Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä olen edesauttanut hyvää vointiani raskaana ollessani

                                                                                      sisältää kaupallisia linkkejä*

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kolmas kerta toden sanoo:

Kun olen jo aiemmin kirjoittanut tästä raskaudestani ja siitä, kuinka se on ollut muista todella poikkeava haluan jakaa vinkkejä, mistä olen saanut itse lisää hyvää oloa, parempaa työkykyä, jaksamista, rentoutumista ja ehkä jopa hieman sitä seesteisyyttä.

Seison koko päivän lähestulkoon jalkojeni päällä ja jalat on todella kovalla koetuksella. Mulle ei juurikaan ole hyötyä työtuolista, mitä kampaajat käyttää, sillä olen niin lyhyt, että tuolilla leikkaaminen on mulle ennemmin hankalaa. Tänä kesänä en ole ollenkaan kärsinyt kipeistä jaloista, sillä päätin, että teen asioita erilailla, kuin edellisessä odotuksessa. Nyt on toki helpompaa, sillä voin liikkua ja liikunta on todellakin se mikä auttaa jaksamaan paremmin. En sen kummemmin rehki, mutta tarkoitan ihan vaikka kävelylenkkejä ja touhuamista yleisesti.

Mulla on töissä useat kengät, mitä vaihtelen päivittäin ja niissä oikeastaan kaikissa on hieman korkoa. Tasapohjaiset kengät esim balleriinat ei ole hyväksi seisomatyössä lainkaan. Aina tauoilla nostan jalkoja ylös, jos vain mahdollista.

Olen käynyt melkein kerran viikossa LPG hoidossa Hoitola Prventiossa Anulla. Siitä on ollut ihan mieletön apu jalkoihin. Olemmekin käsitellyt vain jalkoja, sillä pystyn vielä makaamaan vatsalla ilman, että olo olisi millään tapaa inhottava. LPG hoito saa ainkin mulla kuona-aineet kunnolla liikkeelle ja kaiken lisäksi se on niin rentouttavaa, että olen lähestulkoon unessa hoidon ajan. Hoitola Preventio toimii Tampereella kuntosali EasyFitin tiloissa vanhalla Senssillä. Suosittelen ehdottomasti tätä hoitoa. Mulle ei ole myöskään ilmestynyt niin paljon selluliittiä tässä raskaudessa.

531746_411883478849472_479150561_n_201x

*28 vuotta sitten LPG loi ensimmäisen luonnollisen ja ei-kirurgisen ratkaisun auttamaan meitä kaikkia elämään tasapainoisessa tilassa kehomme kanssa.Patentoidut teknologiat sidekudosten käsittelyyn jatkavat kehittymistään ja yllättävät positiivisilla vaikutuksillaan sekä terveyteen että kauneuteen. Niiden tehokkuus, joka on tarkastettu yli 110 tieteellisellä tutkimuksella, antavat vertaansa vailla olevan maailmanlaajuisen tunnustuksen. Joka päivä yli 200 000 ihmistä yli 110 maassa saavat apua LPG-menetelmistä.LPG:n uraauurtava ajattelutapa on edistyksellisempää kuin koskaan. Myös kysyntä vastuullisemmille ja tehokkaammille keinoille ylläpitää kauneutta ja terveyttä on kasvussa.

72-0969

Mulle on ollut aivan loistava apu syvään uneen tämä raskaustyyny.

Löydät sen TÄÄLTÄ

Ellokselta saat -30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT koodilla 345403 (vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.)

Nukun niin sikeästi ja hyviä unia, että en ole koskaan raskaana aiemmin kokenut tätä. Tyyny on aivan loistava ja sen kanssa nukkuminen helpottaa asennon löytämistä. Tyynyä voi käyttää vauvan syntymän jälkeen, myös imetystyynynä ja on myös oikein sopiva löffäilyyn. Uskon, että tämän avulla myös yölliset mahdolliset imetykset onnistuu paljon helpommin, kun saat vauvalle hyvän asennon ja voit itse jatkaa samalla unia. Harmittaa, että en ole hankkinut tätä jo aiemmin. Joskus vatsan kanssa on vaikea löytää hyvää asentoa ja tämän tyynyn avulla se onnistuu. Sisällä on samantyylistä täytettä, kuin säkkituolissa, jotenka se muotoutuu kehosi mukaan.

