Hae
Prime Life by Umppu

Onko se jo ohi?

sisältää kaupallisia linkkejä*

Menikö teidän mielestä kesä jo ohi?  Mää oon jo asennoitunut siihen, että enää ei tarvi pukea uikkareita päälle tai nauttia kesän kuumista paahtavista aurinko keleistä. Tuntuu, että ilmassakin on pieni kylmä huiku ja tuntuu, että kaikilla nokka vuotaa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Syksyssä on aina jotain kiehtovaa ja itse rakastan pimeitä iltoja. Myös vaatekaapin sisältö tulee muuttumaan. Rakastan erilaisia neuleita ja niistä uusin hankita on tämän ihastuttava poncho.

Läydät sen TÄÄLTÄ

Tällä kertaa odotusaikana en ole juurikaan ostanut äitiysvaatteita, muutakun alaosia. Joissain vaatteissa olen siirtynyt suurempaan kokon. Tämä ponco on one size kokoa ja mikä parasta se menee hyvin koko talven. Kun Vili oli pieni käytin paljon näitä esim kaupungilla ja tämä oli oikein kätevä esimerkiksi imettäessä. Vauva sai olla rauhassa ja mun ei tarvinnut olla kovinkaan esillä.

House of Brandonille on tullut ihania syksyn uutuuksia, jotka kannattaa käydä tsekkaamassa TÄÄLTÄ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eilisessä paketissä oli myös tämä ihastuttava musta paksu,  mutta ilmava neule, jonka löydät TÄÄLTÄ

Välillä on jopa raivostuttavaa elää täällä remontin keskellä ja tuntuu, ettei tää valmistu koskaan. Mulla on kovat odotukset siitä, mitä Juuso saa aikaan, kun ollaan muut sielä Maltalla. Jotenkin ajatuksena ihanaa, että joku tekee jotain silloin kun olet pois. Kokoajan hommat menee parempaan suntaan ja tavarat löytää paikat. Seuraavana meillä olisi vuorossa, kun yläkerran makkari on valmis, niin eteisen kaappien purku, tyhjäys ja myyminen. Se onkin sitten hieman isompi urakka ja varmaan joudutaa purkamaan laatikkoihin tavarat sen sisältä. Olen tietyllä tapaa niin helpottunut, koska mun mielestä ne kaapistot ei tällä hetkellä palvele meidän käyttötarkoitusta ollenkaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Keittiöönkin olen hieman tuonut jo syksyä. Sinnekkin pitäisi lisätä ne vetolaatikot vielä, kun saisi aikaiseksi… No onneksi meillä ei ole ihan hirveen paha aikataulu, vaan toiveena olis, että olisi valmista, kun lapsi syntyy. Kumpa joku keksisi vielä hieman tyylikkäämpiä tuttipulloja niin olisin tytyväinen :).

Meillä on muuten ne meidän tähtivaunut myynnissä Torissa. Hintaakin on laskettu 350e. paketista löytyy kaikki, mitä lapsi tarvii vauvasta siihen 3-4 ikävuoteen. Ilmoitus löytyy TÄÄLTÄ

Tämä on ihan loistava setti, enkä edes raaskisi luopua siitä, mutta meidän oli hankittava tuplat, että selviän talven yli kahden pienen kanssa. Vaunut on todella hyvässä kunnosaa. Niissä ainut moitittava on yksi irronnut tarra turvakaukalosta, millä ei ole sinäsä mitään merkitystä. Meillä sielä myös myynniissä turvaportti, mikä ei sopinut meidän rappusiin ja on ihan käyttämätön. Löydät sen TÄÄLTÄ

 

IMG_4615

Onko tämä sitten sitä pesänrakennusviettiä vai mitä en tiedä 🙂 mutta tuntuu, että koko koti menee uusiksi. Tavaraa on ja paljon, vaikka tasaisesti sitä koitankin kirpparille raahata ja Torissa myydä, mikä on varmaan taas edessä.. Syvien kaappien syövereistä löytyy vaikka mitä. Pitää myös katsoa onko nyt mitään keräyksiä, minne voisi viedä käypää tavaraa.

Mää mietin, että pitäiskö mun repästä ja tehdä ensimmäinen postaus, missä te saisitte kysyä multa mitä haluatte ja mää vastaan? Onko sellaisia kysymyksiä ylipäänsä mitä multa haluaisitte kysyä? Jos niin laittakaa kommenntikentään, niin vastailen niihin seuraavassa postauksessa. Tälle postaukselle oli joku hieno nimikin, mutta en sitä juuri nyt muista.

-Umppu

4 kommenttia

 1. Jessiina kirjoitti:

  Elitkö ennen Juusoa villiä sinkkuelämää vai Oletko aiemminkin ollut seurustelijatyyppiä? Mikä on unelma matkakohteesi?

 2. Jen kirjoitti:

  Mistä sulla löytyy energiaa ja aikaa kaikkeen tohon? Miten Vivian viihtyy kun sä esim. siivoat tai touhuat jotain muuta? Meillä neiti 1v:llä pitää olla koko ajan seurana ja tuntuu että en ikinä saa mitään aikaseksi!

 3. A kirjoitti:

  Oletko tutustunut LifeFactoryn lasisiin tuttipulloihin, minusta ne näytti oikein kivoilta. Myöhemmin niitä voi käyttää myöskin nokkamukina. Käytännöllisyydestä noin muuten pienellä lapsella en osaa sanoa mitään kun ei kokemusta ole. Googlaillessa näihin vaan joskus törmäsin 😀

 4. Elanya kirjoitti:

  Jos olisi pakko muuttaa ulkomaille, mihin muuttaisit? Osaatko kuvitella itsellesi toista haaveammattia, jos et olisi kampaaja? Hävettääkö sua koskaan, että elit aikoinaan julkisestikkin syvällä fitnesskuplassa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.