Hae
Prime Life by Umppu

Täällä on ihanaa

 

Ai että me nautitaan täällä olosta <3. Lomalla on ihanaa ja lapset nauttii ja mää nautin. Me ollaan käyty puistoissa leikkimässä ja pyöritty kaupungissa. Tänään lähdettiin koko porukka yhdessä rannalle. Lapset ei meinannut millään lähteä uimasta. Täällä oli aivan ihana ranta, missä oli pitkälle todella matalaa, eikä juurikaan alltoja. Jopa itse kävin monta kertaa uimassa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jotenkin ajattelin etukäteen, että matka voisi ollajollain tapaa ehkä jopa raskas, muttaa kaikki on mennyt hyvin ja todella nautin täällä olosta. Kaikki on vain omasta asenteesta kiinni. Mun loma olis ihan parseestä, jos olisinetukäteen kuvitellut makaavani aurinkotuolissa drinkkiä juoden ja paikanpäällä toteaisin, että ei se tuu onnistuun.

Tähän reissuun asennoiduin niin, että kaikki tehdään lasten ehdoilla ja rakennellaan niitä hiekkakkauja. Loma saattaa joskus juurikin mennä pilalle, jos on kamalat suunnitelmat ja ennakko odotukset. Lasten kanssa niitä ei edes voi kamalasti olla, koska tilanteet muuttuu kokoajan . Me ollaan oltu täällä vasta pari päivää ja nähty ja koettu paljon ja vielä on päiviä lisää <3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tänään lähdettiin illasta vielä käymään Vallettassa. Ai vitsi mitkä maisemat ja niin kaunis paikka <3. On hassua, että mulla ei ole täällä edelleenkään mitään raskausoireita. Ei supistele, ei närästä eikä mitään muutakaan. Hyvin menee kovat ylämäet rattailla. Jospa siis aloitan jo etukäteen sen kuntoilun, enkä vasta lapsen syntymän jälkeen.

Lapset nukku ja kaikki simahti samantien <3 itsekkin olen aika poikki ja sänky jo houkuttelee. Ainut huono juttu oli, että paloin todella pahasti olkapäistä. Olin varmaan unohtanut rasvata ne, tai iho reagoi erilailla, kun on raskaana.

Mukavaa viikonloppua kaikille

-Umppu

15 kommenttia

 1. sanni kirjoitti:

  Eikö toi teijä 8v osaa vielä uida kun on kelluntaliivi? Normaalisti 5-6 vuotias lapsi opetetaan uimaan..

  • primebody kirjoitti:

   Jos olet 4:n lapsen kanssa rannalla niin on mielestäni turvallista pitää lapsilla kellukkeita. En tiedä onko sinulla lapsia, mutta kaikki ei opi asioita samassa tahdissa ja sillä ei ole mitään merkitystä.

   • Tuulikki kirjoitti:

    Kuule Sanni.. tuliko nyt tosi hyvä mieli kommentistasi?? Aivan turha heitto.

 2. kip kirjoitti:

  Hah, onpa taas niin hauskaa kommentointia sannilta, toivottavasti paransi päivää..

  Ihanaa lomaa! Mä hei palovammoihin ehdottomasti vesikelloille palaneena suosittelen vichy sos-creamia. Sitä siis määräsi espanjassa ihan lääkäri vaikka saa ilman reseptiä. Luulen et sais tuolta teidänki kohteesta, parantaa ihan tunneissa.

 3. Viiden mutsi kirjoitti:

  Pakko nyt kommentoida et meidän 8-v ei osaa uida ja ihan normaali poika on kaikin puolin 🙂 koulussa varmasti vielä oppii. Ei olla itse kauheen ahkeria käyttään uimassa, harrastamme muita juttuja. Mukavaa lomaa!

