Hae
Prime Life by Umppu

Hempeät värit rauhoittaa

                                                                                       sisältää kaupallisia linkkejä*

Mun oli vaikea miettiä lasten makuuhuoneen väritystä. Nyt en voi ajatella vain itseäni, vaan mun pitää ajatella niitä lapsia ja mikä olisi niille kiva ja rauhallinen sävymaailma. Päätin tehdä poikkeuksen siihe, kun yleensä tytönhuone laitetaan pinkiksi, sillä tähän makuuhuoneeseen olisi tulevaisuudessa tarkoitus tulla nukkumaan myös tuleva vauva. Huone on aiemmin ollut samassa käytössä, eli Vivianin makuhuoneena. Sielä on myös ollut parisänky vieraita varten, jota itsekkin välillä käytämme perheriidan sattuessa. Ei vaan :). Se on silloin käytössä, kun esimerkiksi jompi kumpi lapsista on ollut kipeä, niin Juuso on häädetty sinne nukkumaan ja itse olen nukkunut lasten kanssa meidän sängyssä. Lisäksi huoneessa on ollut Juuson työpiste, mitä se käyttää amki:n opiskeluihin, mikä siirrettiin nyt meidän makuuhuoneeseen. Koitan hirveesti muka todistella itselleni, että ei toi huone aina noin paha oo, mutta kyllä se usein on 🙂

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tässä on huoneen lähtötilanne, mikä on aika kaaoksellinen :). Suurimman osan tavaroista siis myin Torissa, jotta saimme lisää tilaa. Laitamme taas lisää kaapistoja huoneeseen, että saamme siistin järjestyksen pysymään huoneessa. Säilytystila on todella tärkeää siisteyden kannalta. Näyttääkö teillä koskaan tältä? 🙂

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mun näppärät remppajat on ollut suurena apuna tässä hommassa. Vivian on ihmeissään, kun se siirrettiin väliaikaisesti Vilin huoneeseen nukkumaan. Koitetaan saada tämä huone tämän viikon aikana valmiiksi, jonka jälkeen siirrytään Vilin huoneen kimppuun. Vaikka rakastan meidän kotia, niin tässä on ollut monta asiaa, mitkä on on ollut puutteellisia ja nyt kun saan suunnitella kaikki kohdat mieleisiksi, niin uskon, että rakastun meidän kotiin uudelleen.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tässä on tapetti lastehuoneeseen, mikä on valittu Elloksen valikoimista.

Tapettii TÄÄLTÄ

koodilla 345403 -30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT

Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran.

Tapetti oli mun mielestä ihanan hempeä ja sopii hyvin nukkumatiloihin. Mielestäni kuosi käy hyvin tytölle, sekä pojalle. Näillä väreillä lähdetään sitten rakentamaan huoneen ilmettä. Haluan, että huoneen sisustus pysyy rauhallisena. Parisänky jää sinne edelleen ja siinä on valkoiset peitteet.

Muistan kun olin lapsi ja sain oman sänkyni päälle vaaleanpunaiset prinsessa verhot <3 Se oli onnen päivä. Makasin sängyllä kruunu päässä ja pakotin isän ottamaan musta valokuvia….. siitä se idea sitten lähti.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Vivianin sängynpäälle tulee valkoiset verhot mitkä on todella läpikuultavaa materiaalia. Kiinnitän kattoon huomaamattoman verhotangon mihin ripustan verhot sängyn leveydeltä. Väliin laitan hankkimani valonauhan, minkä saa levitettyä ja kun huoneesta sammuttaa valot on sängyn katto, kuin tähtitaivas. Uskon, että se auttaa lastani nukahtamaan helpommin, tai ainakin niin toivon. Se toimii samalla yhtenä rauhoittavista sisustuselementeistä. Mulla on päässä ajatus, mutta katsotaan saanko sen vielä visuaalisesti toteutettua.

-Umppu

 

Yksi kommentti

  1. Jetta-Talo kirjoitti:

    Good job!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.