Hae
Prime Life by Umppu

Näillä ihmisillä ei voi olla kun surkea elämä, että sääliks käy :(

Googletan aina tasaisin väliajoin nimeni ja joka kerta tulee esiin 7päivää lehden jälkeen Suomen toiseksi laadukkais sivusto vauva.fi.  Olen täysin rehellinen, kun sanon, että miten helvetissä ihmisillä on aikaa ruotia mua elämää jollain palstalla, joista kukaan ei edes mua tunne. Nää kommentit sai mut osittain nauramaan ja osittain todella surulliseks, kun mietin, että onpa näillä ihmisillä omassa elämässään köyhä sisältö…. Kommentit on suoraan kopioitu, eikä niitä ole sensuroitu 🙂

Sitten jos blogin kieli on tasoa Prime body, niin en viitsi edes sanoa mitään..

Jättääkö hän (Umppu) jotain kertomatta vai miksi vakuutusyhtiö ei korvaa vesivahinkoa? Onko hana jäänyt auki, ja siksi ei korvaa, vai mikä tässä on? Olen ymmärtänyt että jos esim. tiskikone alkaa vuotaa, vakuutusyhtiö ei korvaa, jos kone on jätetty valvomatta päälle/hana auki. Sama pyykkikoneessa.

Sehän ei ole vahinko vaan omaa huolimattomuutta.

Kyllä se jotain taitaa salata…

Eihän se käsisuihku kestä sitä painetta jos hana on jätetty auki. Ja jos kerta liitos on oikein asennettu, niin taitaa olla kyse siitä että joku on unohtanut hanan auki…

Välillä tuntuu että Umppu on niin väsynyt/ylikierroksilla, ettei tällainen moka olisi mikään mahdottomuus.

Slow down, Umppu.

Foliohatut pois päästä, eiköhän toi ois pystytty jotenkin todentamaan niiden vakuutusyhtiön/yms hemmojen toimesta jotka tulivat katsomaan sitä hävikkiä heti tapahtuman jälkeen. ja sekin olisi hiffattu jos olisi yrittänyt peitellä jotain.Vakuutusyhtiöt voi olla aikamoisia kyr*iä, mielestäni juttu on ihan totta.

Siis kävikö siellä joku katsomassa hävitystä? Käsitin että purkutyöt oli aloitettu sillä samalla hetkellä, kun vesivahinko oli havaittu…Jos pesupaikka on vedetty irti ja viety kaatopaikalle, kuka näki mistä kohtaa vuoto on tapahtunut?

Kauhee valittaja muutenkin kun vaan tässä asiassa.

Mut eikös kyse ollut siitä, että Umppu ei ole missään vaiheessa itse teettänyt mitään remontteja, vaan sen liitoksen, josta hänen tarinansa mukaan puuttui joku osa kokonaan oli teettänyt liikkeen vuokranantaja? Ja korvauksia pitäisi vaatia vuokraisännöitsijän kautta eikä suinkaan Umpun itsensä pitäisi yrittää näitä asioita setviä.

Mä oon varmaan tosi inhottava ihminen ku ajattelen näin, mutta karma is a bitch. Umppuhan se on niin moneen kertaan sättinyt blogissaan mm. työttömiä ja väittänyt, että elämässä kaikki on loppupelissä kiinni ihan vain omasta panoksesta. Näinköhän Umppu itse selviää tästä katastrofista ihan omin voimin? Hän kun on niiiiin monesti kehuskellut, että menestys on pelkästään omaa ansiota… Paskoja juttuja sattuu KAIKILLE. Ehkä tämän myötä Umppu oppii vähentämään muiden tuomitsemista kun näkee, että ihan kaikkeen ei voikaan itse varautua.

Ensinnäkin kirjotusvirheiden määrä ärsyttää suunnattomasti. Piste ja pilkku näyttää olevan tuntematon käsite, samoin yhdyssanat. Kun tommoseen ”portaaliin” pääsee kirjoittamaan, luulisi motivaatiota olevan sen verran, että oikolukisi tekstinsä ennen julkaisua. Ja google on ystävä, jos yksinkertaisesti ei osaa yhdyssanoja! Ja pisteet osaa idioottikin lauseiden väliin laittaa.

Olen myös käynyt kyseisellä ladylla leikkauttamassa hiukset ja muijalla oli sen verran asenneongelmaa, etten toista kertaa sille mene.

Prime body  mustavalkoista kärjistettyä puhetta, mutta tietävät varmaan tämän itsekin. Prime body on erityisesti kunnostautunut mustavalkoisuudessa näillä ”kaikki työttömät ovat laiskoja luusereita”-puheenvuoroillaan. Toisaalta ymmärrän (hän on itse yrittäjä), toisaalta hohhoijaa mikä mustavalkoisuus.

Primebody ei ole enää fitnesblogi vaan hänen kampaamon mainosblogi

Luin muutaman sivun hänen kirjoituksiaam, kun tässä jokunen päivä sitten oli linkitetty postaus hänen mielipiteistään työttömistä.Jäin miettimään, minkä ikäinen tuo tyttö mahtaa olla? Mielipiteet ja kirjoitusasu on todella nuoren. ”tiedän monta ketä ei kiinnosta” ”mun mielestä ne ketä ei halua tehdä töitä” ”tää on mun mielestä just se esimerkki ketä tarkotan kun”, mutta ulkonäkö viittaa vanhempaan ihmiseen, n. 40 v? Ja blogissa korostettu työura myös viittaisi vähän kokeneempaan ihmiseen? Myös pari postausta sitten julkaistu nuoruuden voimistelukuva viittaisi 80-lukuun ja jos näin on, minun on pakko tuntea hänet, muttei tule mieleen ketään samaan aikaan niissä piireissä ollutta tuon nimistä eikä ulkonäkökään soita kelloja. Tietääkö joku minkä ikäinen ihminen kyseessä? Onko hän Ulla vai Ulla-Maija? Ja mistä kotoisin?

