Hae
Prime Life by Umppu

Vaivaako väsymys?

 

En tiedä johtuuko se nyt valoisuudesta vai mistä, mutta sitä tulee iltaisin kukuttua välillä todella myöhään. Aloitan kesällä työpäivät jo siinä 7-8 aikaan ja yöunet jäävät hyvin pieniksi. Toki syy on täysin nyt mun omissa käsissä ja saan siitä kärsiä. Kun aloitin hetki sitten Aloevera tuotteiden käytön huomaan jo nyt vaikutuksia. ARGI+ on mun ehdoton suosikki, josta olen saanut paljon energiaa. Juon sitä päivittäin.

320_SEFI_ArgiPlus_2013_forever_awards

ARGI+ on innovatiivinen ravintolisä, joka on kehitetty erityisesti sinulle, joka elät aktiivista elämää. Sisältää aminohappo L-arginiinia sekä mehu- ja hedelmäuutesekoituksen hedelmistä ja marjoista, muun muassa mustikoista, vadelmista, viinirypäleistä ja granaattiomenoista. Antaa sinulle lisäksi päivittäisen annoksen vitamiineista C, D, B6, B12 ja foolihappo.

Kun haluat elää aktiivista elämää, tiedät mitä vaaditaan voidaksesi hyvin: ravitsevaa ruokaa, lepoa, unta, sosiaalista yhdessäoloa ja liikuntaa. Monipuolinen ruokavalio on myös hyvän terveyden perusta. Ravinnon tulee sisältää hyvässä suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja. Aktiiviseen elämäntyyliin kuuluu myös liikunta. Elimistömme on tehty liikkumista varten ja se palkitsee meidät aina kun liikumme, jaksamme enemmän ja saamme lisää energiaa.

Aminohapot ovat yksinkertaisesti ilmaistuna proteiinien rakennuskiviä. ARGI+ on ravintolisä, joka sisältää aminohappo L-arginiinia. Lisäksi ARGI+ sisältää sekoituksen hedelmäuutteita ja mehujauheita mustikoista, vadelmista, kirsikoista, karhunvatukoista, mustaviinimarjoista, mustaseljanmarjoista, viinirypäleistä ja granaattiomenoista.

ARGI+ antaa sinulle päivittäisen annoksen vitamiineista C, D, B6, B12 ja folaatti (foolihappo), jotka kaikki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Vitamiinit C, B6, B12 ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, kun taas D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Punasolujen tehtävä on kuljettaa happea soluihin, ja molemmat B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia veren punasolujen muodostumista. C-, B6- ja B12-vitamiinit edistävät kaikki normaalia energia-aineenvaihduntaa.   Vitamiinit muun muassa:

 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa (C-, D-, B6-, B12-vitamiinit sekä foolihappo)
 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta (C-, D-, B6-, B12-vitamiinit sekä foolihappo)
 • edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä (D-vitamiini)
 • edistää normaalia veren punasolujen muodostumista (B6- ja B12-vitamiinit)
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa (C-, B6- ja B12- vitamiinit)

 

Tämä on helppo laittaa vaikka omaan vesipulloon ja juoda päivän mittaan. Varmaan muistatte, kun mulla oli hetki sitten taaksepäin todella raskas vaihe elämässä, kun Vivian ei nukkunut ja oli murrot ja vesivahingot, tappelut vakuutusyhtiötä vastaan  ja kaikki samaan syssyyn. Voin sanoa,että se vaihe elämässä opetti taas paljon asioita ja antoi perspektiiviä siihen, että ihminen voi olla todella onnellinen ihan pienistä asioista, kuten esimerkiksi siitä että saa nukkua läpi yön, tai että saa tehdä töitä omalla työpaikalla.Nukkumattomuus tekee ihmiselle aivan järkyttäviä tuhoja. Onneksi ne on nyt kaikki takana ja uusi sivu onkin jo käännetty aikaa sitten <3

Koitan kokoajan päästä itse lähemmäksi tasapainoa ja haluankin jakaa näitä asioita teidän kanssa. