Hae
Prime Life by Umppu

Nyt se on loppusuoralla!

IMG_4794                                                                                              Sisältää kaupallisia linkkejä*

Perjantaina saapui lattialähetys Novafloorilta ja remontti voi jatkua. Lasten leikkuhuone on ihan pian valmis ja saamme sen käyttöön. Tätä on odotettu, sillä huoneesta löytyy leluille oma säilytyspaikka ja saan ne pois olohuoneesta. toki en kuvittele, että ne on sielä aina, mutta kaikille tavaroille on ainakin joku säilytystila ja se tarkoittaa silloin siistimpää kotia. Huoneeseen on myös laitettu järkevät kaapistot, jotka on suunnitellut lastenvaatteille ja niissä on lokeroita ja vetolaatikoita.

Tapetti, mikä tulee takaseinään on lähetetty väärään osoitteeseen, jotenka, kun se saadaan vielä paikoilleen, nin laitan kunolliset kuvat huoneesta. Siitä tulee kyllä ihanan hempeä, mutta moderni.

Tapetin löydät TÄÄLTÄ

Koodilla 345415 Ellokselta 20% alennusta kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Voimassa 21.8 asti

79-0899alt2

 

Kyllä tää sellaista säätämistä on tehdä remppaa, kun lapsen häärää ympärillä ja arki pyörii. Vivian kuskaa tavaroita edes takas sen minkä kerkee. Seuraavana vuorossa on sitten yläkerran Vivianin huone. Meillä on siis alakerrassa lapsille leikkihuone ja yläkerrassa nukkumahuone. Nämä huoneet olisi tarkoitus jakaa molemmille pikkuisille.

 

IMG_4807

 

Tää oko remontti on lähtenyt niin lapasesta, että tuntuu, että kaikki menee uusiksi. Päätin vaihtaa meidän astiatkin kokonaan uusiin. En halua kotiin nyt mitään beigeen vivahtavaa ja meidän koko astiasto oli beige. Tilasin Ellokselta  uuden astiaston kotiin ja sain myytyä vanhan muutamassa minutissa face kirppiksellä. Musta on nykyään niin hienoa, että on olemassa erilaisia ryhmiä, missä voit päästä eroon helposti käyttökelpoisesta tavarasta.  Meillä alkaa keittiönkin uusi ilme olemaan pian valmis. Vielä pitää löytää musta pyöreä matto ja koko alakertaan vaihdetaan myös lattia.

Astiat:

Lautaset TÄÄLTÄ

Syvät lautaset TÄÄLTÄ

92-0587_D9

 

Meillä on ollut oikein perhe viikonloppu ja ollaan touhuttu porukkalla vaikka mitä. Käytiin Sara Hildenin taidemuseossa eilen ja samalaa reissulla hain mustikoita pakkaseen. Käytiin Arboreetumissa Vilin kanssa etsimässä pokemoneja ja Pispalan Pulterissa syömässä.

IMG_4771 IMG_4780 IMG_4785 IMG_4786 IMG_4821 IMG_4798-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.