Hae
Prime Life by Umppu

Voihan asuntomessut minkä teit……

                                                                                                sisältää kaupallisia linkkejäIMG_4031

Me sitten lähdettiin sinne asuntomessuille Eilen. Aamulla tehtiin lopullinen päätös ja sitä ennen käytiin Fazerin aamupalalla, mikä on täydellinen <3 Mulla alko loma ja mua ei yksinkertaisesti voinut vähempää kiinnostaa laittaa aamupalaa yhtään kenellekkään, niin pääsimme helpommalla. Lomalla saa joskus hieman laskotellakin, jos siltä tuntuu eikö?

Mulla oli Vilin aikaan kantoreppu, mihin en niin kovasti koskaan rakastunut ja siksi se on ollut todella vähällä käytöllä. Mulle on jäänyt jonnekkin takaraivoon nimi Manduca ja ajattelin hankkia uuden kantorepun. En juurikaan seuraile, mikä on trendiä nyt noissa vauva jutuissa, mutta muistan, että tota on kehuttu ja olen törmännyt siihen moneen otteeseen.

Hankin omani Raskauskeijusta sivuille pääset TÄÄLTÄ  ja kantoreppu löytyy TÄÄLTÄ

IMG_4043 IMG_4045asun

 

Tää reppu oli jotain <3. Vivian vaan naureskeli kun se oli kyydissä Niin tukeva ja itselle aivan sairaan hyvä selkään. Lapsi ei painanut juuri ollenkaan. Joku varmasti kysyy, miksei Juuso kantanut Viviania vaan minä :).Kun lähdimme Tampereelta oli ilma todella viileä ja mulla oli takki ja paksu huivi kaulassa. Kun pääsimme Seinäjoelle, niin oven auetessa ulkoa tuli kostea lenhmän hönkäys kasvoille. Ulkona oli todella kuuma ja aivan järkyttävän painostava ilma. Kantoreppu olisi ollut aivan täydellinen messuilla, mutta keli oli niin kuuma, että mun paita oli 10minjälkeen läpimärkä eikä Vivianillakaan ollut yhtään sen mukavempi olla ja voitte kuvitella, että Juuso oli jo hiestä märkä ilman reppuakin. Ja siksi halusin ihan vapaaehtoisesti itse sitä kantaa. Vaikka olen raskaana niin se ei tuntunut ollenkaan raskaalta. Oli ainakin kunnon etu ja takareppu.

 

IMG_4121asun44asun1asun 22asun 3asun 2

 

Katselin mielenkiinnolla lastenhuoneita, joihin oli ehkä normaalia enemmän panostettu. (laitan muista huoneista lisää kuvia seuraavaan postaukseen. Yleensä ne on aika mitäänsanomattomia, mutta nyt oli jo hieman ehkä yritystä. Jotenkin silti tuntuu, että huoneita ei tehdä lasten ehdoilla. Huoneet on hyvin pelkistettyjä tai ne on sellaisia, että ei sielä voi olla tai leikkiä. Toki ymmärrän, että on kyseessä messut ja sisutus, mutta mietin aina, että missä on noiden lasten lelut vai istuuko ne sängyllä ja räplää puhelinta? Kun laiat noihin huoneisiin ne lelut niin koko fengshui menee pilalle ja niin oli muutenkin monessa kodissa. Mielessäni ajattelin, että kuka tuola voi edes elää ja missä niiden ihmisten tavarat on.

 

Messuilla ei ollut oikein mitään mega säväyttävää ja pakko sanoa, että Vantaan moni kohde menee näiden kohteiden edelle. Aika vähän oli mitään WAU elämyksiä. Lähdin hakemaan ideoita juurikin lastenhuoneeseen ja sitten erilaisia säilytysratkaisuja huoneisiin, mitä ei juurikaan ollut. Monessa ei ollut edes kaappeja ja mietin taas, että minne ne tavarat oikein tungetaan.

IMG_4094 IMG_4104

 

Vili on kova Duudson fani ja se halus jättää terveiset Duudsonen HP:n vieraskirjaan. Kun messut oltiin pintapuolisesti koluttu, niin suntasimme nokan kohti Duudson parkkia, mikä oli ihan messualueen lähellä. Sielä oli vaikka sun mitä ja aikaa oltaisiin saatu kulumaan niin kauan kun sitä olisi ollut, mutta kotiinkin piti ajaa.

 

79-0899alt2

 

Mää päädyn varmaan alakerran lastenhuoneen seinän tapettiin tähän. Taas mennään aika mustavalkoisella jutulla, mutta sitten somistuksella saa lisää väriä huoneeseen.

Tapetti löytyy TÄÄLTÄ

Ellokselle on myös alekoodi 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT 345403 Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.  voimassa 31.12.2016 asti.

Eli jos saat tapetti inspiksen niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä niin aion minkäkin :).

Tänään meiltä haetaan alakerrasta vanhat kaapit pois ja sitten saa aloittaa irrottamaan tapettia siitä huonesta ja samalla saa lattian irroittaa. Huone pitää kauttaaltaan maalata ja yhdelle seinälle tulee tapetti. Sitten lisäämme yhden koko seinällisen kaapistoja, jotta saamme sinne pienten lasten vaatteet järjestykseen ja alahyllyille leuja ja pelejä. Toivon sydämeni pohjasta, että tämän myötä meidän alakerta ei ole kun pommi ja saan mielenrauhan. Vielä kun eteinen fiksataan kuntoon ja sinne saadaan fiksu järjestelmä niin uskon, että kaikki tavarat löytävät paikkansa.

IMG_4114

Välillä tulee itku ja mietin, että ei tästä tuu hevon helvettiä, mutta joka päivä homma menee onneksi eteenpäin <3

Sain tänään vielä laitettua kolme isoa kassia eteenpäin perheelle kenellä paloi talo ja talon yhteydessä meni myös oma liiketoiminta nurin. Laitoin mukaan myös vähän sisutus tavaraa ja pien huonekaluja, jos niillä saa jotain kivaa sisustusta uuteen kotiin aikaiseksi. toivottavasti edes hieman tuotettua hyvää mieltä heidän perheelle

-Umppu

 

Yksi kommentti

  1. Mira kirjoitti:

    Ihanasti tehty
    … Toki tiedät sen itekin mutta pakko kirjoittaa.

    Ihana ele.

    Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.