Hae
Prime Life by Umppu

Kun sä tuut töistä väsyneenä kotiin ja sua odottaa…..

 

Taas on paahdettu laikka punasena pari päivää duunia ja nyt onkin sitten töitä Sunnuntaina seuraavan kerran. En muista (ylipäänsä mitään) olenko kirjoittanut siitä, kun Vivianin kanssa nukkuman meno on ollut jo muutamia viikkoja hyvin haastavaa. Siihen menee illasta 1-2h aikaa ja se on oltava sielä huoneessa niin kauan, kun se nukahtaa. Vaikka kaikilla on varmasti jokin vinkki vitonen niin voin kertoa, että aika moni niistä on jo käytetty. Paljon on asioita mitkä saattaa siihen vaikuttaa, kuten tarha ja esimerkiksi ne hampaat. On itselle kuitenkin hermoja raastavaa ja sydäntä riistävää kuunnella pari tuntia itkua, kun sikaa tapettais.

IMG_5079

Laitoin eilen viestiä kaverilleni, kuka tekee minullekkin vyöhyketerapiaa ja varasimme Vivianille ajan huomiseksi. Jos on vain jokin keino, millä voi lastani helpottaa niin katson joka kortin. Jos on jotain mitä itse voin tehdä nukkumaan mennessä niin aion tehdä. Katsotaan ja toivotaan, että siitä olisi hyötyä ja saisimme illat rauhallisimmaksi. Se olisi kaikkien etu.

Eilinen ilta oli jotenkin niin katastrofi, että itkua tihrustin, kun yhden jälkeen yöllä laittelin pyykkejä kuivuun ja mielessäni ajattelin, että TÄÄ ON SITÄ MUN OMAA AIKAA…

 

tbaf_2016_nominated_black_fi

 

Ajattelin, että parempi nukkua yön yli ja niin olikin, sillä tänään oli kaikki paljon paremmin. Tänään sain ilokseni tietää, että The Blog awards Finland 2016 ehdokkaat on jukaistu ja sain mahtavan kunnian olla ehdolla Perhe kategoriassa <3 En olis koskaan uskonut, että mun blogi yltää tämänlaisiin skaboihin. Tämä on suurin bloggaajien tapahtuma, mitä Suomessa järjestetään. On ollut ilo huomata, kuinka blogini on vuosien varrella kasvanut ja  kuukausittainen lukijamäärä on jo hetken aikaa pysynyt reilussa 200 000 lukijassa/kuukaudessa.  Se on aivan valtava määrä  ja haluan kiittää kaikkia lukijoita <3 Vaikka me ei aina samaa mieltä ollakkaan 😉

Olen todella kiitollinen kaikista äänistä. Blogiani voi äänestää TÄÄLTÄ 

hero_blogawards

 

Lisäksi tänään kun tulin kotiin, niin meinasin taas alkaa itkeen, kun molemmat lapset tuli mua halaamaan. Ei haitannut vaikka kasvoihin tuli vähän räkää… Juuso tuli myös halaamaan ja katsoin, että iso kukkakimppu odotti mua pöydällä.  Mua ei enää yhtään haitannut paskainen keittiö, kun tajusin kuinka kiitollinen oon mun perheestä.

 

IMG_5110-Umppu

10 kommenttia

 1. veikko kirjoitti:

  Etsi käsiisi unihiekkaa etsimässä

 2. Stella kirjoitti:

  Kannattaa myös korvat näyttää lääkärille (ellet ole jo )
  Meillä oli monen monta iltaa ja yötä joina ei nukuttu todellakaan hyvin ja varuiks käytiin lääkärillä niin sielläpä olikin korvatulehdus ilman mitään muita oireita
  Tietenkin todennäköisempää teillä ton tarhan vaikutus joka vaikuttaa neidin uniin !

 3. Riina kirjoitti:

  Ootko kokeillu kamomilla teetä. Sitähän monet antaa pienillekin vauvoille. Se rauhoittaa ja auttaa uneen ja hampaisiin ☺ ite hommasin myös sitä ja koklannu muutaman kerran☺

 4. Riina kirjoitti:

  Korjaan. Ei nyt ihan millekään vastasyntyneille☺

 5. Kylli kirjoitti:

  Tsemppiä nukutus-puuhiin tykkään, että asioista sanotaan (tässä tapauksessa kirjoitetaan 😉 ) suoraan :).

 6. v kirjoitti:

  Meillä sama ongelma mutta nopeampaan nukahtamiseen auttaa yleensä se että minä makaan vieressä ja pidän pojasta kiinni ettei pääse mönkimään. Jos antaisin sen vaan mönkiä ja riehua siinä sängyssä niin ei se varmaan koskaan nukahtais, ehkä monien tuntien päästä mutta ei sellaseen riitä hermot.

 7. Mira kirjoitti:

  Voi eih! Niin raastavaa ja rasittavaakin kuunnella toisen itkua, kun mikään ei auta 🙁

  Voinko tulla auttaan sua? Siivoisin ja tekisin ruokaa? 🙂 Pitäähän sunki saada levättyä, kotonakin!
  Mulla itsellä 3,5 v ja sitten 10kk ikäiset lapset, joten pakkaanko autoon ja lähen tulee? 😀

 8. Rouva G kirjoitti:

  Voimia❤️❤️❤️❤️ Halaus toiselta mutsilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.