Hae
Prime Life by Umppu

Se on POIKA <3

                                                                            Sisältää kaupallisia linkkejä*

IMG_3890
 
Kyllä sitä äiti voi luottaa omiin vaistoihinsa. Oltiin eilen  ultrassa ja vastaava lääkäri kysyi onko mitään kysyttävää ja tietenkin sanoin, että haluan tietää sukupuolen, toki kaiken muun lisäksi mitkä kuuluu rutiineihin. Sain vastauksen, että tytöstä en anna koskaan 100% lupausta. Ultra tehdään tässä vaiheessa jo vatsan päältä (kiitos ei enää valomiekkaa) ja ensimäisenä ruutuun lävähti pippeli ja lääkäri tokas, että varmaan osaat itsekkin tulkita jo tästä kuvasta kumpi tulee. Olin niin onnellinen, että kaikki oli hyvin ja lapsella ei ollut mitään poikkeavuuksia. Ihmettelin, kun olen tuntenut liikkeet vasta hiljattain, mutta syykin selvisi, sillä istukka on edessä, mikä estää usein liikkeiden tuntemisen. Raskaus on todellakin ollut helppo ja toivottavasti, myös loppuraskaus. Vili oli niin onnessaan, kun kuuli saavansa pikkuveljen, että melkein purskahti itkuun.
 
IMG_3738
Bikinit Biancaneve
Koitan olla maltillinen vauvatavaroiden kanssa ja hyvin niitä löytyykin jo kotoa. Tein hankinnan Pärnun reissulle, jonka jälkeen mietin, miksi en ole hankkinut aiemmin hoitolaukkua. Ehkä mun kammotus on aina ollut se limenvihreä Liberolaukku, minkä saa sairaalasta. Inhosin sitä kassia niin, että jouduin kantaan sitä omissa polttareissani 🙂 ja päätin silloin, että ei koskaan…
Hoitolaukku TÄÄLTÄ
72-1369
 
Tämä on ehkä ensimäinen  hoitolaukku, mikä edes vähän miellyttää omaa silmääni. Ei kirkkaita apinoiden kuvia tai muutakaan ihmeellistä, vaan ihan perus musta. Tajusin myös, että en tarvitse ollenkaan omaa käsilaukkua, kun voin tunkea tonne oman lompakon ja puhelimen. Laukussa on todella paljon taskuja ja sinne mahtuu kaikki ja jokaiselle tavaralle on oma paikka. Kassissa on myös oma vaipanvaihtoalusta, mikä oli reissussa todella tarpeellinen. Olen vaan ollut ehkä turhan nirso ja ajatellut, että en tarvi tätä kassia, mutta tällä hetkellä se on tärkein laukkuni.  Koko reissu sujui okein loistavasti, kun oli kaikki selkeästi käden ulottuvilla ja järjestyksessä. Tämä tulee olemaan jatkossa kovassa käytössä, sillä pian kun  uusi vauva syntyy tarvitsee sitä tavaraa olla kahdelle lapselle. Laukku on todella napakka ja sopii vaunujen työntöaisaan. Edelleen hetkittäin ajattelen, että kuinka selviä tulevasta, mutta edelleenkään en ole ainut maailmassa kenellä on kolme lasta. Tunnetusti äidit selviää kaikesta <3
 
13734785_10153964915449118_860152267_n
 
 
 
 
Tilasin myös vauvalle unipesän, minkä voi laittaa vanhempien sänkyyn/sohvalle, eikä tarvi pelätä, että kukaan rullaa päälle, tai että vauva tippuu. Pitää myös hieman varo Viviania, sillä se tuskin vielä ihan ymmärtää, että vauvaa ei saa retuuttaa. Vivian on sen verran tuhti tyttö ja sillä on aika kovat otteet, niin unipesän saa vaikka keittiön pöydälle, minne se ei yltä. Vivian testas jo heti pesää ja roudas sinne lelujansa.  Tää oli mulle ihan uus juttu, mutta uskon, että tulee olemaan kovassa käytössä meillä. On myös helppo kuljetta mukana, koska  pesän saa mahtuun aika pieneen tilaan. Koitan kokoajan Juusoa suostutella, mun remontti villitykseen, että saataisiin huone kerralla valmiiksi ja järkevät säilytyskalusteet, niin elämä olisi siistimpää ja helpompaa. Juuri tilasin meille kotiin uuden lattian ja nyt pitäisi alkaa säästämään kaapistoihin, mitkä pitäisi uusia joka huoneeseen (pirun kalliita). Mulla on villi visio siitä, millaisen kodin haluan ja mitenkä kaikille tavaroille saadaan järjestymään sopiva paikka.
Unipesä TÄÄLTÄ
Ellokselle muutama ALE koodi 345707 Ellokselta -30% lisäalennus ALE-tuotteisiin! (voimassa 24.7)
Koodilla 345403 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT (voimassa 30.12)
Koodilla 345413 (voimassa 31.7) Ellokselta 20% alennusta tilauksestasi – myös ALE-tuotteista sekä tuotemerkeistä!
IMG_3874
 
 

8 kommenttia

 1. Tytti kirjoitti:

  Voi Umppu <3 Nyt on jo pakko kommentoida! Aloin keväällä seuraamaan blogiasi ja joka ikisessä postauksessasi on jotain… en osaa selittää! Oot varmaan mun sielunsisko! Googlettelin sillon et onko normaalia että rv10 pullahtaa järjetön vauvamasu millanen edellisessä raskaudessa oli rv20 😀 Löysin sun kevään masukuvan! Ollaan vielä samanpituisia! Odotan kans poikavauvaa ja marraskuussa 21pv LA 😀 ja hatuiks vielä istukka edessä 😀 PS. Tulee vielä niin kotoisa olo kun "puhut" blogissa ihanaa oikeaa tamperetta!

