Hae
Prime Life by Umppu

Mä tein sen! Tai no me……..

                                                                            Sisältää mainoslinkkejä*

Uskomattoman toivottomalta tuntunut projekti on melkein valmis. Vielä puuttu pala lattiaa ja tapetti seinästä niin lasten leikkihuone on valmis. On se hassua huomata, kuinka paljon tavaraa kaapit syö sisäänsä ja vielä, kun sisustat on mietitty tarkkaan, niin sinne saa paljon enemmän tavaraa mahtumaan. Tänään laitoin vanhoja kalusteita Toriin ja ne meni heti ja tultiin jo noutamaankin pois ja koti alkaa taas kaaoksen jäljiltä muistuttamaan kotia. Saadaan vanha lattia meidän porukoille, joilla on sitä samaa parkettia, mutta muutamasta huoneesta se vielä puuttuu. Kierrätystä parhaimmillaan.

Huomenna meillä on tosiaan Vivianin 1.v synttärit ja niitäkin pitäisi alkaa kota valmistelemaan. En ota juurikaan stressiä, koska kylään tulee vain sukulaiset ja meidän lähimmät ystävät, jotka on käynyt meillä myös kaaoksenkin keskellä.

IMG_4295

 

Meidän pikku pallero on jo vuoden ikäinen ja aika menee tosiaan kuin siivillä. Vivian oli iloinen, kun pääsi testaamaan leikkihuoneen uutta keinutuolia. Nyt on muutenkin sellainen vauhti kokoajan päällä, että ei todellakaan edes ehdi istahtaan paikalleen. Tänään oon aamusta asti klo 16.00 siivonnut ja järjestellyt tavaroita ja jatkanut vaatteiden nimikointia.

Erikseen olen pakannut kassin tarhaa varten, minne olen laittanut vaippoja, kuravaatteet, haalarin, kumpparit, erilaisia hanskoja, aurinkorasvaa, juomapullon ja koitan miettiä, että mitä vielä. Viime kerrasta on jo niin kauan aikaa, että en edes muista. Ensi viikon teen lyhyttä päivää, että pääsen hakemaan Vivianin ajoissa ja Perjantain olen kokonaan vapaalla. Vilin tarhan aloituksesta muistan sen, että taudit alkaa pyöriin ja niitä ei siarastanut Vili vaan minä. Sain 6 poskiontelontulehdusta, korvatulehduksen, silmätulehduksen molempiin silmiin ja keuhkoputkentulehduksen…. Jos nyt ei menis ihan niin huonosti. 🙂

Kyllä tässä tulee eteen vielä hieman säätämistä, sillä ainakin itse koen, että Vili on vielä liian pieni olemaan yksin kotona pitkiä aikoja ja mun on varmasti osittain lyhennettävä työpäiviä ja varmasti osittain pidennettävä. Edelleen pidättäydyn siinä 4p viikossa.

 

IMG_4242

Eilen saapui postissa paketti House of Brandonilta 

Paketissa oli vaikka mitä ihanaa, joista laitan kuvia myöhemmin tulemaan. Tää päivä, kun on mennyt ihan remppa kuteissa. Koko remontista en todellakaan voi ottaa kunniaa, vaan suurimman työn on tehnyt mun rakas aviomieheni Juuso <3.

 

IMG_4307

Juuson vaatteet House of Brandonilta 

Lippis TÄÄLTÄ Paita TÄÄLTÄ

House of Brandonilla on huomiseen (sunnuntaihin) asti voimassa koodilla DREST30 Kaikki naisten mekot ja miesten T-paidat -30%. Alennus koskee myös uutuuksia ja jo alennettuja tuotteita!

Shoppaile TÄÄLTÄ

Juuso on siitä ihana, että vaikka sitä kuinka ottais päään mun kaikki villitykset, eli tarkoitan esim näitä remontteja, niin se silti aina suostuu niitä tekemään. Musta oli jotenkin todella ihanaa, kun se sano, että ei mua nyt vois vähempää kiinnostaa lähtee hakeen noita sun kaappeja, mutta kun tiedän, että se tekee sut onnelliseks niin sen takia meen. Mää ihan liikutuin näin vanhoilla päivillä.  On mulla vaan hyvä ja ihana mies, jota rakastan. Bongasin tänään mun kaveri seinältä ihanan kuvan, minkä sanoma kannattaa painaa mieleen. Ei meillä arjessa oo aina kaikki kivaa, mutta kun oon yksin niin mietin usein, että olispa Juuso täällä. Niin se vaan menee.

13245380_1721910608052254_379139168100421062_n

Mukavaa viikonloppua kaikille <3  Me löydettiin uus sarja Netflixistä ja ehkä saadaan katsoa taas uus jakso Kovat kaulassa, kun jo toinen on nukkumassa 😉 Antti Tuisku oli tänään kipee, eli keikka jäi nyt näkemättä.

-umppu

5 kommenttia

 1. Hansu kirjoitti:

  Kovat kaulassa on tosi hyvä. Mekin katotaan sitä nyt. Mukavia synttäreitä ?

 2. Johanna kirjoitti:

  Olipa ihanasti sanottu ja toimittu. Sinulla on hyvä mies 🙂 tuo on sitä rakkautta aidoimmillaan. Ei ruusut eikä teennäinen lepertely!

 3. Tiina kirjoitti:

  Moikka,
  Mistä tuo Vivianin ihana mekko on?

 4. Anne kirjoitti:

  Ihana blogi, ihan yks mun lemppareita! Kiitos.
  Olisin kysynyt mistä on pikkuiset valkoiset tuolit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.