T:Stalkkaaja

Sitä vaan katsoin, kun on kampaamo – yrittäjä. .Niin tuo sen oma tukka! ?
Aivan kuiva hamppu. Ja nuo meikit. .Poskipunat missä sattuu, ORANSSIA luomiväriä. Ja miksi, oi miksi tuo suu pitää meikata vaaleaksi?
Suun on tarkoitus olla punainen. ?Kiitos että sain avautua.

Niin tuo on se, joka lihoi valaan kokoiseksi ja alkoi sitten puolustelemaan että koko fitness touhu on ihan perseestä.Muutenkin kauhea tarve selitellä omia valintojaan? Miksi näin jos on ihan tyytyväinen niihin?

Karman laki. On nyt iskenyt.

Jumalauta kun tuota narinaa pitäis kunnella päivästä toiseen. . kauhean ilottoman kuuloinen.

Vauva mukana kampaamossa haistelemassa ja hengittämässä hiuslakka, ym.permanenttiaineiden höyryjä, terveellistäkö

Niimpä, ihan vastasyntynyt vieläpä. ?

Miten työnarkomaani pitää olla, jos ei oman vauvansa kanssa malta viettää rauhassa äitiyslomaa?

Turhamaista, niin turhamaista. Se on tää nykyajan trendi.Ja televisioon pitää työntää synnyttämäänkin.

Tää nainen on kyllä muutenkin melkoinen tapaus, kaikki kuviteltavissa olevat fitness- ja parturikampaaja-kliseet samassa paketissa. Kolmekymppinen perheenäiti käyttäytyy ja kirjoittaa kuin teini, seinillä kehyksissä muotibrändien logoja jne…

Joo tuon suun meikkaaminen vaaleaksi oli in itselläkin vuonna 2000… Yläasteella… 😀

Aika ilottoman oloinen blogin perusteella. Vaikuttaa että vauva-arki oli pettymys jota paetaan kampaamoon.

Joo siis mikä juurikasvu kampaajalla! Muutenki ohjelmassa kaikki oli niin hyvin ja vauva oli rauhallinen ja nukkui kaikki yöt ja on ollu tosi rauhallists eikä mistään voi valittaa. Ni lukekaapas toi blogi ” vauva pitää öisin hee
ereiLlä, oon niin väsynyt, riitelen miehen kanssa kun se heittää kanapaketin pöytään ja kysyy mitä aiot tehä noista”. Niin et eikö ollukkaa niin ruususta ku anto telkassa ymmärtää… tekopyhää

Se oli värjätty se juuri tummaksi. Tarkoituksella. Mutta siis joo, pintaliitoa.

Siis mitä oliko värjätty tummaksi? Ei voi olla… Aivan karseen näköiset:0 mistä tiedät?
No jokatapauksessa miks värjätä ku juurikasvun saa ilmaiseksikin * huutonaurua*

No mutta onhan se ollut kuuminta hottia silloin 6 vuotta sitten…

Joo javauva haistelee myrkkyjä kampaamoon 🙁

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 -Umppu

57 kommenttia

 1. Titta viitala kirjoitti:

  Oi vittu mitä paskaa ? Oot Umppu huippu muija ja Äiti, tsemppiä. Terveisin pk yrittäjä muija Porist ?

  • Aino kirjoitti:

   Olin juuri lähettämässä kivaa tsemppikommenttia Umpulle ja luin tän. Tää kyllä hyvin tiivisti omat ajatuksenikin.
   EI LISÄTTÄVÄÄ!

   Mä tykkään sun blogista todella ja joka kerta kun nään että sulta on tullut uusi postaus niin riemuitsen! Jatka samaan malliin.

   🙂

 2. Jarna kirjoitti:

  Siis ei hetkinen mitä kommentointia??
  Älä välitä! Älä päästä pään sisään, jos oot vähääkään esillä niin aina löytyy näitä ihmisiä…kaikkia ei voi miellyttää, eikä pidäkkään. Äläkä selittele kirjotuksias, ne on sun omia, thats it.:)

 3. Sanna kirjoitti:

  Järkyttävää, ei haluaisi uskoa että aikuiset ihmiset jaksaa kuluttaa energiaa tommoseen.

  Tsemppiä, ja muista et onneks on ihmisiä ketkä jaksaa lukee blogia, missä sanotaan asiat suoraan.

 4. Takku87 kirjoitti:

  Älä välitä! ❤

 5. Kata kirjoitti:

  Heh! Muista Umppu että ”Karavaani kulkee ja koirat haukkuu”! ?

 6. C kirjoitti:

  Jos mä olisin sinä, niin en enää googlettelis mitä kaikkea omalla nimellä löytyy. Mulla tuli tosi paha mieli sun puolesta!!!!! Voisin melkein itkeä.

 7. patsy kirjoitti:

  Huutonaurua täälläkin?siis näistä kommenteista.Mua jaksaa aina riemastuttaa kun ihmiset näkee näin paljon vaivaa tuntemattomien ihmisten asioista.Älä Umppu välitä noista,me tykätään Susta just tollasena?