 4. hohhoijaa kirjoitti:

  minä voin ainakin omalta kohdaltani kertoa, että opin 7 vuotiaana ja koulussa kiusattiin kaikkia jotka ei uida osannut koulun alkaessa…Ja tuskin tässä on pahalla tarkoitettu välttämättä tuota kommenttia. Ei kannata aina vetää heti hernettä nenään

  • primebody kirjoitti:

   Ei tässä kukaan herneitä vedä, mutta itse ainakin pidän turvallisuutta tärkeänä asiana, kun olen lasten kanssa yksin reissussa. Jos seuraan Viviania koko ajan, niin on todella vaikeaa seurata Viliäkin ja itselleni on turvallisempaa, että lapsi kuka osaa jo ihan kohtalaisesti uida, pitää varuiksi kelluketta meren rannalla. Se mua kiinnostaa, että mitä kenellekkään kuuluu muiden lasten taidot. Pitäisi huolta omistaan :). Toinen ei osaa pyyhkiä, osa pelkää pimeää, joku ei osaa ajaa pyörällä, joku varastelee, joku kiusaa, joku ei osaa lukea jne. Kukaan ei opi kaikkea heti, mutta varmasti jokainen äiti tekee töitä monen asian suhteen oman lapsensa eteen.

 5. s kirjoitti:

  Itse opiskelen alalla, ja en haluaisi että omaani kiusataan tämmöisestä ”tyhmästä ja turhasta” asiasta. Mutta uimataito on myös todella tärkeä! Että lähinnä ihmettelin tuota asiaa..ei pahalla siis 🙂 Ja ihme siis jos ei ole itse kiinnostunut uinnista kun on yleensä lasten suosikkipuuhaa(: mutta ihmiset on erilaisia, myös minulla niinkuin teillä kaikilla on omat heikkouteni, anteeksi vaan tuulikki jos meni herne nenään kommentistani

  • primebody kirjoitti:

   Todellakin niinkuin totesit uinti ei ole kaikkien suosikki puuhaa 🙂

 6. aava kirjoitti:

  Uiminen meressä on aivan toinen asia, kuin altaassa uiminen. Turvallisuus aina ensin ☺

 7. Heidi kirjoitti:

  Vieraassa maassa, vieraan meren rannalla, ainoana perheen aikuisena mukana ja jos lapset vedessä, minä ainakin pitäisin lapsilla kellukkeita ja luultavasti myös viiden metrin ”narun päässä”. Kuten yksi pelastustyöntekijä kerran totesi: uimataitoisellakaan lapsella ei mene kuin hetki hukkumiseen, jos vahinko on sattuakseen. Lapselle pienikin määrä vettä voi olla kohtalokas joutuessaan hengitysteihin. Uimataito on tärkeää, vaikka se ei aina estä hukkumista.
  Mukavaa ja turvallista reissua!

  • Karoliina kirjoitti:

   Näin juuri ja meressä on kaiken lisäksi virtauksia ihan eri tavalla kuin jossain Suomen pikkulammikoissa sekä saattaa yhtäkkiä tulla tosi syvää, vaikka pitkälle olisikin matala ranta. Minusta vain hyvä juttu pitää kellukkeita, vaikka lapsi osaisikin uida varsinkin, jos niitä lapsia on useampiakin yhden valvovan silmän alla. Ja jos vaikka ajautuisikin turhan kauas rannasta niin ei ole kellukkeen ansiosta pelkoa hukkumisesta, jos voimat loppuu lapsella uida.

 8. niina kirjoitti:

  Heillä.
  Nyt täytyy kyllä kommentoida tuohon uimataitoon. Olen koulunkäynnin ohjaaja ja hyvin usein uimahallissa oppilaiden kanssa.
  Tämän päivän lapsilla on erittäin huono uimataito. Kyllä siellä altaassa peuhataan mutta yhä harvempia läpäisee uimatestin Joka on kakkosluokkalaisilla esim.25 m uinti.
  Täällä tuli ( ainakin viime vuosina) kuudesluokkalaisten merkintä uimataidoista ja se jäi hyvin monella puuttumaan.
  200 m siihen piti uida.
  Ei tämän päivän vanhemmat vie lapsia uimaan,valitettavasti.
  Ja asun vielä Keski-Suomessa missä järviä riittää.
  Ymmärrän hyvin nuo uimakellukkkeet,itsekin kun lapsien kanssa meressä uinnut niin on saanut pelätä kun pitkälle kahlaavat ja äkkiä isotkin aallot tulevat.

  • primebody kirjoitti:

   Me kyllä käymme uimassa..

   • niina kirjoitti:

    Juu,en teitä tarkoittanut vaan ylipäätään Suomalaisia.
    Varsinkin niitä perheitä missä se olisi tarpeen.
    Uimahallimaksut voi toki olla kovia mutta kesällä järvessäkin voi harjoitella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.