Hae
Prime Life by Umppu

Mitä mää just eilen tein ja varasin?

                                                                      sisältää kaupallisia linkkejä*

Mun ainainen polttava matkakuume ei sitten tuppaa hellittämään, millään tapaa. Kokoajan mietin tulevaa pimeää ja mahdollisesti märkää syksyä ja sitä, kuinka jaksan inhoamani pimeän kauden läpi, joka kestää usein täällä Suomessa aivan tolkuttoman kauan. Elämä on aina oppimisen paika ja koitan käyttää itse niitä oppeja hyödykseni ja elää hetkessä.

Päätin eilen, että nyt repäsen ja varasin lennot Maltalle. Juuso on töissä ja sillä ei ole enää lomaa ja kun itse suunnittelen omat työvuorot, niin mun on tietyllä tapaa helppo (vaikka kuitenkin vaikee) säätää omia työvuoroja. Lähden siis yksin lasten kanssa, mutta en suinkaan ole perillä yksin. Tampereelta meidän tuttu ystävä perhe asuu sielä ja menemme heidän vieraaksi.

Nyt ei ole yksinkertaisesti rahaa pitää mitään luksus lomaa ja voipi olla, että seuraavan kerran päästään reissuun vasta keväällä. Juuri laskeskelin, että ihan sillä, kun en omista autoa säästän muutamassa kuukaudessa rahat tämänlaiseen lomaan, jotenka tyydyn edelleenkin jatkossa ajamaan mun Tuksulla, niin pitkään kunnes tulee pakkaset :).IMG_4565

Musta tuntuu, että meidän koti on loputon suo turhan tavaran kanssa ja laitankin taas eteenpäin tavaraa ja kerään hieman matkakassaa. Meillä on myös super iso säästöpossu, mitä ei olla viety pankkiin varmaan jenkkireissun jälkeen, jotenka sinnekkin on varmasti kertynyt mukavasti rahaa. Koko reissu maksaa meiltä 590e kaikkineen. Toki tähän ei ole laskettu paikanpäällä menevää rahaa, mutta kaikki tietää, että Suomessa ei ole halpaa asua saati tehdä mitään. Voi olla, että meidän pitää tullessa yöpyä Helsingin kenttä hotellissa, sillä ollaan perillä klo 2.00 jotain keskellä yötä. Saisin lapsen suoraan sänkyyn ja aamulla olisi huomattavasti mukavampaa matkustaa kotiin.

Pitää taas henkisesti valmistautua reissuun yksin, mutta viimekerta meni jo suht hyvin, jotenka ehkä tästäkin selvitään. Vaikka paikanpäällä perheessä on myös lapsia, niin on se aina eri, kun on apukädet tai edes toiset silmät mukana menossa.IMG_4562

Syyskuussa sielä on kuitenkin vielä kelien puolesta lähes, kuin suomen kesä, jotenka sitä harmaata aikaa saa himpun venytettyä eteenpäin. Mää mietin todella pitkään minne sitä vielä vois lähteä, mutta tästä reissusta tein päätöksen parissa minutissa. Oon aina sanonut sitä, että matkustamiseen kannattaa sijoittaa ja varsinkin lapsille ne on aivan unohtumattomia elämyksiä. Jos arki on muutenkin kovin rutiininomaista ja aikataulutettua kaipaa lapsetkin sitä lomaa, mitä moni aikuinen ei ymmärrä. Itse voimistelin koko lapsuuden ja kaikki kesät meni leireillä ja olin välillä jopa kateellinen mun kavereille, ketkä sai lomailla ja nauttia kesästä ja ylipäänsä tehdä viikonloppuisin mitä halusi, kun itse ravasin ympäri Suomea ja maailmaa kilpailuissa. Toki sekin oli aikaa mistä oon oppinut ihan kamalasti itsenäisyyttä ja ehkä siksi olenkin aina ollut omantien kulkija.

Mulla oli nyt koko viikonloppu töitä, sillä oon ollut tosi lyhyen viikon töissä Vivianin tarhan alkamisen vuoksi. Vivian on kuussa 15p tarhassa ja se vaatii aikamoista suunnittelua. Toki tässä ei ole montaa kuukautta, kun jään taas äitiyslomalle ja kaikki muuttuu taas kokonaan. Moni ei tiedäkkään millaista se tavallinen arki on näin ruuhkavuosilla. Meillä moni asia on vielä suht helppoa, koska Vili on jo sen verran iso, eikä tarvi jatkuvaa holhousta ja vahtimista ja hoitaa jo itse suurimman osan hommista. Päivät suunnitellaan lasten ehdoilla, eikä suinkaan niiden omien menojen. Niitä tehdään silloin kun jaksetaan ja on aikaa.

IMG_4581

 

Mää laitoin muuten mun vanhat yhdistelmät myyntii Toriin, jos joku on vailla hyviä rattaita niin käykää kiinni. Ilmoitukseen pääset TÄÄLTÄ

IMG_4615

 

Muistakaa myös hyödyntää House of Brandonille alekoodi SLS30

-30% lisäale jo alennettuihin tuotteisiin Shoppaile TÄÄLTÄ

-Umppu

9 kommenttia

 1. Sarkku kirjoitti:

  Niin, lapset varmaan kaipaa ulkomaanmatkoja jos ovat sellaiseen tottuneet. Meidän lapset ei oo koskaan ulkomaille päässy eikä paljon muutenkaan oo mahdollisuutta reissata, niin oon onnekseni huomannu että vähään on lapset tyytyväisiä. Ihan onnessaan uintireissusta tai kaupungilla syödystä jäätelöstä.

  Mutta ihana kun pääsette lämpimään, itselläkin tekisi kovasti mieli päästä kun pimeys valtaa Suomen! 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Joo siis lähinnä tarkoitin vaan lomaa (milloin myös äiti on rento) :). Ei ne ulkomaan matkaa tarvi vaan laatuaikaa, ehkä muotoilin vähän väärin

 2. Susanna kirjoitti:

  Moi!
  Saako udella, miksi myyt tuon yhdistelmäsetin, kun teille on vauva tulossa? ?

  • primebody kirjoitti:

   Saat udella 🙂 hankin just tuplat ja siks en tarvii näitä 🙂

 3. Julia kirjoitti:

  Hei mitkä tuplat hankit? Minkä hintaiset oli?Sama homma eessä, pikku kakkonen tulossa. Hirvee vaunuviidakko arg

  • primebody kirjoitti:

   Bugaboot. Niistä saa ns. Sinkut ja tuplat. Se aisa levenee sivusuunnassa

 4. hemppu kirjoitti:

  Onko sulla myynnissä kahdet ERI vaunut, ilmoitukset laitettu n 1kk välein ja toiset ovat 1v vanhat 1100e ovh ja toiset 1,5 vanhat ja 1200 ovh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.