Hae
Prime Life by Umppu

Onneks mulla on Juuso

 

Me oltiin eilen Juuson kanssa kaksin, mikä oli hyvin harvinaista. Meillä oli selkeät suunnitelmat: jatkaa remonttia. Kuinka sitä voikaan ihminen saada aikaan yhdessä päivässä, kun lapset on pois kotoa? Meillä oli selvä työnjako. Juuso irroitti vanhat parketit ja laittoi uuden lattian tilalle ja mää tyhjäsin huoneen, josta pesin kaikki tekstiilit ja kävin tavarat läpi, niin, että sain heitettyä kaiken turhan tavaran roskiin ja aivan uskomattoman määrän myyntiin toriin. On kiva saada aina vähän remppa rahaa myymällä vanhaa, millä ei tee yhtään mitään.

 

IMG_9192

 

Tori on aivan loistava myyntipaikka ja jos hinta on kohdallaan, niin tuote yleensä menee heti. Sain oikeastaan kaiken myytyä päivässä ja lähes kaikki on haettukin jo pois. Siinä samalla mulla oli täydellistä aikaa siivota alakertaa, kun Juuso laittoi lattiaa. Huhkin niin raivolla, että mun oli pakko pitää vähän taukoa, kun alkoi jo liikaa supistelemaan.

Niinkuin olen aiemmin sanonut, että raskaus on mennyt, kuin siivillä ja oireettomasti, niin nyt on tuullut mukaan supistelut. Mua ei ole missään raskaudessa supistellut ollenkaan, mutta nyt niitä tulee usein. Mulla on aamulla neuvola ja katsotaan, mitä sielä sanotaan. Mun pahin pelko on vuodelepo, mitä pelkään aivan tuhottomasti, mutta jos raskaus vaikka sellaista vaatii, niin kai se on pakko.. Toivotaan ettei mitään ihmeellistä ole.

Mulla on nyt aika paljon ens viikolla töitä ja sitten lähdetäänkin reissuun. Koitan tehdä mahdollisimman vähän päiviä, mutta ne tulee olemaan pitkiä. Teen kolmessa päivässä normaalin viikkotyö tuntimäärän. Tää sopii mulle ja saan olla enemmän kotona. Tänään olin töissä ja olin ihan poikki kun tulin kotiin.

IMG_9191

 

Eteisessä tulvi nenään aivan mieletön tuoksu ja pöydällä oli ruoka valmiina odottamassa. Kauhea nälkä, johon oli heti valmiina ratkaisu. Ihana Juuso, kuka oli jaksanut kokata mulle <3. Juuso tekee meillä todella paljon ruokaa, mikä on ihanaa. Multa hoituu ihan ne perus setit, mutta ruoanlaitto on Juusolle jotain ihan muuta. Se jaksaa tussuttaa ja paistella ja sen tekemä ruoka on kyllä hyvää. Oli myös ihana, että mulle sanottiin, että syö sää rauhassa ja mää käyn laittaan Vivianin nukkuun. Juuso on ollut koko päivän lasten kanssa kotona, tehnyt remppaa, hoitanut mun kaikki Tori kaupat ja illalla vielä tekee ruoat ja laittaa lapset nukkuun <3.

Mulla on ihana mies, kuka aina tasaisin väliajoin osaa yllättää. Arvostan ihan mielettömästi sitä, että voin luottaa Juusoon 100%:sti. Mun ei tarvi koskaan miettiä pärjääkö se lasten kanssa, koska tiedän että se pärjää. Okei joskus saatan muistuttaa jostain tietystä aikataulusta. Parisuhteessa pitää oppia hyväksymään, että aina sen sun tapa ei ole se oikea tapa (vaikka ainakin mulle on välillä todella vaikeaa) ja kunnioittaa sen toisen tapaa tehdä jokin asia. Miehet ei ota vastuuta kotona, jos ette anna sitä niille. <3

Mää rakastan mun miestäni ihan uskomattoman paljon. Se on mun paras kaveri. Ilman sen huumoria en selviäisi niistä raskaista päivistä. Se on paras isä mun lapsille mitä voin toivoa <3

-Umppu

 

5 kommenttia

 1. Mauis kirjoitti:

  Ihan teksti. Ihana mies!

 2. Jaaana kirjoitti:

  Oi että, aika ihanasti tehty! 🙂 <3 Minä oon sitä mieltä, että juuri nuo arkiset pienet muistamiset ja toisen huomioonottamiset on niitä suurimpia rakkaudentekoja – ei ne timantit ja materia, vaikka kiva toki on joskus jotain nättiä saadakin ex-tempore <3 😉

  Ihanaa syksyä teidän perheelle ja toivotaan, ettei supistukset aja sinua vielä vuodelepoon <3 🙂

 3. Nelli kirjoitti:

  Samoja asioita olen omasta miehestäni pyöritellyt mielessä raskauden muututtua rankemmaksi. Ihanasti mies otti multa vastuuta ja rauhoitti kotona oloa. Yritti myös vaikuttaa töiden rankkuuteen muistuttelemalla. Ja arvostus vain nousi jouduttuani sun pahiten pelkäämään vuodelepoon. Mies joutuu kantamaan nyt kaiken yksin. Myös huoli on hänellä varmasti rankempi kuin minulla kätilöiden ympäröimänä osastolla. Ja hän on urhea. Huoltaa ja remppaa kodin, käy töissä ja salilla ja vielä illat istuu seuranani ja lukee sairaalan keskosmateriaaleja.

 4. eeva kirjoitti:

  Ihana postaus,ei ole itsestäänselvää että on tuollainen kumppani. Juuson instagramista välittyy se huumori ja lämpö jota teidän välillä selvästi on. Se on arjen keskellä usein se kantava voima!

 5. Marianna kirjoitti:

  Kun on sopiva kumppani rinnalla elämässä niin tuntuu, että saa tukea mitä tarvii. Toi on tärkeää, että tunnustaa miehelle vapauksia toimia omalla tavallaan kotona kunhan auttaa. Pääasia, että sitä apua heruu vaikkei kaikki ihan omalla tavalla tulisikaan tehtyä. Kaikki toisen tekemä helpottaa omaa arkea :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.