Hae
Prime Life by Umppu

Meidän perhe

IMG_4392

 

Eilen meillä vietettiin Vivianin 1.v juhlia, toki hieman myöhässä. Virallinen päivähän olisi ollut 7.7, mutta kesä on niin täynnä erilaisia juhlia, että piti etsiä sopiva päivä, milloin mahdollisimman moni sukulainen pääsee tulemaan. Mietin, että kuinka Vivian reagoi, kun talo on täynnä vieraita, mutta neiti ei ollut moksiskaan vaan suhuutti meneen koko päivän tyytyväisenä hymyillen.

 
IMG_4342IMG_4353

 

Vivian on siitä helppo lapsi, että se ei juuri vierasta ketään ainakaan vielä. Toivon, että tarha lähtee tänään hyvni käyntiin ja mun ei tarvitse itkeä koko päivää töissä. (hyvin se oli mennyt) Tai no enhän ole töissä, kun muutaman tunnin. Äkkiä se vuosikin taas vierähti elämästä ja pian meitä onkin yhteensä jo 5. Eilen aamulla, kun juhlia järjestelin niin mietin, että mitenkä sitä selviää vuoden päästä samanlaisista juhlista, kun on vielä se vauvakin. Tuntui eilen siltä, että sitämukaan, kun siivoat niin toinen repii kaiken alan ja kuskaa lelujansa paikasta toiseen.
IMG_4380
Lähes kaikki vieraat pääsivät paikalle, mikä oli mukava yllätys. Tietenkin ol luvattu ukkosta ja sadekuuroja ja ei oikein voitu hyödyntää takapihaa juhlakäyttöön. Koti kuumenee aika nopeasta, vaikka pumppu oli viilennyksellä niin siltikin ilma oli hieman nihkeän koste, mutta eipä se juuri lapsia haitannut.

 

IMG_4385

 

Aina sitä miettii tarjottavia kesäjuhlaan ja ainakin olen itse tullut siihen tulokseen, että turha sitä on liikaa ottaa ressiä leipomuksista. Aina mietin niitä ketkä viikko tolkulla leipovat juhliin ja sitten niitä jää kasapäin yli. Koitan aina tehdä mahdollisimman helppoja juttuja, missä ei menisi niin hermot ja liikaa aikaa. Kesällä mansikat on nyt vielä hyviä. Laitoin niitä coktail tikkuihin, mihin päälle hieman sulatetua suklaata ja marianne rouhetta ja ne teki kyllä kauppansa.


SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kesällä on muutenkin kiva tarjota hieman kevyempää ruokaa ja tein oikein kunnon vadin halloum salaattia, mikä syötiin kans loppuun. Muuten tarjolla oli hapankorppuja, karjanlanpiirakoita munavoilla, sipsejä, marianne kakku, täytekakku, keksejä, nameja, suolatikkuja ja näillä mentiin. Oikeastaan kaikki riittä ja kaikki loppui, eli jääkaappiin ei jäänyt mitään.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jotenkin nykypäivänä tuntuu, että lasten synttärit on osalle jokin näyttämisen paikka. On jos jonkinlaista teemaa ja vieraillekin pitää ostaa lahja erikseen. Koitan itse pitäytyä tästä kokonaan pois. Meillä on usein ollut esim ongintaa, missä on kaikille pieni juttu, minkä saa sitten itselleen, mutta siinä ne sitten onkin. Joskus tuntuu, jopa turhalta sivota, koska saat siivota heti perään uudelleen.

Se on uskomatonta kuinka lapsi kehittyy yhdessä vuodessa ja kuinka ne kaikki jutut on unohtunut siitä, kun Vili oli vauva. Vastahan se syntyi ja nyt ollaan jo kovaa vauhtia kiipeämässä rappusia yläkertaan. Vauva aika on kuitenkin niin lyhyt, että siitä kannattaa ottaa kaikki irti, sillä pian edessä onkin taapero vaihe ja se on monellakin tapaa haastavampi, kun saa juota perässä kokoajan.

-Umppu

 

 

6 kommenttia

 1. Janna kirjoitti:

  Ihana perhe/xl muotiblogi sulla 🙂 Viime kesästä asti seurannut, yksi fitfashionin parhaista blogeista!

  • Anniina kirjoitti:

   Heh heh, olipas nokkelasti muotoiltu päänaukominen.
   Ihmetyttää nämä nillittäjät, joiden mielestä Fitfashionilla ei saisi olla muita kuin parsakaalikana-blogeja. Itse luen täältä ainoastaan Primelifea ja Too big to be me:tä, eli juuri näitä vähemmän urheilupainotteisia blogeja. Jos nämä heivattaisiin tästä portaalista ulos, ei minulla olisi tänne enää mitään asiaa. Uskoisin etten ole ainoa.
   Blogiportaali on liiketoimintaa, luvut ratkaisevat. Deal with it.

   • Milla kirjoitti:

    Ööööö, mitä ihmettä? Alkuperäinen kommentti oli miten tahansa luettuna kehuja blogille. Kannattaisi varmaan ottaa se herne nenästä niin voisi hyvällä mielellä yhtyä kehuihin:)

 2. anu kirjoitti:

  kaunis perhe ja upea sinä! Raskaus sopii sulle, oot mielettömän hehkeä. 🙂 Ja toi sun tyttäres, mun sydän pakahtuu aina kun nään kuvia siitä kun se on niin suloinen ja sievä<3 ihanat mekot (Y)

 3. Pia kirjoitti:

  Hei! Saisko udella mitä kaikkea laitoit tuohon Halloum-salaattiin? Näyttää niin herkulliselta, että pakko testata! 🙂
  Ja onnea Vivianille!

 4. Memmu kirjoitti:

  Voi että osaa olla suloinen synttärisankari =) Super ihana mekkokin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.