Hae
Prime Life by Umppu

Yli puolenvälin ollaan ja vieläkään ei tunnu missään.

 

Mulla oli tänään neuvola. Nyt menään viikolla 22+2, eli ollaan jo yli puolenvälin raskautta. Odotusaika menee, kuin siivillä, sillä olo on täysin normaali, jos nyt ei lasketa vauvan liikkeitä vatsassa, mitkä tuntuu jo aika selkeästi. Musta on todella hassua, että nyt mun paino ei ole ihan kamalasti noussut. lähtöpaino oli 58kg, mikä oli sama kun Viviania odottaessa ja sain kaikki raskauskilot karistettua ennen kolmatta raskautta. Nyt paino oli 65kg, eli lisäkiloja on tullut vain 7g. Normaalisti tässä vaiheessa painaisin jo lähemmäs 70kg. Mun jalatkin näyttää edelleen ihmisen jaloilta verrattuna viime kesään..

13686564_10153980667784118_343545879316687713_n

 

Voin tähän siis todeta, että on todella yksilöllistä, mitä painolle tapahtuu raskauden aikana. Itse olen joka kerralla noudattanut omassa elämässä lähes samanlaista kaava ja samanlaisia elämäntapoja. Kaikki oli muutenkin mallikasti ja mun ei tarvitse mennä sinne sokerirasitustestiin uudelleen, koska Vivianista arvot oli kohdalla <3

Siivoilin eilen koko päivän ja nyt fiilistelen puhdasta kotia. Koitan just saada Viviania nukahtamaan, niin pääsen irroittamaan tapettia alakerrasta. Mää odotan sitä hetkee, kun saan kaikki vaatteet nätisti viikattua kaappiin ja ne pysy järjestyksessä. Lastenvaatteet on tuhoon tuomittu tunkea lipastoon ja ihan vinkkinä niille, ketkä aikoo, että ei kannata. Omasta mielestäni on paras 37cm syvyydeltään olevat Ikean kaapit, missä näet heti, missä mikäkin vaate on ja sisälle saa esim erilaisia koreja yms, että vaatteet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Vaikka niitä vauvanvaatteita on ihana hypistellä niin se vauva-aika on niin lyhyt, että se on hetken huuma.

 

Sitten vielä hieman lisää asuntomessuista:

IMG_4067IMG_4064

 

 

kuva 1. Tässä oli mielestäni ehkä asuntomessujen kaunein eteinen. Jotenkin niin pelkistetty ja harmoninen. Toki taas ajattelen, että kuitenkin niin epätodellinen. Mitein tota kaunista asetelmaa ja lisään siihen äidin, isän, Vilin ja Vivianin vaatteet ja se näyttää koiran oksennukselta. En tiedä kuinka herkkä tapetti on esim henkarille, että jääkö niistä jälkiä tai jos länttäät märät housut tai lumiset vaatteet ylipäänsä lähelle tapettia. Kuitenkin todella kaunis, mutta lapsiperheelle epäkäytännöllinen.

 

Kuva 2. Tykkään myös siitä, että Kuviot toistuu kauniisti, niinkuin tässä alemmassa kuvassa. Vaikka en värejä niin rakastakkaan, niin tässä on kaunis ja hempeä harmonia.
IMG_4090

 

Makuuhuone, mikä ei näytä koskaan tältä. Tämä oli livenä niin kutsuva, että jouduin pidättelemään itseäni, etten heitä lentokuperkeikkaa pedille. Kauniit ja ylelliset tekstiilit kruunasivat kokonaisuuden. Jos ajattelisin vastaavaa omaan kotiini, niin tarvitsisisin ehdottomasti siivoojan hoitamaan lakanoita ja petaamaan sängyn päivittäin noin kauniiksi.
asun 2IMG_4056

 

Tässä oli muutama lastenhuone, mitkä olivat jo hieman realistisempia, minne lapsikin hyvin mahtuu leikkimään ja ne on tehty selkeästi lapsille. Huomaan itse kokoajan, kuinka koti muuttuu tärkeämmäksi paikaksi ja siihen haluaa panostaa ihan eri tavalla, kuin ennen. Kun lapsia tulee, muuttuu kodin kalusteet sellaisiksi, mitkä on lapsille turvalliset ja sun ei tarvi itse kokoaikaa kytätä, että älä mene sinne äläkä tee sitä.

 

Vaikka oonkin visuaalinen ihminen, niin käytännöllisyys on kuitenkin se juttu. Soitin juuri meidän keittiön tehneelle firmalle, että haluan Alaosan kaapien sijaan tilalle vetolaatikoita, jolloinka tila tulee käytettyä super paljon tehokkaammin, eikä sielä ole tavaroita, minkä olemassaoloa et edes tiedä. Mun uus villitys näköjään kaikessa on mitä syvempi kaappi sen huonompi. Toki kun sain tarjouksen kolmen kaapin sisällöstä, mihin ei kuulu rungot vaan laatikot ja ovet, eikä edes kahvoja niin 700e oli kyllä niin suolainen hinta, että varmaan edlleen käytän niitä kaappeja…

Mulla on koko viikko lomaa ja mietinkin mitä kaikkea sitä tekisi. Paljon ei toki remppaa pysty Vivianin kanssa tekemään, mutta ehkä edes jotain. On ainakin mukavaa ilmaa luvattu ja siksi ulkona koitetaan olla mahdollisimman paljon.

IMG_3581

 

Nää on meidän yhteiset viimeiset hetket, kunnes ensi viikolla alkaa tarha. Toivon ja uskon, että kaikki sujuu mallikkaasti, sillä Vivian ei paljon ihmisiä vierasta. Mua ei ahdista yhtään niin paljon, kun Vilin vieminen tarhaan. Tällä kertaa, me ei mennä tutustumaan, sillä mun on pakko mennä töihin, sillä en voi olla 2:hta viikkoa putkeen lomalla kesä aikaan millään. Toki teen hyvin lyhyttä päivää, että pääsen hakemaan heti päikkyjen jälkeen Vivianin pois tarhasta ja olen perjantain  vapaalla. Ajattelin, että maksimissaan sen 4p/viikossa tulisi tarhapäiviä nyt siihen asti kun jään taas äitiyslomalle.

-Umppu

 

Yksi kommentti

  1. TE kirjoitti:

    Ei liity tähän postaukseen mutta oletko lukenut tämän
    http://kettunen.gains.fi/fitness-kyborgi-pajulahti/

    Kiinnostaisi kuulla mielipiteesi entisen valmentajasi antamasta haastattelusta.
    Itselläni ainakin nousi ihokarvat pystyyn…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.