Hae
Prime Life by Umppu

Onko väärin olla onnellinen?

                                                                                       sisältää kaupallisia linkkejä

Onko se niin, että kaikilla pitäisi olla asiat huonosti varsinkin silloin, kun sinulla menee huonosti?  Tähän törmää aivan liian usein ja tuntuu, että on jopa vääryys sanoa ääneen, että oon todella onnellinen ja mulla menee nyt tosi hyvin tällä hetkellä. Näin eilen pitkästä aikaa vanhaa ystävää. Me ei nähdä usein, mutta jutut on aina samat ja me jatketaan siitä mihin jäätiin. Se mun ystävä on löytänyt sen oman juttunsa vasta nyt aikuisena  ja siitä oikein huokuu hyvä olo ulospäin ja näkee, että se todella nauttii siitä mitä se tekee. Hän on tehnyt lapset todella nuorena ja on silloin elänyt sitä perhe arkea, kun me muut biletettiin, eikä tiedetty siitä elämästä mitään. Me ollaan aina eletty elämää ihan eri elämänvaiheissa, mutta silti meillä on ne yhteiset jutut mitkä meitä yhdistää <3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mekko TÄÄLTÄ

Musta oli todella hienoa sanoa hänelle, että hienoa, että oot löytänyt sen sun juttus ja oon todella onnellinen sun puolesta. On se juttu sitten mikä tahansa tai siihen ei edes tarvita mitään juttua, niin ihminen saa olla onnellinen ja onnesta pitää pystyä nautimaan ilman toisten ihmisten kateutta. Oon huomannut, että nykyään harvassa oleva taito on se, että osaat olla onnellinen myös muiden puolesta. Huomaan se ihan täällä blogissaikin, jos kirjoitan jostain hyvästä asiasta, mitä mulle on tapahtunut niin on aina joku, kenen pitää lannistaa ja sanoa jotain ilkeää.

Mää en koskaan unohda sitä, kun mun yksi hyvä ystävä sanoi mulle kerran aivan kamalassa humalassa, että mee sää sinne himaan sen sun ”vitun täydellisen perhees luo” elään sitä sun vitun täydellistä elämää. Mulla jäi siitä todella paha mieli ja muistan sen vieläkin, koska itse en ollut humalassa. Mietin silloin pitkään, että miksi hän sanoi niin ja käyttäyty niin. Mietin silloin, että enkö saa sanoa ääneen, että mulla on ihana perhe  ja jopa omin sanoin tyädellinen perhe, enkä muuta voisi toivoa. Asia on todella jäänyt mua vaivaan ja oon jopa itkenyt sen ruman lauseen takia. Vaikka niin kliseiseltä kuulostaa aina sana kateus, mutta en keksi muutakaan syytä tässä asiassa. Halutaan jotain toiselta, mitä itsellä ei ole.

IMG_4502

 

Elloksella 25% alennusta lastenvaatteista ja -kengistä – myös tuotemerkeistä + säästät toimituskulut koodilla 345409

 

Itse en tarvi onnellisuuteen juurikaan muuta, kuin rakkautta ja usein mietinkin, että jos se puuttuu täysin jonkun elämästä niin tarkoittaako se sitä, että silloin voit rauhassa vihata niitä ihmisiä ketkä on onnellisia.

Tänäkin vuonna mulle ja meidän perheelle on sattunut vaikka mitä. Kaikki niistä ei ole hyviä asioita ja alkuvuosi oli mulle itselleni henkisesti niin raskas, että mietin saanko koskaan kasattua itseäni siitä eteenpäin. Silloin juurikin se kantava voima oli se mun ”vitun täydellinen perhe”. Mää en voinut olla niin itsekäs, että olisin jäänyt velloon siihen pahaan oloon, koska mun elämäni tärkein tehtävä on olla hyvä äiti.

Äitiys on tässä maailmassa se vaikein ja haastavin työ, mikä kestää läpi sun elämän. Se on myös palkitsevaa ja kaiken kaikkiaan opettavaisin työ. Siinä tulee paljon mutkia matkan varralla ja vieläkin kuulen välillä omalta äidiltä, kuinka hän saattaa murehetia jotain asiaa mun puolesta.

Tällä kirjoituksella haluan sano tavallaan sen, että jos joku on onnellinen niin kannattaa koittaa vaikka imeä sitä onnea itseensä, kun käyttää sitä omaa energiaa siihen, että päivittelee sitä omaa pahaa oloa. Kaikesta selvitään ja ainakaan oma elämän ei ole aina todellakaan ollut helppoa. En lähde asiaa sen enempää avamaan, sillä sillä ei ole merkitystä.

Itse rakastan aina onnellisia loppuja

IMG_4474 IMG_4487

 

Haluan antaa teille yhden hyvän tipsin, minkä bongasin kaverini somesta. Olen aina haaveillut tälläisestä aurinkopedistä.. Ne nyt vaan tuppaa olemaan Suomessa lähemmäs 1000e. Tämä meidän saapui juuri Saksasta ja maksoi  255e <3 Tässä voi koko perhe köllötellä. Tuolta löytyy ihan mitä vaan ja esim ulkokalusteet on lähes tulkoon -70% suomen hinnoista. Tilaus tuli kotiin kuljetuksena viikossa.