 8. Tiina kirjoitti:

  Se on helppoa huudella nimimerkkien takaa. Tuntuu olevan valloillaan ihan joka palstalla. Minusta on hienoa, että puhut asiat asioina ja kerrot oman mielipiteen, ei kaikkien tarvitsekkaan olla samaa mieltä. Millaistahan olisi jos me kaikki ajateltaisiin samalla tavalla, oltaisiin samaa mieltä kaikesta, näytettäisiin samalta, tehtäisiin kaikki asiat samanlailla ja täydellisesti..hmm aika tylsää olisi. Meidän maailmassa täytyy olla ihmisiä jotka uskaltavat synnyttää telkkarissa tai ylipäätään olla julkisuudessa. Umppu oot rohkee ja todella kaunis, aion lukea sun blogia jatkossakin.

 9. Pia kirjoitti:

  Älä välitä, väittäisin että Suomalaiset on maailman kateellisin kansa. Oot ihana just tollasena kun oot? t. Toinen lukihäriöinen 2 lapsen mama

 10. e kirjoitti:

  Apuva :S <3

 11. Janni kirjoitti:

  Voi luoja :DDD On sitä ihmisillä kaikkeen aikaa. Mun mielestä sun asenne rokkaa!

 12. Kylli kirjoitti:

  Älä välitä ?!!
  Joku viisas on joskus sanonut,et kateus pitää ansaita ?.

 13. Kampaajaaswell kirjoitti:

  Miksi siellä pitää käydä lukemassa kun tietää, että porukka puhuu paskaa ja ite on kova provosoitumaan näistä.. En ymmärrä.. Ainahan noita sielukkaita järjenjättiläisiä on ollu, ihan turhaa antaa niille palstatilaa… Siitähän ne vaan innostuu.

  • primebody kirjoitti:

   Mun mielestä tää on tärkeä aihe ja vakava sellainen. En ymmärrä kuka viittii esiintyä netissä nimimerkin takana ja arvostella ihmistä noin julmasti. Mää haluan tuoda tän esiin siksi koska se on vakava ongelma ja lisääntyvä sellainen. Mulla on myös oikeus tietää mitä musta kirjoitetaan netissä, niinkuin kaikilla muillakin. Nää kommentit on vielä hyvin hillittyjä, mitä esim julkkiksista kirjoitetaan. Musta tää on kamala ja kasvava ongelma. Jokaisen pitäisi ottaa vastuu omista teoista ja varsinkin näiden kirjoittajien. Olen saanut blogiin muutaman anteeksipyynnön mikä on mun mielestä rohkeaa ja vastuuntuntoista ja opettavaista nimenomaan niille kirjoittajille.

  • Sanna kirjoitti:

   Miksi kiusaamisesta ei saisi puhua? Loppuuko se sillä että annetaan heidän vaan kiusata? Ei todellakaan pidä hyväksyä!

 14. Salma kirjoitti:

  Älä välitä moisesta <3 Sinuna en edes kävisi lukemassa, tulee "turhaan" paha mieli. Tietämättömyys tässä tapauksessa voisi olla hyvästä 🙂 Mutta on ihmisillä kyllä otsaa kirjoittaa noin ilkeästi 🙁 törkeää ja surullista, nimenomaan omassa elämässä ei kaikki taida olla noilla ok. Panostaisivat kommenttien sijaan oman hyvinvoinnin lisäämiseen 😉 tsemppiä perhearkeen ja kaikkea hyvää teidän perheellenne ?

 15. Jenna kirjoitti:

  Tuot todella rohkeasti ja rehellisesti esille asiat ja juuri siksi odottelen postauksia innolla. Se on tie, joka ei voi viedä väärään suuntaan ikinä. Myös tämä postaus on todella tärkeä asia tuoda päivänvaloon. Nettikiusaaminen on todella häiriintynyttä ja ihmiset voivat kasvottomina laukoa törkeyksiä ja loukkauksia jotka kohdistuvat kaikkein läheisimpiin ihmisiin. Tsemppiä, pääset asian yläpuolelle ja todellakin kateus on aina ansaittua. Jatka valitsemallasi tiellä rohkeana ja rehellisenä kuten tähänkin asti.

 16. Laurelin kirjoitti:

  Oon järkyttynyt.
  Kuinka kateellisia ja mieleltään köyhiä ihmiset voi olla?

 17. Lyylikki kirjoitti:

  Musta on todella vastenmielistä miten AIKUISET naiset jatkaa koulukiusaamista nimettömänä nettifoorumeilla. Hävetkää.

 18. Maiju S kirjoitti:

  Kamalaa tekstiä ihmisiltä jotka eivät edes tunne sinua!! En minäkään tunne mutta käsitys sinusta on täysin päinvastainen! Olet ihanan iloinen ja tehokas äiti josta jokainen voisi ottas mallia. Kirjoituksesi ovat mahtavia, äitiystävän kanssa niistä aina hiekkalastikon reunalla jutellaan ja pystymme niin samaistumaan! ? Iloa päiviisi ja jätä ilkeysien kirjoittajat omaan arvoonsa! Sä oot super!

