Hae
Prime Life by Umppu

Voi paska!

                                                            sisältää kaupallisia linkkejä *
SAMSUNG CAMERA PICTURES

*Adidas toppi TÄÄLTÄ *Light bomber TÄÄLTÄ  *Aurinkolasit TÄÄLTÄ

Juuri kun tuossa tuonnempana tilitin siitä, kuinka vaikea mun oli hyväksyä sitä asiaa, kuinka saatan olla itse syyllinen parisuhteessa oleviin riitoihin niin sain siitä oikein kunnon näpäytyksen. Liikaa töitä (taas). Eilen oli mun viimeinen työpäivä. Olin aamusta jo aikaisin salongilla tekemässä rippijuhlijoita. Koko päivä oli kiireinen ja ylipäänsä mulla on harvoin minkäänlaisia taukoja. Mun viimeinen asiakas oli mun sisko tai ainakin niin kuvittelin sen olevan……… Sain asiakaan valmiiksi. Koitin hieman siivoilla paikkoja ja katsoa, ettei paikat jää ihan kamalaan sotkuun. Pakkailin kamat kasaan ja lähdin ajelemaan kotiin. Olin aamulla unohtanut eväät ja mulla oli aivan karsee nälkä.

Kotona ei ollut ketään ja nappasin banaanin pöydältä etten pyörry. Samalla mun puhelin soi…. Siinä vaiheessa tajusin, että se on se mun vika asiakas, kuka odottaa nyt sielä liikkeellä ja mää oon kotona. Hirvee paniikki. Vastasin tottakai puhelimeen ja pahoittelin, että olin vaan ollut niin hajamielinen, etten ollut muistanut merkata sitä mun omaan kalenteriin ollenkaan, kun kuvitelin, että muka muistan sen ilman sitä. Ei kannata luottaa koskaan omaan muistiin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

*Aurinkolasit TÄÄLTÄ   *Adidas toppi TÄÄLTÄ

 

Se tilanne ja tunne on ihan kamala, kun tajuat, että sun pitäis olla jossain ihan muualla. Olin jo valmis lähtemään takaisin, mutta saatiin sovittua sitten uus aika. Hankalaksi tämän vielä tekee se, että oon koko tän viikon lomalla. Voin vaan todeta, että liika työ ei sovi kenellekkään, mutta samalla taas totean, että joskus olisi ihanaa, jos yrittäjillä olisi samanlaiset oikeudet viettää palkallisia lomia, kun kaikilla muillakin, ettei tarvis peräsuoli pitkällä painaa hommia yömyöhään. Yleensä se menee niin, että ennen lomaa teet aivan raivolla töitä, niin, että hukut niihin ja kun palat lomalta oot viikon jälkeen ihan piipussa, kun teet taas hulluna töitä. Kulut juoksee kokoajan. Samalla pitää ns. tehdä sisään se loma-ajan palkka ja ne loma-ajan kulut, mikä on ihan sairasta hommaa. No iteppähän oo tieni valinnut.

Näistä jutuista jää aina itelle todella paha mieli, koska usein parturi/kampaaja varataan silloin kun siihen on tarvetta ja nyt en voinut auttaa. Onneksi tää ei kuulu tapoihin, jotenka ehkä saan vielä anteeksi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Adidas mekko TÄÄLTÄ

No onneksi se loma vihdoin alkaa ja kohta pitäisi alkaa pakkaamaan laukkuja. Pakko sanoa, että vähän ehkä jännittää mitenkä kaikki sujuu ja kuinka selviän tästä matkustamisesta, mutta taas toisaalta tuskin olen maailmassa ensimäinen ihminen, kuka lähtee lasten kanssa reissuun. Lähdetään aamulla bussilla satamaan ja bussissa pitäisi olla varttuna turvaistuin Vivianille. Laivalla yli ja Tallinnasta bussilla Pärnuun. Tallinnassa oli ollut ihan kamalat tulvat ja mietenkin, että kauanko sellaiset kestää, että onko ne huomiseen mennessä jo ohi? Tulva tähän comboon kuulostais jo mulle vähän liian amazin raceltä.

Toivon, että selvitään yhdellä matkalaukulla ja just tässä mietin kuinka kätevä olis oikeesti kunnollinen reppu. Pienen lapsen kanssa kädet vapaana on aina parempi, kun laukku olalla. Pärnussa on keskusatassa kauppa, mistä saa kaikkea, eli ei tarvitse hamstarata mukaan kamalasti vauva kamaa. Vivianhan syö jo tavallista ruokaa, mutta raukalla ei ole kun kaksi alahammasta, jotenka ruokaa joutuu pilkkomaan jonkun verran. Kyllä elämä helpottuu, kun ei tarvi rahdata mukana kasaa tuttelia ja niitä purkkeja reissulla.

