Hae
Prime Life by Umppu

Kesää parhaimillaan ja Calvin Kleinin alennuskoodi.

                                                                 Yhteistyössä House of Brandon

Alusvaatteet TÄÄLTÄ

Toppi TÄÄLTÄ

Kesä on Suomessa kauneimmillaan ja siitä on ilo nauttia pihalla niin paljon, kun mahdollista. Vaikka sitä ulkomailla ihailee merta ja palmuja, niin onhan se tosi, että Suomen luontoa ei mikään voita. Rakastan niitä tuoksuja, mitkä scootterilla ajaessa tuulahtelee vastaan.  Mökkiranta on yksi kauneimmista näyistä kesällä ja sielä rauhoittuu niin mieli, kuin ajatukset. On ihana tassutella paljain jaloin pitkin päivää ja tehdä juttuja, mitä voi ulkona touhuilla. Tampereella on pitkään sadellut, mutta tänään tuntui jo siltä, että kesä on palannut ja mikä ihanempaa, kun  se, että mulla alkaa huomenna loma.

Mulla ei loma tunnu nyt ihan samanlailla lomalta, koska tiedostan jääväni taas pian äitiyslomalle. En oo ihan niin fiiliksissä kun normaalisti.  Toki loma maistuu ja kun tiedän saavani viettää kiiretöntä laatuaikaa lasteni kanssa, niin mikä sen parempaa.

House of Brandonilla on  CALVIN KLEIN DAY sunnuntaina 10.7. Saat kaikista Calvin Kleinin vaatteista -15%.

Koodilla: CALVIN15 

Ale: -15% (ei koske jo alennettuja tuotteita)

Toppi TÄÄLTÄ

 

Mietin kokoajan tulevaa vauvaa ja sitä kumpi sieltä mahdollisesti tulee. Mietin myös paljon nimiä, mutta sekin on haastavaa, koska sukupuoli ei ole vielä selvillä. Koskaan vanhemmathan eivät saisi ääneen toivoa kumpaa sukupuolta lapsi on. Otan riskin ja sanon ääneen, että salaa toivoisin sieltä tulevan pojan. Meidän suvussa on vain tyttöjä ja Vili toivoo todella paljon pikkuveljeä. Pojat on mun mielestä suhteessa paljon helpompia monessakin asiassa. Toki pääasia on, että lapsi olisi terve ja kyllä se tyttökin on ihan yhtä tervetullut perheeseen. Jos teillä on hyviä nimi ehdotuksia V:kirjaimella alkaen niin saa ehdottaa. En ehkä itse ainakaan poikien nimissä pidä kamalasti kovin vanhoista nimistä, mitkä on nyt todella suosittuja. Poikien nimiä on muutenkin aina vaikeampI keksiä.

 

 

 

Vielä pitää jännätä viikko tätä asiaa. Haaveilen kamalasti, jos voisimme vauvan synnyttyä lähteä yhdessä lomalle. Haluaisin lähteä ennen syntymääkin, mutta aika on jo hieman kortilla. Syyskuu taitaa olla se viimeinen, että saa vielä lentää. Vaikka edellisestä raskaudesta on vähän aikaa, niin tuntuu etten muista yhtään mitään, enkä muista, millä viikolla sai vielä lentää. Raskaus ja äitiys rehellisesti sanottuna tyhmentää ihmistä ja tuntuu, että muisti on huonontunut moneen kertaan.  Onko mulle ketään kohtalotovereita? 🙂

 

Calvin Klein TÄÄLTÄ

 

Pakko on painella taas nukkumaan, koska huomenna pitäis vielä puristaa  se viimeinen työpäivä pulkkaan.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille.