Linkki tuotteeseen TÄÄLLÄ

Mukavaa viikonloppua kaikille

-Umppu

16 kommenttia

 1. Nina N kirjoitti:

  Moi muru!!! Me voitais tulla käymään teidän ”vitun” täydellisen perheen luona tän mun ”vitun” täydellisen perheen kanssa ?…
  Hirvee ikävä ?

 2. klaara.k@luukku.com kirjoitti:

  No oli kyllä väärässä kaverisi. Duunarin elämä ei voi olla täydellistä ja miehesi ulkonäkö on alle keskitason 😀

  • Aino kirjoitti:

   Mikä helvetin kommentti tämä nyt oli?

   Umppu älä kuuntele muita, oot superi! Jatka samaan malliin vaa elämää ja tätä blogia. Tykkään että puhut suoraan ja ettet vältä vaikeita aiheita. Vivian on muuten todella suloinen lapsi.
   Ihanaa kesän loppua teille.<3
   Ja unohda noi urpot ketkä tänne purkaa pahaa oloaan.

  • E kirjoitti:

   Mitä helvettiä. :D:D Mene nyt itseesi klaara.k.

  • kaisa kirjoitti:

   Itsähän otin tän kommentin täysin mustana piristävänä huumorina, ei vittuiluna. =)

 3. Marjut kirjoitti:

  Suomalaiset on niin kateellista kansaa, kenellekään ei saisi mennä paremmin kuin itsellä.? Kiitos hyvästä tilausvinkistä. Hyvää syksyä sulle ja perheellesi❤

 4. Sarkku kirjoitti:

  Tuo klaara.k:n kommentti juuri todisti sen miten tämä netti on joidenkin paikka purkaa pahaa oloaan ja onnettomuuttaan. Sääliksi käy. Toivotaan että klaara saa apua jostain ja on joskus itsekin vielä onnellinen!

  Olette Umppu kyllä ihanan oloinen perhe!<3

 5. Milla kirjoitti:

  Huomaatko, että sinäkin luot kuvaa täydellisestä julkisivusta, vaikka se on vain osa totuudesta? Siinä ei ole mitään väärää, että on onnellinen! Kuva elämästä on totuudenmukainen – ja ihmisiä vähemmän ärsyttävä – silloin, jos tuodaan esille myös ne kurjemmat puolet eikä vain sitä paraatifasadia.

  • primebody kirjoitti:

   Kerro mulle mitenkä luon kuvaa täydellisestä julkisivusta? Jaa sanomalla omaa perhettä täydelliseksi minulle? Mielestäni kirjoitan aika rehellisesti elämästä, mutta ilmeisesti pitäisi kirjoittaa joka päivä kuinka oli taas paska päivä? saan nimenomaan palautetta siitä, kun kirjoitan asioista rehellisesti enkä kaunistele, mutta ilmeisesti yksi onnellisuus postauskin oli jollekkin liikaa?

   • Milla kirjoitti:

    Viittaan niihin alkuvuoden raskaisiin tapahtumiin, joista et kertonut sen enempää. Se tyypillinen tapa, että ikäviin asioihin vain viitataan ja hyvistä asioista kerrotaan laveasti; kokonaisuus hiukan vääristyy.

    • primebody kirjoitti:

     Kannattaa varmaan lukea ne alkuvuden ikävät tapahtumat täältä blogista……………. niin ei vääristy

 6. Laura kirjoitti:

  Voi hyvänen aika! Mikä ihmisiä vaivaa?? Ei ole todellakaan ok haukkua kenenkään ulkonäköä! Miksi tällaiset tyypit käy edes lukemassa sun blogia? Ja vielä käyttää aikaa kommentoimiseen…. Sairasta

 7. Emma kirjoitti:

  Kuka jaksais lukea päivästä toiseen jonkun blogia, jossa kirjoitetaan kuinka elämä on hirveää, mitään ei jaksa tehdä ja kaikki ottaa päähän? Eiköhän blogiin ihan tarkoituksella kirjoiteta niitä positiivisia ja mukavia asioita elämästä, jotta muiden olisi sitä kiva lukea. Toki umppu kirjottaa blogissaan niitä ikäviäkin asioita, joka on hieno asia!
  Yrittäkää edes joskus ajatella itseänne kirjoittajan asemassa, sillä kaikesta negatiivisesta palautteesta huolimatta umppukin jaksaa kirjoittaa elämästään rehellisesti ja jakaa niitä onnellisia hetkiä meidän lukijoiden kanssa. Kuka tahansa ei siihen pystyisi.

 8. Ida kirjoitti:

  Paljonko tuon aurinkopedin toimitus maksoi Suomeen? 🙂 Ois haaveissa tuollainen omalle partsille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.