 

Olen myös käynyt nyt jo useamman kerran Tampereen Beauty Putiikissa Titillä vyöhyketerapiassa, mikä on niin nautinnollista, että. Kiireisen ja hektisen arjen keskellä oma pieni rentoutushetki on todella tärkeää. Titi on tehnyt mulle myös Indonesialaista hierontaa, mikä on nimenomaan suunattu odottaville äideille. Tämä on hoito minne ehdottomasti kannattaa mennä tai antaa vaikka lahjaksi odottavalle äidille. Ajan voit varata TÄÄLTÄ

Hoito on suunniteltu raskaana oleville ja synnyttäneille. Hieronnassa
käytetään isoja tyynyjä, joiden avulla saadaan miellyttävä asento (kylki
tai päinmakuu) vaikka raskaus olisi pitkälläkin.

IMG_7443

Hierontaterapian hyödyt: vähentää turvotusta, korkeaa verenpainetta,
ehkäisee suonikohjujen syntymistä sekä lisää veren ja lymfan kiertoa.
Helpottaa hormonaalisten, hengityksen, ruuansulatuksen, virtsarakon ja
muiden raskauden aikaisten fysikaalisten muutoksien tuomia ongelmia.
Auttaa parantamaan vauvan hyvänoloa ja edistää äidin vaistojen
kehittymistä. Nopeuttaa synnytyksen jälkeistä palautumista, mm. vatsan
ja muiden kehonosien palautumista, edistää keisarinleikkauksesta
palautumista ja vähentää lihasjännitystä.

Nämä molemmat hoidot auttanut mua olemaan enemmän sinut raskauskehoni kanssa ja aistimaan omia fiiliksiä. Aion jatkossa käydä säännöllisesti vyöhyketerapiassa, sillä se on todella ihanaa. Olen muutenkin ymmärtänyt, kuinka mulle on tärkeää saada se oma hetki, jolioin pääsen täysin rentoutumaan. Vieraassaa ympäristössä se onnistuu vielä helpommin.

 

Lisäksi käytän päivittäin iltaisin jalkoihini Aloeveran Heat voidetta, mikä tekee ihanan virkistävän olon jalkoihin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Olen koko raskausajan syönyt myös terveellisesti ja tankannut varastot täyteen marjoja. Olen pitänyt huolen, että veriarvoni olisivat mahdollisimman hyvät, sillä kärsin alhaisesta hemoklobiinista (aina) ja jos ne arvot eivät ole kohdalla on oloni todella nuutunut ja väsynyt.

Uskon, että tähän hyvään oloon vaikuttaa myös todella paljon se, että on ollut kesä ja valoista aikaa ja se, että oon ollut paljon töistä lomalla. Edellisessä odotuksessa vedin itseni sairailla työmäärillä ihan piippuun. Teen nyt vähemmän töitä ja on vain sisäistettävä, että tulot on silloin hieman pienemmät, mutta ei tässä nyt ainakaan toistaiseksi ole mitään kamalaa rahantarvetta. Aika pienellä sitä tulee toimeen jos haluaa.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli teille edes hieman apua <3

-Umppu

5 kommenttia

 1. EK kirjoitti:

  Tuo raskaustyyny on kyllä pakko vielä hankkia!
  Edellisestä raskaudesta asti, olen jäänyt kolmen tyynyn koukkuun. Yksi pään alla, yksi jalkojen välissä, yksi kainalossa (siis kyljellään nukkuessa). Sitten aina kylkeä käänteessä täytyy poimia ne kaksi tyynyä mukaan ja asetella uudelleen. En osaa enää nukkua ilman. Tuo pitkä yksi tyyny olisi siis ihan mahtava. Ja tilauksessa olisi vielä kolmas pieni tähän maailmaan, niin ihan tulevaisuuttakin ajatellen.

  Onkohan siihen saatavilla ns. Tyynyliinoja? Muuten en itse petivaatteiden sekaan paljasta ihoa vasten tykkäisi ottaa.

  • primebody kirjoitti:

   Ei ollut ainakaan myytävänä, mutta varmasti voi pestä koneessa

   • Sari kirjoitti:

    Vink vink ekalle kommentoijalle: Tommonen vartalotyyny on just ikeassa 12,99e ja tyynyliinat siihen 2,99e. On ihan huippu!

    • Sari kirjoitti:

     Ei ikeassa! Kun siis Lidlissä!! Meni sanat sekasin! 🙂

    • primebody kirjoitti:

     Kiitti vinkistä. Voi kuitenkin olla, että ne on materiaaliltaan hieman erilaisia ja ns. ”lössähtää” nopeammin, jos sisusta ei ole tukevaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.