Hae
Prime Life by Umppu

Älä laiminlyö itseäsi, sillä se kostautuu

                                                                                                          *sisältää kaupallisia linkkejä
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kosmetologin huoneesta <3

Tuntuu, että aloitan jokaisen postauksen samoilla lauseilla, mutta hitto, kun on taas ollut kiire, josta voin syyttää vain itseäni. Tää mun työpäivien supistus toimii oikein loistavasti, mutta se tekee sen, että päivän aikana ei ehdi tekemään mitään muuta ja illalla on ihan poikki, mutta yks vapaapäivä viikossa on silti mahtava juttu, josta en luovu sitten millään.. Meillä oli Tiistaina Primellä Foreverin hyvinvointi ilta. Mua ainakin itseäni kiinnostaa se kokoajan enemmän ja oikeasti, kun tässä itse kukin kokoajan vanhenee, niin sitä peremmalla syyllä pitää pitää huoli itsestään. Se ei ole kehumisen asia, jos ei välitä terveydestään. Niin hassua, kuinka se usein kulkeekin käsi kädessä rinnakkain oman olon kanssa. Kun odotin Viviania, niin voi koko raskaden fyysisesti huonosti ja mua oikein ärsytti kaikki terveyteen liittyvät asiat, koska en yksinkertaisesti voinut tehdä mitään, kun sattu. Mua sattu joka helkkarin paikkaan ja mua ärsytti juurikin tämänkaltaiset: pidä huoli itsestäsi jutut. Nyt on onneksi ollut onni matkassa ja olo on todella hyvä ja energinen, vaikka koitankin näköjään sen energian itseltäni työllä tappaa 🙂 :). Ei ole esimerkikisi sanomatta selvä, että odottava äiti voi aina loistavasti. Allekirjoitan tämän lauseen täysin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Hyvinvointi illan tarkoitus on lisätä asiakkaiden tietoutta aloeveran terveysvaikutuksista ja ylipääänsä kehon toiminnasta ja sitä mitä jokaisen keho tarvitsee. Meillä oli täällä puhumassa Koskisen Minna, kenellä on kokemusta Forevin kanssa jo monen monta vuotta. Samalla kun kuuntelin tarkkaavaisena hänen kertomustaan, ymmärsin taas monen asian tärkeyden ja kuinka olen monia vuosia satunnaisesti laiminlyönyt itseäni. Se miksi meidän täytyy syödä ravintolisiä ja tiettyjä asioita päivittäin ei ole ollenkaan monelle itsestään selvyys. Me emme saa meidän ruoasta kaikkia tarvitsemiamme vitamiinejä ja ravintoaineita suurinta osaa päivän tarpeesta.Vaikka kuinka syöt sitä kanaa ja parsaa niin se ei riitä. Monilla on todella yksipuolinen rukavalion ja voi tietämättään elää kokoajan voimakkaissa puutostilassa. Itse en muten tiennyt, että aloevera on vihannes, joka on sukua parsakaalille.

Aloevera eli lääkeaaloe sisältää yli 200 vaikuttavaa ainetta, joista kaikki ovat elimistöllemme tärkeitä itsessään, mutta niiden yhteisvaikutus mahdollistaa aloen parantavan vaikutuksen. Se siltää: vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä, strolitejä ja mono ja polysakkariditejä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mää itse jaksan hehkuttaa tätä Argi+. Tämä tuote on ainakin pelastanut mun päivät ja antaa niin uskomattoman energian, että tuskin enää haukottelenkaan. Varsinkin raskaana monilla väsymys on kova ja itse salaa hieman pelkään tulevaa syksyä, jonka toki toivon olevan ihanan aurinkoinen ja energiaa antava, mutta kuinka sen jaksaa taas käydä läpi. Olen kohta kolmen lapsen äiti ja haluan päästä tästä ikuisesta valitusvirrestä, mihin itsekkin sorrun  eroon: jumaliste mää oon väsynyt. Lapsiperhee arki on väsyttävää aina, mutta mitä jos tekisit sille itse jotain? Kärsin aina raudan puutteesta ja varsinkin siitä tulee todella vetämätön olo, mutta nyt sekin on poissa.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Seison koko päivän jalkojeni päällä ja koko edelinen raskaus meni aivan järkyttävässä turvoruksessa. Joku saattaakin muistaa mun norsun nilkat, joihin koski ja pakotti jokainen päivä.  Olen päättänyt tehdä sillekkin asialle jotain ja hoidan niitä päivittäin. Käyn nyt kerran viikossa hoitola Preventiossa LPG hoidossa, mikä tekee hunajaa mun jaloille.  LPG on alipainehierontaa, mikä auttaa palautumisessa, vähentää selluliittia, parantaa lymfakiertoa ja tuntuu erittäin miellyttävätä. Iltaisin sivelen jakoihin Foreverin Heat Lotionia ja MSM voidetta, mitkä tekee aivan uskomattoman tunteen jalkoihin. Pötköttelen ja nostan jalat kohti kattoa. Tässäkin vain voin todeta, että turha valittaa, jos ei tee asialle mitään. Jos muuten muistatte, nin se mun politaive kipu on lähtenyt kokonaan pois. En tiedä onko syy LpG:n vai sitten näiden aloevera tuotteiden. Mitään tukisukkia en voi käyttää, kun ne tekee pakottavan tunteen jalkoihin.

