Hae
Prime Life by Umppu

Äidillä pitää olla omaa aikaa

 

Ihme on tapahtunut ja olin viimeyön yksin kotona. Mulla on nyt miniloma ja meen vasta Keskiviikkona seuraavan kerran töihin. Muu porukka lähti eilen mökille, minne munkin piti mennä, mutta päätinkin jäädä kotiin siivoon. Moni saattaa ihmetellä, että mitä hittoa, mutta voin sanoa rehellisesti, että nautin siivoamisesta silloin, kun saan tehdä sen yksin ja rauhassa. Pienten lasten kanssa siivoaminen on rehellisesti sanottuna haasteellista ja oieastaan perseestä, koska  joku sotkee sitämukaan, kun saat tavaroita paikoilleen.

IMG_3219 IMG_3218

 

Olohuone on nyt kokonaan siivottu ja tavarat on paikoillaan. Heitin 5 jätesäkkiä tavaraa suoraan roskiin. Kukaan ei ollut sanomassa, että hei tota vois vielä tarvita. Kun jokin tavara on koskematta useita vuosia niin sitä ei vaan tarvi ja rakastan heittää tavaraa pois. Toki mula on edelleen Radiokirppiksellä pöytä 15 Keskiviikkoon asti ja vein sinne taas 3 ikea kassia lisää tavaraa. On ilo huomata, että jokainen kerta pöydästä on lähtenyt paljon tavaraa. En vie koskaan kaikkia kerralla, koska silloin pöytä on todella vaikea pitää puhtaana, vaan aina kun menen siivoamaan, niin vien lisää. Nyt on jo yhteensä 10 ikea kassia viety ja toivotaan, että takaisin ei paljon tavaraa tule. Laitan usein muutamaksi loppupäiväksi -50% lapun, että saan pöytää vieläkin tyhjemmäksi tavarasta. toki on kiva saada siitä vähän itsellekkin rahaa, mutta pääasia on saada ne nurkista pois.

Laitoin myös puolet meidän huonekaluista toriin :), koska aion vaihtaa täällä taas hieman kaikkea. Jos joku on vailla ruokaryhmää tai vaikka lastenvaunuja niin Torista löytyy:)

65-0757Kaupallisia linkkejä *

Tilasin meille Ellokselta uuden RUOKAPÖYDÄN, sillä vanha vie niin suuren tilan ja meillä on hieman haastava tila. Pyöreä malli tekee meille lisää aluetta, että lapset saavat leikkiä rauhassa.

Ellokselle koodilla 339601 -40% kalleimmasta tuotteesta.   40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Shoppaile TÄÄLTÄ

 

Olen jo himoinnut kauan Vitran tuoleja ja nyt raaskin tilata niitä 2 kappaletta. Ne on vaan niin pirun kalliita, että persii ei kestä tilata koko sarjaa kerralla, mutta on ne vaan niin kauniit <3. Ja jos jollain on näitä käytettynä myynnissä niin huudan hep ja ostan. Vielä olisi hakusessa musta pyöreä matto pöydän alle, jos on vinkkiä niin saa ehdottaa.

50Vitra_iso-350

On ihanaa olla yksin kotona ja omissa ajatuksissa. Tässä vielä pesen pyykkiä ja lähden itsekkin kohta mökille. Kävin hakemassa torilta aamulla uusia kukkia ovenpieleen ja onkin ihana tulla kotiin, kun ne toivottaa sinut tervetulleeksi puhtaaseen taloon.

En tiedä olenko koskaan tyytyväinen kotiin, vai onko se aina ikuisuusprojekti, jossa on aina jotain viilattavaa. Toki se pitää mielen virkeänä, kun saa suunnitella ja toteuttaa uusia juttuja. Kotona tulee vietettyä niin paljon aikaa ja tiedän, että kun taas jään äitiyslomalle, niin mulla on aikaa toljottaa jokaista kolkkaa, jotenka parempi sekin hoitaa pois alta. On mahtavaa, että kaikille tavaroille on oma paikka ja koti pysyy järjestyksessä.

SPORTWEEKEND_ETUSIVUSLIDE

Nyt kannattaa käydä myös päivittämässä treenikamat,sillä House of Brandonilla on kaikki normaalihintaiset treenikamat koodilla SPORT25 -25%.

Shoppaile TÄÄLTÄ

Mukavaa viikonloppua <3

-UMPPU

5 kommenttia

 1. Tanjuska kirjoitti:

  Hei Umppu ja kiitos kovasti ihanasta blogistasi! Pitkään olen lukenut mutta taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin ?.
  Mä niin samaistun tähän siivousjuttuun! Mulla on kolme lasta (kaikki alle 7v) ja siivous on välillä yhtä tuskaa kun nämä rakkaat täystuhot sotkevat sitä mukaa uudelleen kun jotakin saa tehtyä. Välillä laitankin miehen ja lapset pois talosta päiväksi että saan oikeasti siivota ihan rauhassa ja kunnolla. Sitähän sanotaan että siivous on sielun puhdistusta ja pitää kyllä paikkansa. Ihanaa nauttia edes hetki puhtaasta ja siististä kodista ?. Ja totta kai samalla vähän vaihtaa järjestystä tai suunnittelee pientä remonttia tai huonekalujen vaihtamista. Se nyt on vaan niin kivaa!
  Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

 2. Elanya kirjoitti:

  http://www.mattoja.fi/nukkamatto-spectrum-musta.html Meiltä löytyy tällainen, ja ollaan oltu todella tyytyväisiä. Ei ime likaa sisäänsä, vaikka nukkakorkeus onkin 3 senttiä. Sittenhän tämä ei käy, jos kaipaa kokomustaa mattoa, mutta valkoiset kiiltävät langat seassa tuo ylellisen vaikutelman 🙂 Tuolta sivuilta kannattaa kyllä etsiä muitakin, sujuvaa asiointia.

 3. Nanna kirjoitti:

  Äidin oma aika on ihanaa ja tarpeellista! Vaikka sitten siivoten. Itsekin tykkään siivota:) Olin juuri itse la-su minilomalla ja kyllä teki hyvää. Edellisestä kerrasta on…öö…onkohan mulla koskaan sellaista edes ollut…?!?

 4. Petra kirjoitti:

  Voi elämä että harmittaa! Huomasin ton sun ellos koodin ja olin että jes, nyt tilaan mun pitkään himoitsemani hordesmattanin valkosen maton kun saan siitä noin hyvän alen. Niin niissä onkin joku alennuskielto yhyy! Mutta teillä on kyllä aivan ihana koti! 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Voi höh. Niitä koodeja tulee kyllä usein, jotenka pysy kuulolla. Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.