 19. mallu kirjoitti:

  Minä taas ihmettelen, että puhut itseäsi pussiin tässä asiassa. Ihmettelet, miten joillain on aikaa ruotia toisia nettipalstalla, mutta sulla on aikaa googletella omaa nimeä ja etsiä ja leikata kommentit tänne?
  En missään nimessä puolustele uhkailua tai julmaa nettikiusaamista, mutta sullahan on provosoiva blogi, ja kaikki joka ihmisiä provosoi, päätyy nykyään (näköjään) vauvapalstalle. Tv-ohjelmat, uutiset, julkkikset..sinun blogi on jo niin suosittu, ja olit Erilaisissa äideissäkin, joten olet jo julkkis siinä mielessä.
  Onhan noista kommenteista osa tosi julmia ja roskaa, mutta esim. fitnessistä kirjoitat yhä siihen malliin, että lukija kyllä huomaa sen olevan sulle tulenarka aihe. Kyllähän siinä voi sitten tehdä johtopäätöksiä, että käänsit fitnessille selkäsi, koska et koskaan pärjännyt eikä kroppasi yksinkertaisesti ole bikinifitnessiä varten. Onneksi blogisi onkin muuttunut, koska fitnessiä pursuaa joka ovenraosta.
  Sanonpahan vain, että jos kaataa bensaa liekkeihin monissa asioissa, ei voi olettaa etteikö tulisi tulta. 😉
  Sulla on elämä hienolla mallilla, joten toivoisin sulle sen verran itsetuntoa että voisit nousta näiden kommenteiden yläpuolelle loukkaantumatta niistä noin verisesti. Nettivihaa sä et voi lopettaa tästä maailmasta. Jos olet hjuton ja mauton ihminen, susta ei kirjoitella. Jos taas olet värikäs, pitää kestää seuraukset. Minusta sinä pääset tosi vähällä, kun on lukenut näitä ketjuja mm. Satuhäihin ka Kielletty rakkaus- sarjaan liittyen.. 😀

  • primebody kirjoitti:

   On täysin eri asia kirjoittaa suoraa ja rehellistä tekstiä, kun piiloutua nimimerkin taakse ja haukkua jotain ihmistä henkilökohtaisesti. Et todellakaan tunne mua, etkä ymmärrä mun ajattelumaailmaa. En todellakaan kääntänyt fitnekselle selkää ”kun en pärjännyt”. Jos vuodessa pääsen siinä sm4:sijalle, niin mielestäni se on todella hyvin pärjätty, tai ainakin itse olin tyytyväinen. Mun mielestä koko laji vaan on sen verran sairas, että en halua pilata aineenvaihduntaani, terveyttäni siinä tai pyöriä sellaisten ihmisten kanssa kenekä elämän sisältö on minä itse. Mulla todellakin on kaikki asiat hyvin, mutta näillä ihmisillä ei ja ne tarvitsevat apua. Tein postauksen juuri sen vuoksi, että ehkä edes joku palstan kommentoija näkisi sen ehkä toisin silmin ja ymmärtäisi lopettaa. Se on ihan sama onko julkkis vai ei niin kenelläkään ei ole oikeutta suoltaa tollaista paskaa kenestäkään. Uskon, että kukaan noista ei olisi valmis sanomaan mulle noita asioita päin naamaa.

 20. Kati kirjoitti:

  Siis apua miten ihmiset kehtaa.. ja vielä aikuiset naiset joilla luultavasti lapsiakin osalla. Pistää miettimään että mistä ne koulukiusaajat saa mallinsa jos oma äiti käyttää aikaansa vauvapalstoilla arvostelemassa tähän tyyliin ihmisiä..

  Ihan alkoi kiuhumaan päässä ku luki näitä ja samalla myös surettamaan nämä ihmiset.

  Umppu oot ihan huippu, mun lempiblogi, ihanaa kun kirjotat niin suoraan etkä mielistele ketään. Et kiilottele mitään ja tekstistä huokuu aitous.

  Tää blogi on mulle henkireikä tän arjen keskellä.

  Toivottavasti nää ei lannista sua, en kyllä usko. 🙂

  Tsemppiä! <3 ja kiitos blogista!

 21. Nanna kirjoitti:

  Voi kauhea mitä kirjoituksia ihmisillä:( Tuo on juuri tuollaista selän takana puhumista mitä vihaan! Teet niin tai näin niin aina on jollakin jotain sanomista…Tiedän että tosi vaikea olla miettimättä tuollaisia mutta huomaa että kyseessä on aikuiset ihmiset jotka ovat ilkeitä! <3

 22. Johanna kirjoitti:

  En ole koskaan kommentoinut mitään, mutta nyt on ihan pakko!
  Ihmiset on niin pikkusieluisia ja KATEELLISIA! Nokka pystyyn vaan ja ole ylpeä itsestäsi ?

 23. kip kirjoitti:

  Umppu, olet tällä hetkellä ainoita bloginpitäjiä joiden tekstejä luen näin kiireistä vauva-arkea viettäen. Toivottavasti et anna näiden sanataitureiden vaikuttaa elämääsi ja pidä itsesi ja blogisi hyvän tuulisena, realistisena ja mielenkiintoisena edelleen! Kaikkea hyvää!

 24. Saana kirjoitti:

  Umppu,miten sulla on aikaa googlettaa omaa nimees? Mitä sä voitat sillä asialla? Eikö sulla ole elämässä mitään muuta kun some? Sun koko elämä on netissä,ja sit ihmettelet että miks susta puhutaan. Tekis varmaan ihan hyvää sulle pitää joku tauko tästä sun esillä olemisesta. Kiellän kiusaamisen,mutta sun käytös on tosi lapsellista! Kitiset ja vingut koko ajan jostain. Ole onnellinen että olet terve,katto pään päällä jne. Käytä sun aikas ja elämäs vähän parempaan kun joku fb jne. Ei kannata väkisin tyrkyttää itteensä julkisuuteen. Ja vaikka olisitkin julkkis,olisit silti ihan tavallinen ihminen kun kaikki me muut.

