Hae
Prime Life by Umppu

Onko koolla väliä?

                                                                                                     sisältää kaupallisia linkkejä*
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mulla on aina elämässä ollut selkeät määränpäät. En oo juuri koskaan mietinyt mikä musta tulee isona, koska oon tiennyt sen ihan pienestä asti. Mulle on myös ollut aina selvää, että teen monia asioita, etten jäisi koskaan tyhjänpäälle minkään asian suhteen.

Muistelin tänään meidän häitä ja millaista elämä oli silloin. Se oli hyvin erilaista, kun talossa oli vain yksi pieni lapsi. Mun pikkusisko Kreetta piti häissä puheen, missä se kertoi mun unelmista. Mun unelma on aina ollut perhe, missä on kolme lasta. Toinen unelma on ollut oma liike ja kolmas on ollut omakotitalo. On hassua ajtella, että häistä on muistaakseni 6-vuotta aikaa ja olen saavuttanut jo lähes kaikki unelmani.

Mulle perheen koolla on todella suuri merkitys ja vertaan sitä omaan lapsuuden perheeseeni. Mulla on kaksi siskoa iso ja pikkusisko ja tietyllä tapaa haluan antaa sen mahdollisuuden myös omille lapsilleni.Olen kokenut sen mahtavana rikkautena ja koen aina olevani etuoikeutettu, kun mulla on sisaria.  En pystyisi koskaan valitsemaan vain toista siskoistani, koska molemmat on niin erilaisia, mutta niin tärkeitä mun elämässä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mun siskojen lapset on mulle myös hyvin tärkeitä ja me ollaan paljon tekemisissä. Musta tuntuu, että nyt kun kolmas lapsi syntyy, niin vasta sitten meidän perhe on täynnä, eikä siitä puutu mitään. Multa myös kysytään, että haluanko vielä lapsia ja ainakin vastaus on nyt: että en halua.

Mää jouduin tänään aamulla turvautuun mun äidin apuun, että sain mun kaikki asiat hoidettua, kun meidän neitokainen esimerkiksi repi kaikki kengät kenkähyllystä sen 3 kertaa siihen lattialle ja tuhos sitä mukaan, kun mun oli takoitus siistiä. Sitä touhuamista on ihana katsella, mutta samalla kauhulla mietin, että mitä se mun tulevaisuus on :). No en ole maailmassa ainut ihminen kenellä on kolme lasta ja nekin äidit vielä hengittää, jotenka enköhän mää selviä.

Vivianin luonne alkaa kokoajan tulemaan esiin enemmän ja humoristisesti ärsyttävällä tavalla se alkaa muistuttaan mua päivä päivältä enemmän. Jos hän ei ole huomion keskipiste niin mikään ei ole silloin hyvin 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Katsotaan mihinkä suuntaan tää on menossa 🙂

Tänään mulla oli tapaaminen mun tulevan työntekijän Vilman kanssa ja me sovittiin hieman loppuvuoden kuvioista. Vilma tulee siis tuuraan mua mun äitiysloman ajaksi Primeen. Oon jo nyt ihan ressissä, kun olen ajatellut pitää huikeat 3kk äitiyslomaa. En tiedä kuinka maltan olla töistä pois sen aikaa…. No pääsenhän sinne takaisin koska vaan, jos hirveä hinku tulee. Nää on mulle ihan uusia juttuja ja pakko sanoa, että vähän jännittää. Ei se mitenkä Vilma pärjää, vaan mitenkä mää itse pärjään 🙂

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mulle tuli tänään paketti House of Brandonilta ja tässä vähän maistiaisia. Laitan huomenna lisää kuvia.  Tuliterät Niket <3 ja rakkautta ensi silmäyksellä

KENGÄT TÄÄLTÄ

Valikoimiin on tullut nyt myös paljon syystakkeja. Käy tsekkamaassa valikoimat TÄÄLTÄ

Mukavaa viikkoa -Umppu

 

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Ihailen sun asennetta ? itse myös oon samantyylinen, aina menossa ja monta rautaa tulessa! Kaikesta selviää ja muutkin pärjää, niin aina ajattelen ku ressiä meinaa puskea.. Minusta myös kaksi lasta tuntuu jotenkin ”vajaalta”, vasta kolmilapsinen perhe on kokonainen.
    Miten muuten juuson kuntoilut? Tekisitkö vielä vähän postausta niistä vitamiineista ? Kiinnostus heräsi..

    Onko tuntunut että asiantuntijan kanssa juttelut ovat auttaneet sua ja juusoa? Itse kans mietin että ois kiva käydä juttelemassa jonkun kolmannen osapuolen kanssa, vaikkei mitään suurta ongelmaa olekkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.