Hae
Prime Life by Umppu

Kumpaa sinä kannatat? Käytännöllisyyttä vai muotia?

                                                                           Sisältää kaupallisia linkkejä *

Lastenvaatteet on ainakin meillä nyt hyvin ajankohtainen aihe. Kumman suosijoita olette itse ja kumpi on parempi: käytännöllisyys, vai muoti?

Mun ehdoton suosikki tällä hetkellä on käytännöllisyys. Tykkään, että lapsilla on kivoja vaatteita, mutta tykkään myös, että ne on helppo pukea ja ovat käytännöllisiä. Välillä saattaa mennä kolmet vaatteet päivässä ja pyykkirumba on loputon. Silloin suosin aina vaatteita, mitkä on helppo pukea ja tietenkin riisua. On ihana nähdä, kun lapset tai koko perhe on puettu viimeisen päälle tyylikkäästi ja salaa toivon aina itsekkin joskus jaksavani tehdä niin.

Vili on tyyppiä narulta ensimäiset puhtaat päälle 🙂

IMG_4888

 

Kesä on ihanaa aikaa, kun voi vaan vetää lapselle leggarit jalkaan ja pitkähihaisen päälle. Ne on nopea pukea ja varmasti mukavat lapsellakin päällä. Arvostan itse vaatteissa sitä, että ne on myös vaipanvaihdon kannalta helppo pukea. Meillä tahtoo Vivianin jalat olla niin pulleat, että kaikki legginsit eivät ole sopivia, vaan osa jopa puristaa liikaa.

Elloksella on nyt  koodilla 345409 -25% alennusta lastenvaatteista. Shoppaileen pääset TÄÄLTÄ

Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita ja ¿kenkiä. Alennus on voimassa 28.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää alennus varsinkin, kun nyt on aika hankkia välikausi ja talvivaatteet lapsile.

64A233AA-317B-4BCB-88F0-09093A54643A

881C17D2-503C-420F-AA8C-F46A48AE048E 4B833FF3-6E89-4E11-8926-9713A19AB0E6

 

Keräsin kuvaan omia suosikkeja, mitkä näyttävät kivoilta ja on varmasti myös mukavia päällä. Nämä kaikki tuotteet löytyy Elloksen valikoimista. Lastenvaatteisiin voi tuhlata nykypäivänä omaisuuksia, mutta ainakin itse koen sen olevan aika turha sijoitus. Tykkään että omilla lapsillani on vaatteet, millä he voivat toteuttaa itseään ja leikkiä niin, ettei tarvitse varoa vaatteita. Toki jotkin erityiset juhlavaatteet on erikseen, mitkä nyt ei olekkaan tarkoitettu hiekkalaatikolle. Elloksella on hyvä hinta/laatu suhde.

 

IMG_4897

Meillä syödään tuttia paljon ja niiden suhteen olen ehkä vähän hifistellyt 🙂 Mulla on paljon Elodie Details merkkisiä tutteja ja tuttunauhoja. Meillä oli aina tutit hukassa ja käytän Vivianilla jopa öisin tuttinauhaa. Se helpottaa mun elämää ja lapsen, kun se saa sen itse suuhun. Varmasti kohta pitäisi alkaa pikkuhiljaa luopumaankin tutista, mikä oli Vilin kohdalla vaikeampaa äidille, kuin lapselle. Toisaalta ei ole hengen hätä, koska niitä hamapaitakaan ei ole niin ne ei voi vaurioitua.

Löydät tutteja ja tuttinauhoja TÄÄLTÄ

Suurinta osaa nauhoista voin hyödyntää vielä tulevalla vauvalla. Mulla on aina ollut unelmissa se kolme lasta ja nyt jos kysyttäisiin, että aiotko vielä hankkia lapsia, niin vastaus olisi en. Koskan ei voi sanoa ei koskaan, mutta suunnitelmissa olisi viimeisen tulokkaan jälkeen luovuttaa munasoluja ja sitten lopettaa nämä lapsi hommat.

Oon todella onnellinen, että mulla on ollut mahdollisuus tulla raskaaksi hyvinkin helposti, mutta tiedän, että se ei ole itsestään selvyys kaikille ja moni tuskailee sen kanssa. Ajattelen, että munasoluja luovuttamalla voin ehkä mahdollisesti auttaa jotain kenelle se ei ole itsestään selvyys ja tuoda heille onnen elämään. Mietin pitkään tätä luovutus asiaa, sillä siinä on muuttunut laki. Lapsella on oikeus nykyään saada tietoonsa ”äiti” kun hän on täyttänyt 18 ja se oli juurikin se asia. Kysyin Juuson mielipidettä myös asiaan ja se näytti vihreää valoa. Mietin myös, että asiasta pitää kertoa omille lapsille jossain vaiheessa heidän elämää myös, ettei se tule yllätyksenä. Muiden auttaminen on yksi maailman palkitsevimmista asioista elämässä. Koitan auttaa päivittäin aina jotain, koska se tekee mut onnelliseksi <3

IMG_4882

Ja yks asia, mistä tulin itse tänään onnelliseksi oli se, että huomasin, että mun hiukset alkaa kasvaan takaisin <3 Nyt se on vaiheessa pöllön nöyhtä, mutta hiljaa hyvä tulee <3

Muistakaa seurata mua myös IG:ssä @umppu

-Umppu

2 kommenttia

  1. Nonna kirjoitti:

    Meillä käytetään yöllä aina pimeessä hohtavaa tuttia. Löytää lapsiki sen ite suuhun ☺️ On ollu kyllä niiin huippuparas juttu ikinä!

    • primebody kirjoitti:

      Meillä on niitä kans mutta tutti tippuu helposti sängystä pois

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.