  • primebody kirjoitti:

   Jokaisen on ihan tervettä googlettaa oma nimi ja teen sitä sen vuoksi koska olen yrittäjä! Käytän somea mutta ajallisesti hyvin vähän. Mukavaa kesää erikoisesta kommentistasi huolimatta 🙂

   • Saana kirjoitti:

    Sä korostat liikaa tuota sun yrittäjyyttä. Et ole sentääs ihan ainoa tässä maailmalla ☺ voidaan olla montaa eri mieltä tossa sun somen käyttämistä. ?? ei ole tervettä googletta mitään nimiä,miks sitä tarvii tehdä. Olen myös yrittäjä,enkä googleta koska mua ei kiinnosta mitä joku kirjottaa. Ei kaada mun elämää. Niin ku keskustelussa kerrottiin että olet tosi negatiivinen ihminen jokaiseen asiaan. Valitat kun joku asia ei mene niin kuin itse haluat. Laitat jonkun itku kuvanki someen. Miksi? En ole koskaan ymmärtänyt ruokakuvia,itku kuvia jne.

    • primebody kirjoitti:

     Kannattaa varmaan googlettaa sekä itsesi, että yrityksesi joskus :)Ilmeisesti et ymmärrä mitään kuvia? Mun blogi on mun omaa kirjoitusta ja kirjoitan sitä täysin fiiliksellä. On täysin sun oma valinta luetko sitä vai et. Ehkä en jatkossa suosittele jos koet sen noin ahdistavana. Ja voin ihan rehellisesti sanoa, että oman firman pyörittäminen, kehden lapsen kanssa eläminen, kodin pyöritys yms on rankaa hyvä jos sun yritys pyörii omalla painolla. Tiedostan todella hyvin, että en ole ainoa yrittäjä tässä maailmassa :).

     • Saana kirjoitti:

      Ei mun tarvi googlettaa ? mutta sulla on joku tarve siihen. Ei parane hankkia lapsia jos koko ajan valitat että on rankkaa. Se on sitä elämää. Ei siis mikään ihme että saat myös paljon negatiivista niskaas…. lyttäät kaikki…. Täälä puhutaan kateudesta,heti väitetään että joku olis kateellinen.. Ei se aina sitä tarkota jos jostain sanotaan mielipide…. Sori nyt,mutta uskon että kukaan tuskin haluaa olla juurikin sinä. Mä en ahdistu,vaan luen sun blogias poppareiden kera ? annat ymmärtää myös telkkarissa että vauva-arki on helppoa vauva nukkuu vauva on kiltti jne. Mutta täälä valitat miten lapsi valvottaa. Puhut itsesi pussiin niin kuin joku tossa mainitsi. ? ei millään pahalla nää kaikki. Eka väität käyttäväs somea vähän,mutta silti vastailet. ?Hyvää kesän jatkoja sulle. ???

    • Jutta kirjoitti:

     Rehellisesti asioista puhuminen on täysin eri asia kuin valittaminen. Valittaja ei näe positiivista missään, mutta mielestäni Umppu tuo esille kirjoituksissaan myös niitä hyviä juttuja. Ja tuohon uusimpaan kommenttiisi liittyen, lapset kasvaa ja tilanteet muuttuu. On mahdollista, että lapsi joka nukkui hyvin ensimmäiset kolme kuukautta, nukkuu huonosti seuraavat 3vuotta.

 25. Sanna kirjoitti:

  Moi Umppu!
  Löysin sut silloin sen äiti ohjelman kautta.
  Olet ihanan suora sanainen ja puhut asiat niinkuin ne on. Blogiasi on ilo lukea. Olet myös todella kaunis ja taitava ammatissasi. Tulisin mielellään sinun asiakkaaksi mutta asun JKL joten matka vähän turhan pitkä.
  Älä välitä tuollaisista jutuista! Jatka blogiasi samaan malliin! Hyvää odotusta ?

 26. Silbaboallu kirjoitti:

  Hei Umppu!

  Tässä pienen päiväunikaverin vieressä, metsäkämpän lämmössä pohdiskelin tuota sun kirjoitusta. Ja mietin miten valitettavan usein monet bloggaajat joutuvat ottamaan kantaa vihapuheeseen, nimettömiin palautteisiin ja asiattomaan haukkumiseen. Näillä ei ole mitään tekemistä oikean palautteen, hyvän tai huonon kanssa. Nykyään huonoa palautettakin kutsutaan rakentavaksi palautteeksi ihan sen takia että haukkuminen ja vihapuhe ei kehitä, rakenna tai paranna mitään. Jos henkilö oikeasti haluaa antaa palautetta hän miettii missä ja miten sen antaa tai kysyy neuvoa joltain jos ei osaa. Vihapuhe ja haukkuminen eivät siis ole palautetta vaan vihapuhetta ja haukkumista. Kenenkään ei tarvitse hyväksyä sitä, eikä jättää nimeään etsimättä, miksi ihmeessä?

  Mutta yhtä kaikki meille kaikille kuuluu kysymys miksi joku haluaa haukkua toista netissä nimettömänä ? Mitä ihmiset sillä purkavat? Onko se sitä, että ihmisten on helppo haukkua julkisuuden henkilöä kuin jotain naapurin riittaa, jota kukaan ei tunne. Jos kukaan ei tunne naapurin riittaa, ei sitä myös kukaan tule kanssasi haukkumaan ja lisäämään vettä myllyyn.

