Hae
Prime Life by Umppu

Lapsikin voi joskus tarvita rentoutusta

                                                                                        sisältää kaupallisia linkkejä*

Eilinen päivä oli yhtä suhaamista paikasta toiseen. Me oltiin Vivianin kanssa sielä vyöhyketerapiassa ja olin katsonut ajan väärin ja oltiin puolituntia myöhässä. Ihan hirveetä, koska yleensä olen aina ajoissa ja jos olen myöhässä, niin uskallan väittää että silloin se johtuu musta riippumattomista syistä. Sielä se mamman pikkuinen pötkötteli pissa-alustalla ja Titi Tampereen Beauty Putiikista hieroi. Alku meni oikein lupaavasti, kunnes ei meinattu oikein enää pysyä paikoillaan. Seurasin kokoajan mitä tapahtuu ja mulle opetettiin samalla, mitä voin kotona tehdä.  Illalla levitin sohvalle alustan ja hieroin Vivianin jalkoja saatujen oppien mukaan. Näin ensimäisen illan/yön jälkeen muutosta oli sen verran, että neiti nukahti tavallista nopeammin ja itku jäi kokonaan pois. Toivotaan, että tästä olisi suunta parempaan.

Ainakin itse koin tilanteen hyvin miellyttäväksi ja rentouttavaksi ja voin suositella lämpimästi palvelua.IMG_5137

Titille voit varata aikaa joko itsellesi tai lapsellesi TÄÄLTÄ

Tässä hieman lisätietoa:

Vauvahieronnassa tärkeintä on vuorovaikutus. Siinä ei hierota lihaksia,
vaan aktivoidaan sivelyllä ihon hermopäätteitä. Ihokosketus ja
vuorovaikutus myös opettavat vauvaa. Vauva oppii esimerkiksi sen, mihin
käsi ja jalka loppuvat. Tämä helpottaa motoriikan kehittymistä.
Ihokosketus myös laskee vauvan stressihormonitasoa, hän rauhoittuu ja
keskittyy. Hieronnan tarkoitus ei ole nopeutta kehitystä, vaan poistaa
kehityksen esteitä. On todettu että säännöllisesti hierontaa saavat
lapset ovat rauhallisempia ja tasapainoisempia ja kärsivät vähemmän
ruoansulatuselinten vaivoista sekä unihäiriöistä.

Ennen hierontaa vauvan on hyvä olla kylläinen ja rauhallinen. Silloin
vauva on aktiivinen ja vastaanottava. Vauvahieronta on ikivanha,
turvallinen, lääkkeetön, kivuton ja tehokas menetelmä jolla voidaan
helpottaa pienen vauvan oloa. Vauva on jo kohdussa tottunut hierontaan,
tuuditteluun ja keinuntaan. Tätä turvallisuuden tunnetta jatkaa syntymän
jälkeen vauvahieronta Vauvahieronta olisi hyvä aloittaa heti syntymän
jälkeen. Vauvahieronta vahvistaa äidin ja lapsen yhteyttä ja myös isä
saa hieromalla yhteyden paremmin.Erityistä apua vauvahieronnasta on keskosille, allergisille, koliikista
tai tulehduskierteestö kärsiville. Hoitokertoja esimerkiksi koliikkiin
tarvitaan neljästä viiteen ja yhdestä kahteen kertaan viikossa.

 

Ajan jälkeen meillä oli hetki aikaa kaupungilla ja ajattelin, että piipahdan Koskikeskusen uudessa lastenvaatekirppari Intossa. On muuten aivan loistava keksintö, mitä aion ehdottomasti itse käyttää. Pienet juuri lastenvaatteille sopivat siistit pöydät. Mulla on nyt itsellä kaikki tarvittavat, mutta sieltä saa ihan kaikkea ja varmasti löytyy kokoa. Yksi asia mitä aina ihmettelen on ne tietyt lasten merkkivaatteet. Esimerkiksi Gugguu on sellainen, mitä myydään todella usein ja siinä on lähestulkoon aika hintalappu vielä kiinni… Onko mulla mennyt joku ohi, jos käytetyssä vaatteessa, missä on valmiiksi tahroja myydään 35e hintaan?. Katselin eilen ihanaa talvihaalaria, minkä olisin voinut sieltä Vivianille, mutta haalarin hinta oli 85e. Tiedän, että uudet haalarit maksavat sen verran, mutta onhan käytetty aina käytetty. No tavallaan en ihmettele, kun jotkut on tehnyt sielä yli 1000e myyntejä :). Mutta siis pointtina, että ehdottomasti kannattaa piipahtaa ja jos on kotona paljon tavaraa, niin sinne vaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tein Vivianille muutaman pikku söpöys hankinnana talvea varten Ellokselta. Itse tykkään, että esimerkiksi nopeille reissuille tai vaikka autoon on tarrakengät huomattavasti helpommat, kun nauhalliset. Nämä ei ole tarkoitettu sinne talvileikkeihin, mutta on niin syötävän söpöt eikö? Niitä on raahattu pitkin kämppää, jotenka ilmeisesti on mieleiset. Takki oli myös aivan ihana ja varmasti mukava esim kauppa reissuille. Pitäähän nyt jokaisella turkki olla eikö? Elloksen valikoimissa on ihania lastenvaatteita. Minulla on teille lukijoille sinne alekoodi, mikä kannattaa hyödyntää.

Kengät löydät TÄÄLTÄ Takin löydät TÄÄLTÄ

Koodilla 345409 25% alennusta lastenvaatteista ja -kengistä + säästät toimituskulut.  Alennus on voimassa 28.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Mulla alkoi myös reenit tällä viikolla ja sielä ne iloiset tyttöset otti mut taas niin ihanasti vastaan. Voi sitä kysymyksien määrää 🙂 :). Ainoona pienenä miinuksena on oma fyysinen olo. Hirveästi en voi oikein enää hyppiä ja pomppia ja näyttäminen on hieman haasteellista, mutta onneksi on netti, mistä voi hyvin näyttää mallia.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.