Hae
Prime Life by Umppu

Voiko kotona olla lomailla rennosti?

sisältää mainoslinkkejä*

IMG_6868

Biancanevellä on huikeat ALET ja esimerkiksi tämä takki on nyt -50%

takki TÄÄLTÄ

ALEEN TÄÄLTÄ

 

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita. Todella piristitte mun päivää. Päälimäinen syy postaukselle oli juurikin tuoda esiin, mitä ihmiset ylipäänsä netissä touhuaa. Toivon, että jokainen vanhempi noiden jälkeen hieman tarkastelee oman lapsen somen käyttöä ja opettaa jo nuorelle mikä on oikein ja mikä väärin ja että noin ei vain voi toimia. En väitä, että olen itse ihminen kuka ei koskaan sano mitään negatiivista tai hauku jotain. Teen sen oikeastaan aina suoraan henkilölle, enkä piiloudu keskustelupalstojen uumeniin nimimerkin taakse. Suorasanaisuus ei kuitenkaan aina ole hyvä asia, minkä olen todennut tosi elämässä, mutta parempi sekin kun seläntakana jauhaminen tai ylenpalttinen mielistely yhdistettynä takanapäin puhumiselle.

Jos kirjoitan tänne jonkun mielipiteen kirjoitan kirjoitan sen yleisesti ja otan siitä täyden vastuun. Asioista saa olla eri mieltä, enkä ole koskaan väittänyt, että minun mielipide on ainut ja oikea. Olen vain vahva mielipiteissäni.  Keskustella saa, mutta asiallisesti ja aikuismaisesti. Hyvä esimerkki on se, että kun luen jonkun ikävän kommentin niin näen mitä kommentteja tämä henkilö on aiemmin lähettänyt. Se mikä siinä on huvitavinta on, että jokainen on lähetetty eri s-postiosoitteesta ja aivan eri nimellä. On lissu78 ja pekka34 ja kyseessä on kuitenkin sama ihminen. Mun mielestä jo toi kertoo niin paljon, että vaikka kommentti olisi mitä kuraa tahansa niin jätän sen vaan siihen. Olen saanut myös muutaman kommentin lukijoilta, missä he pyytävät anteeksi, kun ovat aiemmin haukkuneet mua ja kertovat, kuinka oma elämä oli silloin todella huonosti ja ahdistavaa ja kiukku purkaantui muhun. Näinkin voi käydä.

13875130_10153988063529118_1024865109_n

 

Mun loma on puolessavälissä. Tää on varmaan mun ensimäinen loma minkä vietän ainakin toistaiseksi kotona. Kuvittelin, että se on täysi mahdottomuus, mutta yllättävän hyvin se on sujunut. On ollut niin kaunista ilmaa ja tekemistä silloin riittää. Mua ei oo toisaalta yhtään haitannut siivoilla paikkoja ja järjestellä. Se on ihan kivaakin, kun siihen on aikaa ja samalla tietenkin koitetaan saada remppaa eteenpäin. Juuso haki eilen  Ikeasta kaapistoja lasten leikkihuoneeseen.  Sielä on muuten aivan loistava suunnittelu ohjelma, missä voi valita sisustan itse ja sen näkee näytöltä kokoajan. Sain eilen huoneesta riuhdottua tapetit irti ja nyt olen koko aamupäivän maalannut apinanraivolla, että Juuso voi irrottaa vanhan lattian ja saadaan uus tilalle. Yhteen seinään tulee vielä tapetti.

Tää on ensimäinen kesä, kun loma ei ole niin se tärkrein juttu, koska juuri palasin äitiyslomalta ja kohta jään taas uudestaan äitiyslomalle. Mulle merkitsee todella paljon, että mulla on mahdollisuus olla lasten kanssa kotona, kun ne on pieniä. En todellakaan ollut varautunut, kuinka hektistä elämä on kahden lapsen kanssa, eikä mulla ollut siitä mitään käsitystä, kuinka arki muuttuu ja tässä kokoajan mietin, että millaista se tulee olemaan kolmen kanssa, kun koskaan ei voi tietää. En ole Vilin kanssa joutunut koskaan käymään läpi uhmaikää tai oikeastaan mitään kiukutteluita, mutta katsotaan, mitenkä meidän pikku prinsessa reagoi. Eilen käytiin 1.v neuvolassa, missä kaikki oli hyvin. Saatiin kaksi rokotetta. Painoa oli tullut hyvin ja Vivian painaa jo reilu 11kg. Hänellä on kyllä loputon ruokahalu ja istuu pöydässä niin kauan kun on ruokaa nenän edessä.

Sunnuntaina vietetään 1.v synttäreitä hieman myöhässä ja toivottavasti huone on ennen sitä valmis <3 Mulla jää taa hieman tavaraa ylimääräiseksi ja ajattelinkin laittaa taas Toriin myyntiin. Muutama Ikean lipastio ja sellainen valkoinen pöytä. En malta odottaa, että huone on valmis <3 Ihanaa saada lapsille oma leikkihuone, missä saa levitellä leluja niin paljon kun haluaa. Meillä on vielä Vilin vanha uuni porukoilla tallessa, minkä äiti lupasi antaa takaisin tänne meille. Vivian tykää raahata edes takas kattiloita ympäri kämppää, jotenka kokkaus leikit on varmasti kova juttu.13672398_10153988063379118_1580317595_n 13874644_10153988064109118_965426466_n 13884524_10153988063304118_280178139_n

 

Tää on myös viimeinen viikko, kun ollaan kotona ja se tarha alkaa. Oon koittanut käydä läpi kaikki vaatteet ja saada ne nimikoitua. Ehkä maailman kätevimmät lappuset niminkointiin on tarralaput, missä on lapsen nimi. Muistan kun Vili oli pieni ei todellakaan ollut näitä ihanuuksia tarjolla, vaan piti jollain pirun pykäpistoilla ommella niitä kiinni ja siinä meni ikä ja terveys.

-Umppu <3

 

6 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Viittitkö laittaa linkkiä sun tori-ilmoituksiin…viimeksi en ehtinyt/löytänyt.

  • primebody kirjoitti:

   Osa meni tosi nopeasti 🙂 voi laittaa jos on vielä myymättä kun postaan

 2. Naek kirjoitti:

  Jäi jostain syystä vaivaamaan kun huomasin vanhan kuvan susta sun instagramissa (pinni lehden kansikuva tms) et olitko joskus vuosia sitten tampereen gina tricotissa töissä 🙂 muistan vaan katsoneeni silloin et onpa näyttävän näköinen nainen ja nyt huomasin tuon kuvan niin tuli mieleen 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Se on mun tekemä, mutta malli on mun kaveri piia kuka on ollut töissä ginassa 🙂

 3. maisa kirjoitti:

  Heippa! Onko nuo nimikointitarrat sinun itse tekemiä vai oletko tilannut jostain? Huikea idis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.