 2. Tytti kirjoitti:

  Niin ja tietysti onneks olkoon pojasta <3

 3. M kirjoitti:

  Uskon, että selviätte vanhempina kolmen lapsen kanssa. Mun vanhemmat eros v. 97 jolloin mun äiti jäi yksinään kolmen alle 4v kanssa. Mä olin itse juuri täyttänyt 2, pikkuveli oli vasta puolivuotias ja isosisko 3,5v. Mulle ainakin tulee sellanen fiilis et mun äiti oli pirunmoinen supersankari kun ollaan saatu hyvä kasvatus ja meistä tuli kunnollisia ihmisiä. Isä ei ollut läsnä kuin joka toinen viikonloppu (jos aina sitäkään) 🙂 tsemppiä umppu, kyllä sä (te) selviit!

 4. jm kirjoitti:

  Onnea! Paljonkos sulla tulee pienimpien lasten ikäeroksi? Mulla on pojat 1,5v ikäerolla ja mun ehdoton ykkönen vauvatarvike on kantoliina/manduca. Tai siis oikeeta liinaa en ikinä oppinut käyttään kun oon laiska tekeen kaikenmaailman solmuja kun pitäs se beibi saada nopeeta kyytiin…mutta neliöliina (wallabi wrap tie)ja manduca on kovassa käytössä. Nuorempi on siis nyt 7kk. Suosittelen jossei sulla viä oo!

 5. Noora kirjoitti:

  Moi Umppu!
  Lähetin äsken kysymyksen hoitolaukusta. Kommentoin ekaa kertaa ikinä mihinkään blogiin ja laitoin vahingossa koko nimen niin voitko ottaa sukunimeni pois ennen kysymyksen mahdollista julkaisua?
  Kiitos paljon jos tämä onnistuu.

 6. Mari kirjoitti:

  Moi.
  Eksyin sattumalta jossain vaiheessa vilkuilemaan sun blogia. Sattumoisin siis kun olin just telkkarista kattonu sen yhden jakson missä edellistä raskauttasi kuvattiin. 🙂
  Kauheen lohdullista ollut lukea sun kirjoituksia vaikka tiedän muutenki että kropan muutokset raskauden aikana mietityttää varmaan poikkeuksetta jokaista odottavaa äitiä.
  Mä odotan nyt itseasiassa neljättäni (kolmatta poikaa 😀 ) raskausviikolla 34 (tai viidettäni, Taivaassa on yksi pieni enkelityttö <3 ) ja vaikka kuinka jo kolmesta edellisestä raskaudestani mulle on tuttua tämä valtava painonnousu (normi bmi mulla alussa ollut 17-19 välillä, nyt oli 17 ja painoa tullut AINA 20kg lisää) niin silti ajatukset on näin loppumetreillä jälleen kauheen ristiriitaiset. Välillä rakastan pehmeää ja naisellista kehoani ja välillä näen peilistä vaan "läskiä" ja selluliittia ja turvonneen naaman. Molempina hetkinä tosin hämmästelen naiseuden ihmettä toimia näin; onhan tämä olotila nyt jotenkin käsittämätön. Kasvattaa ihan kokonaan uusi elämä, uusi ihminen sisällään. En mä oikeen käsitä vieläkään vaikka neljäs vauveli jo tulossa. 🙂
  Sä varmasti selviit kolmen koplan kanssa loistavasti. Hermo kireellä välillä mutta kelläpä ei ois. Mun isommat on jo 10-, 7- ja 5-vuotiaat joten mä haluun uskoo et pääsen bebén kanssa vähän helpommalla kun isot jo niin osaavia ja omatoimisia. Mä siis jäin raskauden alussa yksin ja olen nyt odottanutkin yksin. Selviäminen on niin asenteesta kiinni. Toivon ainakin. Sillä itselle ei ainakaan ole edes vaihtoehto etteikö neljän kanssa selviäisi. On vaan "nöyrryttävä" sitten pyytämään apua jos vaikka unen puute liikaa verottaa tai tuntuu että seinät kaatuu päälle. 🙂 Kaikesta selviää aina. Jotenkin.
  Onnea odotukseen, on tämä ihmeellistä ja ihanaa aikaa. <3 Nautitaan kesästä, auringosta, kasvavasta masusta, jäätelöstä ja ah, vesimelonista 😛 🙂
  ps. En bongannut äsken tosta hoitolaukusta merkkiä, mistä hommasit? Aivan ihana. Mulla hommaamatta vielä ja yritän just etsiä sellaista mikä ei huuda verkkokalvoille ihan suoraan et "MOI, OLEN HOITOLAUKKU JA SISÄLLÄN VAIPPOJA!!"
  -M-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.