  Toiseksi voisimme kysyä miten ihminen voi kokea oikeudekseen haukkua toisia ? Millä oikeudella aikuiset/lapset/nuoret haukkuvat toisiaan? Onko se jotain paremmuuden tai huonommuuden tunnetta? Tähän kaikkien niiden joiden arvomaailmaan ei kuulu kiusaaminen tulisi puuttua heti. Vallalla oleva moraalikäsityksemme ei hyväksy kiusaamista.

  Tämän vuoksi, harmittaa kovasti lukea että sinä Umppu ja monet muut lempibloggaajani olette joutuneet tämän kohteeksi, kiusaamisen ehkäisemisestä pitää puhua aina ja jokaisen tilaisuuden tullen, jotta ne jotka sitä tekevät, joutuisivat pohtimaan mitä minä siitä saan että haukun tuon ihmisen hiusten väriä tai kirjoitusvirheitä.

  Anna siis palaa ja rohkeasti eteenpäin!

 27. tepa kirjoitti:

  Mallu ja Saana olette asian ytimessä.

  • primebody kirjoitti:

   Kuulut itse ilmeisesti juuri näihin nimettömiin kommentoijiin, jotka nauttivat haukkua ja arvostella toisia henkilökohtaisesti kuitenkaan uskaltamatta sanoa sitä omalla nimellä? olet todella useaan otteeseen kommentoinut blogiini eri sähköposteilla ja eri nimimerkeillä. Kysyn vain mikset koskaan omallasi?

 28. Vipsu kirjoitti:

  Noista kommenteista huokuu pelkkä kateus. Oon itse ollu ihan liian kateellinen ihminen ja pikkuhiljaa päässyt siitä eroon. Vaikka en tuollaisia kommentteja olis koskaan nettiin kirjottanu niin tolla tavalla olen saattanut kavereiden kanssa jutella. Kateudesta ja paskanpuhumisesta ei tuu koskaan kellekää hyvä mieli. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja naiset kehukaa ja kannustakaa toisianne <3

 29. Mikaela kirjoitti:

  mun mielestä tää blogi ei kuulu fitfashioniin

  • Liia kirjoitti:

   Okei?
   Ketään ei kiinnosta sun mielipide. 😀

   Umppu oot paras <3

  • Sofia kirjoitti:

   Itse oon samaa mieltä! Enkä tarkoita pahalla, pidän kyllä blogistasi kovasti. (paitsi niissä teksteissä jossa haukut tiettyjä ihmisryhmiä). Et kirjoita urheiluun, terveyteen tai liikuntaan liittyviä postauksia, paitsi toki siitä ettet ymmärrä bikinifitnesstä.

   Niinkuin jo sanoin, hyvä blogi mutta kampaamojutut ja mielipidekirjoitukset ehkä toiseen portaaliin:)

   • primebody kirjoitti:

    Musta on huvittavaa, että ei ymmärretä, että ihmiset menevät elämässä eteenpäin. Olen urheillut koko elämäni, mutta nyt olen ollut kaksi kesää putkeen raskaana, jotenka kirjoitan silloin niistä aiheista, mitkä elämässäni pyörii silloin. Sana fashion kuvaa mielestäni erittäin hyvin hius alaa ja kerron paljon hiusmuodista, mistä taas moni urheilusta kirjoittava ei kirjoita. Itse fitfashion on portaalina muuttumassa ja muutoksesta kuulette pian lisää. Niinkuin aina vastaan, että kukaan ei pakota ketään lukemaan mun blogia, mutta sit’ luetaan niin paljon, että se kuuluu täällä portaalissa suosituimpien blogien joukkoon. Musta itsestä on ihana kirjoittaa monipuolissti erilaisista aiheista eikä keskittää sitä esim treenaamiseen. Kannattaa kuitenkin lukea hieman tarkemmin, sillä olen lähiaikoina kirjoittanut paljonkin hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä asioista :). Haluan vielä tarkentaa, että mielestäni en hauku vaan kerron oman mielipiteeni ne on kaksi eri asiaa….

 30. Silbaboallu kirjoitti:

  Sopivasti kommenttini jälkeen loppui virta, joten nyt virran jälkeen päätin vielä tulla vilkaisemaan tätä sinun kommenttiosiota. (Jossa sama kiusaaminen näyttää jatkuvan.)

  Mielestäni on mukava ja tärkeä huomata, että niin moni blogisi lukijoista on kuitenkin tässä tuominnut kiusaamisen ja kertonut miksi pitävät blogistasi. Se onkin meidän lukijoiden tärkeä tehtävä kuten aiemmassa postissa kirjoitin. Mekin voimme osoittaa että kiusaaminen on väärin.

  Olen joskus miettinyt bloggaajien haasteellista asemaa, jossa asettaa itsensä alttiiksi tulla epäreilusti kohdelluksi. Nimetön haukkuminenhan asettaa bloggaajan selkä seinää vasten jossa nimetöntä kiusaajaa vasten on hankala puolustautua. Toisaalta nimetön nettikiusaaminen voi olla myös jatke kiusaamiselle, jota tehdään jo muutenkin.

  Kuitenkin asia on niin ettei kenenkään julkisuuden henkilön tarvitse olla välittämättä kiusaamisesta. Totta kai se saa sattua että halutaan pahaa ja tehdään pahaa.

  Eräässä blogissa bloggaaja päätti pitää kommentointiosion positiivisessa hengessä ja julkaista sellaisia kommentteja. Mielestäni se vaikutti hyvältä ajatukselta. Ajattele hyvää, puhu hyvää ja kuule hyvää. ?

