järjestänyt meille kyydin kentältä  ja kun olimme saanut laukut, olikin kuljettaja meitä ovella vastassa ja kantoi laukut autoon. Kun riisuin rintareppua huomasi hän mahani ja tokaisi, että sullapas on ollut kiire ja hymyili 🙂

Olin kuvitellut, että mulla saattaa mennä useaan otteeseen hermot, mutta olin omasta mielestäni yllättävän rento normaaliin itseeni verrattuna. Olihan meillä siellä hulinaa, kun 4 lasta touhusi kokoajan, mutta se oli oikeastaan ihanaa. Lapset ikäeroista huolimatta leikki paljon keskenään ja touhuili omia juttuja.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

img_5553

 

Malta on kaunis maa ja sielä on paljon kauniita paikkoja. Valletta on jotain todella kaunista, missä kannattaa ehdottomasti mennä käymään.  Mulle ilmasto oli todella kuuma ja mikä hassua, vaikka kyseessä on saari niin sielä ei tuullut juuri ollenkaan. Meri oli lähes tyyni, mitä en ole koskaan aiemmin nähnyt oikeastaan missään.

Mulla oli ihanaa olla lasten kanssa lomalla, enkä kokenut tilannetta missään vaiheessa rasittavaksi tai ahdistavaksi, vaan päinvastoin. Me uitiin, leikitiin, syötiin käytiin retkillä yhdessä ja oltiin ja nautittiin. Voin vaan todeta, että on mulla kyllä kiltit ja suhteellisen helpot lapset. Kuumuus vaikutti tietenkin lapsiin ja päiväunet nukuttiin jokapäivä rattaissa. Nukahtaminen oli aina pienen itkun takana, muta sitäkin selvittiin. Illan yöunet oli vaikeimmat, mutta omien tunnustelujen mukaan reissun aikana puhkesi kolme hammasta, niin ei ihme, että illalla vähän itketti.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

img_5552

 

Hassua, että voin todella hyvin koko loman, mutta kun tulin suomeen alkoi supistelut samantien. Suosittelen ehdottomasti matkustamaan lasten kanssa ja sitä on turha pelätä. Loma antoi mulle ihan valtavasti ja sain olla lasten kanssa ilman niitä työ yms juttuja <3 Voin vaan todeta, että on maailman parasta olla ÄITI <3

Kaunis maa ja näkemisen arvoisia paikkoja <3 Malta

Kiitos myös Koskisen perhelle majoituksesta <3

-Umppu

2 kommenttia

  1. Nelli kirjoitti:

    Vivian on ihan uskomattoman kaunis lapsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.