 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meillä oli hyvinvointi illassa tarjolla raakakakkua, mitä maistoin ensimäistä kertaa itsekkin. Olin saanut paljon kehuja Tamperelaisesa paikasta nimeltä Bööna, josta meille toimitettin kakku ovelle asti <3. Aivan loistava maku ja ainakin itselleni riitti pieni kakunpala tyydyttämään makeanhimoa, vaikke sitä juurikaan tällähetkellä edes ole. Voin suositella paikkaa lämpimästi.

Kotisivuille pääset TÄÄLTÄ (kuvassa minttusuklaa kakku)
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Itse aloitin tämän Forevin aloeveran kokeilun tällä Vital 5 paketilla. Tähän kuuluu kaikki tarvittavat vitamiinit, mitkä on avain sisäsiseen hyvinvointiin. Jos kiinnostuit voit tilata näitä minun kautta (umppu@hotmail.com) Ja rehellisesti sanottuna voi tällä hetkellä todella hyvin ja natin olostani. Vauvan liikkeet alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, mikä tuntuu näin alkuun hieman hassulta.  Ensi viikon olen jälleen lomalla ja lähden lasten kanssa Pärnun hiekkarannoille Tiistaina. Sielä me sitten polskitaan ja Juuso tulee Perjantaina perästä. Ollaan Sunnuntaihin saakka. Ihana päästä pois taas näistä koti ympyröistä ja siivous ja pyykkäys hommista. Koitan kerätä tässä vähän vielä kärsivällisyyttä, että selviän tulevasta reissusta. Ollaan kahdessa eri hotellissa, mikä on myös kivaa vaihtelua. Aluksi menemme Tervise Paradis hotellin ja sen jälkeen Hedon spa hotelliin. Ne ovat molemmat täysin eri puolilla rantaa ja kiva nähdä aluetta hieman eri paikasta.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Nyt kannattaa ehdottomasti suunnata Biancaneven verkkokauppaan ALENNUS MYYNTEIHIN

Paljon on upeita tuotteita allennuksessa, koska uudelle mallistolle tehdään tilaa. Paljon on huippulaadukkaita urheiluvaatteita saatavilla ja todella huokeeseen hintaan. Olen aina liputtanut näiden vaatteiden puolesta, sillä nämä ovat omasta mielestäni vaan Suomen parhainta laatua ja tyylikkään ajattomia. Vaikka vaate olisi kuinka vanha tahansa näyttää se aina uudelta ja ryhdikkäältä. Suurin osa treenikamoista nukkaantuu ja lörpähtää, mutta näille niin käy. Itse oditan myös syksyn mallistoa, mitä kuvattiin keväällä. studiolla.

Nyt vaan kaikki SHOPPAILEMAAN 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mukavaa viikonloppua kaikille <3 Toivotaan, että aurinko edes hieman hellisi meitä.

Tässä teille vielä Elloksen alennuskoodi millä saat kalleimmasta tuotteesta -30% koodi on 345405

Shoppaile TÄÄLTÄ

 • Alennus koskee uutta tilausta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
 • Alennus toimassa 10.7.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.
 • Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Toms-, Odd Molly -, Odd Molly Home -, Dirty Linen – eikä Ray-ban -merkkisiin tuotteisiin.
 -Umppu

 

 

9 kommenttia

 1. Saimi kirjoitti:

  Tervetuloa Pärnuun. Meillä on ollut 15 vuotta nyt ’kesähuvila” täällä Pärnussä ja olemme melkein koko kesän aina täällä.
  Toivottavasti säät suosivat kun olette täällä sillä ranta on aivan mahtava pienten lasten kanssa.
  Hedon on ihana uusi hotelli ja Tervisessa on varmasti Vilin mielestä ihan kiva spa ja vesipuisto. Mutta hotellit ovat ihan samalla puolen rantaa, Tervise hiekkarannan päässä ja Hedon n. puolessa välissä ehkä 500m metriä Ranna puiesteetä kohti keskustaa.

  • primebody kirjoitti:

   Joo toivotaan, että säät suosii. Voi olla että muisan sijainnin väärin. Tarkoitin eri puolilla sitä, että ovat eri päissä, tai sitten sekoitan koko Hedon spa hotellin, koska kuvittelen sen olevan lähellä sitä pitsa paikkaa? Tuu moikkaan jos näet meidät 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  Moikka, sinulla näyttää olevan aika laajasti noita biancaneven vaatteita niin saatko niistä jotain alennusta blogin kautta? Koska itse en ainakaan pysty ostamaan niitä mielestäni kalliin hinnan takia. Hyvää lomaa teille!

 3. Patu kirjoitti:

  Hei,
  Osaatko sanoa miksi lpg-hoitoa ei suositella raskaana oleville ? Tai ainakin monella sivustolla on tämä maininta ilman mitään tarkempaa perustetta..

  • primebody kirjoitti:

   Mitään ei suositella raskaana.! Helppo pestä kädet pois kirjoittaa kyseinen lause. Mulle oikein suositeltiin lpg hoitoa

 4. Maria kirjoitti:

  Itse olen kiinnostunut Foreverin tuotteista, mutta nyt nuo Iltalehden uutiset vähän pelästytti. Onko uutinen mielestäsi täyttä humpuukia? Onko tuotteiden käytössä riskejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.