  Sinun blogisi kuvaa sinun matkaasi ja sopii erittäin hyvin tähän portaaliin. Mehän kaikki tiedämme ettei vuosi ole vuoden veli, saatikka tämä vuosi ja sen sisältö sama kuin kymmenen vuotta sitten. Me jokainen menemme eteenpäin ja luomme omaa tarinaamme.

  Kaikkea hyvää sinulle! ?

 31. Leena kirjoitti:

  Tosi surullista lukea noita typeriä kommentteja sinusta. Siis suoranaista kiusaamista. Kukaan järkevä ihminen ei puutu toisen ulkonäköön ym henkilökohtaisuuksiin, se on vaan kommentoijien omaa typeryyttä ja osoittaa sivistyksen puutetta. Olen tosi pahoillani puolestasi Umppu, jos itsestäni tuommoisia kirjoitettaisiin niin kyllä nostaisi vanhat koulukiusaamiset mieleen. Helppo sanoa että älä välitä, mutta yritä edes , blogiasi on kiva lukea ja instapäivityksiä katsella! Sulla on ihana perhe, kukapa äiti ei olisi välillä ihan h…..in väsynyt, kysyn vaan….

 32. Saara kirjoitti:

  Voi luoja, ton nimimerkki Saanan kannattaisi hankkia jotain sisältöä elämäänsä… kyttää itse vastauksia kommentteihinsa täällä Umpun blogissa muna pystyssä ja valittaa joka hiton asiasta! Ei luulis jonkun toisen kirjoitusten/ elämän menevän noin tunteisiin. 😀 😀 😀 ja tsemppiä vaan saanalle!

 33. Amanda kirjoitti:

  Ulkomailla jos joku menestyy niin ihmiset miettii mitä itse vois tehdä että pääsis samaan. Suomesssa mietitään mitä vois tehdä että sais toiselta menestyksen pois. Noi kommentit kertoo sanojasta enemmän kuin kohteesta. Ei Umpun blogia oo kenenkään pakko lukea jos noin paljon kyrsii. Ja siitä valaana olosta että se oli raskaana. Teistä kommentoijista ei varmaan kukaan ole ikinä ollut raskaana tai lihonnut grammaakaan? Kuinka monella teistä olisi pokkaa julkisesti haukkua omalla nimellä samat asiat? Sitä paitsi vihjaaminen vakuutusyhtiön huijaamisesta lähentelee julkista herjaamista ja rikosta. Kai tiedätte että ip osoitteet saa selville. Umppu voi olla provosoiva ja lukihäiriöinen mutta on myös kertonut sen avoimesti. Jos teidän jokainen valitus lastenhoidosta ja töistä ja miehestä revittäisiin julkisuuteen niin kuka olis syytön tai pyhimys. Niin kauan kun kommentoijista kukaan ei ole seissyt lavalla lavakunnossa on turha lähteä spekuloimaan mitään. Eiköhän Umpulla ole selkärankaa nousta sinne lavalle uudestaan halutessaan toisin kuin teillä nimettömänä kommentoijilla. Toki sehän on myös tieto että vauvalehden palstalle kommentoijat on oikeasti niitä aijemmin mainittuja valaita jolla ei ole omaa elämää tai se on niin huonoa että pitää muita dissata. Umpun blogin lukeminen on ainakin itselle viihdettä juuri teidän kommentoijien takia. Maailma toisaalta tarvitsee teitä jotta hyvät ihmiset erottuu huonoista. Ja miksi työttömien pummien aliarvostaminen on väärin ihmisenä joka veroillaan maksaa niiden kotona makaamisen? (pois lukien sairaat yms. työkyvyttömät) Sekö on oikein että arvostelette Umpun miestä tai perhettä. Ai niin sehän oli se MIELIPIDE, mutta Umpulla niitä ei saa olla?? Umppu oot mahtava älä ikinä muutu ♡

 34. Norre kirjoitti:

  <3
  oot tosi hyvä tyyppi ja sulla tosissaan on itsetunto kohdillaan! Pidä tuo asenne. Säälittää ihan noiden huutelijoiden puolesta että eivätkö he oo tajunneet että täällä ketään ei tosissaan ole pakotettu viikko tolkulla raahautumaan tänne blogiin asti jos niin mielensä joka kerta pahoittaa eikä löydy mitää hyvää sanottavaa. Sääliksi käy ettei osaa edes nettiä sen verran käyttää että osais hakea jotain muuta sisältöä. Mä jatkan ainakin sun vakkarilukijana tästä eteenpäinkin, ihan huikea blogi ja tuot esille hienoja ja tärkeitä asioita etkä kumartele kenenkään miellyttämiseksi vaan kirjoitat just asiaa! 🙂 onnea myös yrittäjyyteen ja loppuraskauteen! :))

 35. Pia kirjoitti:

  En ymmärrä, että miksi tuollaiset ihmiset lukevat blogiasi tai seuraavat sinun elämääsi, jos kerta olet heidän mielestään niin vastenmielinen? En ymmärrä miten kestät ja siedätät tuon paskan ihmisiltä jolle et ole tehnyt mitään pahaa?:(
  Minusta sinä olet aivan ihana, siksi luen blogiasi! Olet taitava omassa ammatissasi ja olet varmasti todella hyvä äiti. Iloisia lapsia sinun lapsesi ja varmasti kolmaskin on yhtä rakastettu ja onnellinen<3 paljon tsemppiä tulevaan ja ihanaa loppu kesää! 🙂

 36. Merita kirjoitti:

  Voi jestas! Nuo kaikki kommentit kertoo niin paljon niiden kirjoittajista. Nenä pystyyn. Oot mahtava! 🙂

 37. Mm kirjoitti:

  Tsemppiä Umppu!!!!!! Mä en ymmärrä välillä tätä suomalaisten ajatusmaailmaa ja ilkeyttä. Tuntemattomia ihmisiä haukutaan sen perusteella mitä blogista lukee ja kaikissa vaikka facen eri sivustoilla saadaan riidat aikaseksi, saakeli!!! Jatka vaan hyvillä mielin blogin kirjoittamista, tätä on kiva lukea ja jätä nuo paskanjauhajat omaan pikku kuplaansa haukkumaan muita!!!!