-Umppu

17 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Mun kaverin pojan nimi on Velmu 🙂

 2. mari kirjoitti:

  Tyttöjen veellä alkavista nimistä suosikkini on edelleen Vanessa. Olisin halunnut sen esikoiseni etunimeksi mutta siihen oli tosi hankala keksiä toista nimeä perään joten Vanessasta tuli hänen kolmas nimi.
  Viola, Viveka ja Viivi on myös kivoja tytön nimiä.
  Pojille Vilpo tai Vilppu. Vilikin on kiva mutta teillä jo varattu.
  Itse tykkään hiukan erikoisemmista nimistä ja nuo nykysuosiossa olevat vanhanaikaiset nimet ei ole oikein minun makuuni.
  Meidän kaikilla neljällä on hiukan harvinaisemmat nimet muttei kuitenkaan mitään tosi harvinaisia.

 3. Sanna kirjoitti:

  Nimiehdotuksia pojalle: Valde, Ville, Vilppu, Verneri ja Vanja.

  Nimiehdotuksia tytölle: Veera, Veronika, Viola, Vappu ja Viola.

 4. Janette kirjoitti:

  Nimiehdotuksia: pojalle Venni, Verner(i), Valtteri, Veeti, Victor
  Tytölle: Venla, Vanessa,Victoria, Viliina
  Paljon onnea loppu odotukseen <3 sellainen postaus missä vertailisit Vilin ja Vivianin vauva aikoja olisi mielenkiintoinen 🙂

 5. kaisa kirjoitti:

  Tyttärille todellakin löytyy ihania V-alkuisia. Meillä kans löytyy Vanessa ( toinen nimi) ja Victoria on todella kaunis tytön nimi <3 Pojalle kauniita nimiä mielestäni vilhelm, valentin ja valtteri. Poikien nimet toimii kans W.llä =)

 6. Henna-Maria kirjoitti:

  Vertti! ?

  • primebody kirjoitti:

   Vertti nimi henkilöityy mulle ehkä liikkaa Fitfarmin Verttiin 🙂

 7. Mia kirjoitti:

  Vanessa tai Victoria ja Verne Victor tai Vertti ?

  • primebody kirjoitti:

   Vanessa on ollut kans mun yksi suosikeista. Se oli jo ehdolla Vivianin toiseksi nimeksi

 8. Anniina kirjoitti:

  Vincent tai Viljam sopisi hyvin joukon jatkoksi 🙂

 9. elluainen kirjoitti:

  Viljami ❤️ Ja Tyttöjen nimistä Vanessa saa tältä poitsit ?

 10. Lukija kirjoitti:

  Tytölle Veronica, Verona, Viivi, Valma, Viveca.

  Pojalle Ville, Valle, Viljami, Vinski!

 11. Sanna kirjoitti:

  Tykkään itse paljon Venny-nimestä tytölle. Onkohan Venni pojan nimi?
  Lyyli-nimi on myös kiva.

 12. Siiri kirjoitti:

  Jos on vaikea keksiä, niin eikö se voisi alkaa millä vaan alkukirjaimella? Meinaan vaan, että oot muutenkin varmaan sellanen tyyppi että uskallat kyllä rikkoa (tylsää?) kaavaa jos muuten nätti ja yhteensopiva nimi löytyy.

 13. Loviisa kirjoitti:

  Veikka! Mun mielestä sopisi hyvin yhteen nimenomaan Vilin kanssa, ja korostaisi tietysti pikkuveljen roolia tuo nimi… Tietysti olen vähän puolueellinen, kun oma poika on Veikka ?
  Muita V alkuisia nimiä pojalle: Valentin, Veeti, Visa. Tytölle: Vappu, Vieno, Viola.
  Meillä on poika ja kaksi tyttöä. Toivoin kanssa odotusaikana kolmanneksi poikaa, mutta nyt ihmettelen miksi… Mies oli alun alkaenkin ylpeä kun tehtiin ”simpsonit” 😀

 14. Emmi kirjoitti:

  Heti tuli mieleen Venni. Vilho ja Väinö on kans ihania mutta jos et tykkää vanhoista nimistä niin ei välttämättä ihan oikeanlaisia. Vilho vaan sopis hyvin kun kaikki lapset alkais tavulla Vi

 15. Johanna kirjoitti:

  Valtteri on kiva nimi pojalle. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.