Hae
Prime Life by Umppu

Lasten leikkihuone on nyt valmis

                                                                                 sisältää kaupallisia linkkejä*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

14064200_10154051501914118_5645291069290096469_n

Vihdoinkin meidän alakerran lasten leikkihuone on valmis. Tai no vielä puuttuu listat, koska ne pitää olla jotain erkoislistaa, mikä on normaalia paksumpaa, koska parketti on hieman korkeampaa, kun nykyinen laminaatti ja vanhojen kaappien alla, ei ollut lattiaa lainkaan.

Mää oon lopputulokseen ihan hurjan tyytyväinen ja ainakaan toistaiseksi huoneessa ei ole liikaa tavaraa, niin että sielä mahtuu kulkemaan. Molempien kaksiovisten kaappien ala-osassa on kaksi suurta vetolaatikkoa, minne leluja saa mukavasti piiloon ja säilöön. Koitan sillä myös saada hieman aikaan sitä, että leluja voi vaihdella, eikä niihin kyllästytä niin nopeasti.

Tapetti on nyt seinässä ja se oli Elloksen valikoimista. Löydät sen TÄÄLTÄ  Tapetti on helppo asentaa siihen kuuluvalla tapettiliimalla. Löydät sen TÄÄLTÄ Halusin raidat vaakaan ja kokonaisuus enemmän kuin hyvä. Toivon salaa, ettei tapetti ole kohta täynnä värikynää 🙂

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Meille vaihdetaan koko kotiin lattia. On uskomatonta, kuinka paljon valkoinen lattia tekee tilantuntua ja kun siihen esimerkiksi yhdistää mustan värin, niin tuntuu, että neliöt tuplaantuu. Lattia on Novafloorilta ja värinä on Tammi crystal white, jonka löydät TÄÄLTÄ

https://www.erikoisparketti.fi sivuilta voit tilata halutessasi näytteen kotiin ja mallailla väriä, mikä olisi mukava lattia. Lattia toimitetaan kotiinkuljetuksella ovelle asti, mikä on ihan loistava juttu, sillä et tarvitse ollenkaan autoa. Me aiomme vaihtaa lattian koko asuntoon ja valehtelisin, jos väittäisin, että lattia ei edes olisi mahtunut meidän autoon.

Vaikka sanotaan, että parketti on kestävämpää, niin meillä ainakin  vanha lattia on aivan lommoilla. Kun talomme rakennettiin, niin meillä ei ollut laminaatti vaihtoehtoa. Parketeissa oli 3 eri värivaihtoehtoa ja  niistä piti valita lattia, mistä en alkuunkaan pitänyt. Olen niin tyytyväinen tähän uuteen lattiaan.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Valaisin löytyy TÄÄLTÄ. Se on aiemmin ollut meillä olohuoneessa, mutta löysi nyt uuden paikan lastenhuoneesta.

Koodilla 345403 saat 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

shoppaile TÄÄLTÄ

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Seuraavaksi edessä on lasten makuuhuoneet…. Kun lähden lasten kanssa Maltalle, niin silloin pitäisi vaihtaa lattia alakertaan ja ehkä pääsemme ”valmiiseen” kotiin. Vielä on edessä vahojen kaapistojen myynti ja uusien hankkiminen. Seinistä pitää irroittaa vanhat tapetit ja suorittaa uudet maalaus ja tapetointi hommat. Kirjoittelen niistä tänne sitten lisää

-Umppu

3 kommenttia

  1. Jonna1983 kirjoitti:

    Oijoi, onpa kaunis huone! Mä haaveilen myös vaaleasta, jopa valkeasta, parketista meille. Meillä on tummanruskea tällä hetkellä enkä pidä siitä yhtään…

  2. kip kirjoitti:

    Tosi kivannäköstä! Mistä tuo leikkikeittiö on? 🙂

  3. Heidi kirjoitti:

    Siis aivan ihanalta näyttää! <3 Nuo valkoiset nojatuolit ottaisin itselleni samantien aikuisten koossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.