 38. Anni kirjoitti:

  Minäkään en todellakaan ole aina kaikesta kanssasi samaa mieltä ja mielestäni ajatusmaailmasi on blogin perusteella välillä hyvin mustavalkoinen.

  Mutta sinä tuot aina rohkeasti omalla nimelläsi mielipiteesi julki ja näin myös seisot niiden takana. Sinun (tai kenen tahansa muun) haukkuminen keskustelupalstoilla on täysin asiatonta. Ja aina vedotaan siihen, että on oikeus omaan mielipiteeseen. Oikeasti todella etovaa. Olisi mielenkiintoista nähdä, millaisia nämä ihmiset oikeasti itse ovat ja miten onnettomia heidän täytyy olla.

  Tämä on jo monesti kommenteissa tullut esiin, mutta olet loistava äiti sekä puoliso. Siinä ei ole mitään väärää sanoa ääneen, että äitinä on välillä todella rankkaa. Moni varmasti itsekseen miettii samoja asioita ja kokee olevansa huono äiti, kun ei aina jaksa.

  Mitä ulkonäkösi arvosteluun tulee, on se aivan naurettavaa. Jokainen näkee, että olet kaunis nainen ja pidät itsestäsi huolta. Näillä ulkonäön arvostelijoilla ei voi olla itsetunto aivan kohdillaan.

  Tsemppiä sinulle kaiken maailman ilkiöiden keskellä. Ja mukava huomata, että tämä odotuksesi on jo paljon helpompi.

 39. Piia kirjoitti:

  Mun mielestä pelottavinta tässä on se, että nuo kommentit löytyvät todellakin vauva.fi sivustolta. Siis noita kommentteja kirjoittaa ÄIDIT! Miten ihmeessä kitkeä lasten välistä kiusaamista ja koulukiusaamista, jos VANHEMMAT itse kiusaavat ja toimivat netissä ala-arvoisesti! Ja sori, mut ihan sama vaikka lapsi ei sitä näkisi. Tuskin ne asenteet ja jutut lapsen aikanakaan maailman suvaitsevaisimpia ja ystävällisimpiä ovat, jos muulloin kirjoitellaan netissä tuntemattomista ihmisistä tällä tavalla! Toki julkisuuden ihmiset ovat alttiimpia arvostelulla ja asiallinen keskustelu on varmasti ihan tervetullutta, mut nuo kommentit eivät kyllä sitä edusta.

 40. Umppumppu kirjoitti:

  No varmaan ihmiset puhuu sun elämästä kun tän blogin myötä elät julkisesti. Kannattaisko lopettaa jos noin äksyttää? 😀

  • primebody kirjoitti:

   Heillä olisi varmaan omassakin elämässä paljon puhuttavaa 🙂

 41. Marjut kirjoitti:

  Moikka! Eikös se niin mee, että ihmiset ketkä menestyvät jakavat mielipiteet kahtia. Joko rakastetaan tai vihataan. Sinusta varmasti pitää kovasti minun lisäksi moni muukin ja iso osa taas ei.

  • heksutin kirjoitti:

   Yhdyn tähän. Aina tosiaan löytyy näitä valittajia ja negatiivisuuteen keskittyviä. Näillä henkilöillä oma elämä on joko liian helppoa, tai ne omat ongelmat puretaan anonyymisti johonkuhun, kenet nähdään jollain tapaa parempana. Umppu oot käsittääkseni aika räiskyvä luonne suorine mielipiteinesi, mikä mun mielestä on täysin ok; harva uskaltaa olla noin rohkea ja avoin.

   Mun mielestä Umppu ei mitenkään puijaa, kertoessaan olevansa sujut itsensä ja elämänsä kanssa. Miksi hän muuten näin avoimesti kertoisi vastaan tulevista ongelmista? 😀 On ihan normaalia tuntea itsensä väsyneeksi, vihaiseksi ja surulliseksi. Huonojen tuntemusten peittely taas voi viedä äärimmillään mielenterveyden.. Kateuskärpäsen puremille tämä taas on helppo aihe tarttua ja vatvoa.

   Oon tykännyt Umpun blogista ja suorasanaisuudesta. Huomaan toki kielioppivirheet, mutta mitä siitä. Pointti tulee perille kuitenkin. Mulle tää blogi on toiminu toisinaan vertaistukena oman elämän kiireiden keskellä; elämä nyt vaan usein tietyssä iässä yhtä kaaosta, jolloin poskipunat ei ole kohdallaan ja kämppä hävityksen kauhistus. Kertoo vaan tunnollisuudesta työtä ja rakastavaisuudesta perhettä kohtaan, omaa napaa tuijotetaan sen verran kuin on tervettä. Oman ajatusmallini mukaan ahkeruus kyllä palkitaan!

   Jatka samaan malliin! Et ole tähänkään mennessä antanut negatiivisten kommentoijien lannistaa.. joten älä anna jatkossakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.