Uimavaipat pitää vielä hakea kaupasta ja lapsille kunnon aurinkorasvaa. Pärnu on siitä ihana paikka, koska sielä on lapsille paljon tekemistä. Juuri bongasin jonkun pieneläintarhan, missä on hämähäkkejä ja jotain vastaavia lieroja, mikä on varmasti Vilin reissun kohokohta.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Siis hävettää jopa myöntää, mutta olin vielä toissapäivänä menossa vaihtaan Forexiin Krooneja :). Sanoin vaan autossa Juusolle, että pitäis käydä vaihtaan rahaa, niin se tokas, että käyppä kokeileen onnees.. Mitenkä niin loman tarpeessa? On ihana päästä pois arjesta viikoksi niin taas jaksaa ihan erilailla. Ei pyykkiä, tiskiä tai ylipäänsä siivoamista, mikä tuntuu olevan loputun suo.

 

tobias-tuoli-valkoinen__0209649_PE324241_S4

Mulla on muuten myynnissä Torissa nämä tuolit Yht 6kpl ja 160€, jos jotain kiinnostaa. Ovh yhdelle tuolille on 75€, jotenka edullisesti saa. Olisi ihana saada pois tieltä, kun uusia tuoleja on jo saapunut. Itse lähden huomenna, mutta Juuso on kotosalla, jotenka nouto onnistuu helposti.

Kaikki kuvissa olevan vaatteet on Junkyardilta. Sielä voit shoppailla TÄÄLTÄ Mukavi hieman persoonallisempia juttuja. Kai sitä voi raskaanakin näyttää kivalta eikö?

-Umppu

7 kommenttia

 1. Lukija kirjoitti:

  Yhyy sun ihana raikas polkka on poissa 🙁

  • primebody kirjoitti:

   Sielä se on jatkojan alla muhimassa. En osannut olla, vaikka ihana se olikin <3

 2. Jaaana kirjoitti:

  Mun oli taas tultava sanomaan, että kyllä tuo hiustyyli pukee sua! 🙂 <3 Näytät tosi upeelle, tuota ekaa kuvaa jäin vaan tuijjottamaan 😀 Ja palasin uudestaan katsomaankin hihh! 🙂

 3. Elina kirjoitti:

  Hei, olen blogisi vakiolukija ja pidän kirjoitustyylistäsi ja blogitekstien asiasisällöistä kovin paljon. Tänään jäin miettimään sellaista asiaa että jotkut esimerkiksi minä suhtaudun töihini kun yksityisyrittäjä. Teen loma-aikani työt etukäteen (työvuorolistat, kaiken minkä pystyy), vastailen lomalla puhelimeen (kukaan ei pakota, mutta joskus asiat on helpompi ratkaista heti, ettei töihin palatessa ole katastrofia) yms. Eli vaikka joskus ajattelet että yrittäjyys vs palkollisena oleminen olisi helpompaa, niin muistuttaisin sinua ettei sen aina mene niin. Mukavaa ja nautinnollista lomaa!

  • primebody kirjoitti:

   Meillä on se vähän hankalaa, että töitä et valitettavasti voi tehdä etukäteen ja et voi olla liian kauaa pois, koska asiakkaat hermostuu. Kampaajalle pitää aina päästä tiettynä aikana ja siksi töihin paluu on lähes aina se katastrofi 🙂

 4. Annika kirjoitti:

  Miten oot tehnyt nuo sun ihanat kiharat? ? määki haluun!

 5. Anskuhelmi kirjoitti:

  Tiedän niin Umppu tuon tunteen. Olen itse samalla alalla ja loma on aina kovan työ takana, sillä pienyrittäjänä meidän täytyy ns. tienata se lomalla oltava aika rahana jo etukäteen (ja jälkikäteen). ? Vaikka on ihana jäädä lomalle, niin se on aina suuri huokaus, kun on pitänyt painaa extrana hommia niin paljon sen muutaman päivän/viikon edestä. Toki hienoa, että on se mahtava tilanne, että on töitä niin hyvin. Usein kuulee ihmisten sanovan, että kuinka yrittäjä voi pitää lomaa? Itse olen sitä mieltä, että jos on hyvin töitä, voi hyvin pitää välillä lomaa. Jos yrittäjyys on peukaloiden pyörittelyä monta tuntia päivässä, ei tietenkään voi olla varaa paljon lomailakkaan. Eikä se tee sinusta yhtään sen huonompaa yrittäjää, että ymmärrät välillä levätä ja viettää aikaa myös perheen parissa. Omasta kokemuksesta voin ainakin sanoa, että olen saanut ihanat asiakkaat, jotka ymmärtävät, että tarvitsen välillä lomaa edes sen viikon tai kaksi. Ihan kuin kaikki normaalit palkansaajatkin. Hyvää kesää ja rentoa odotusta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.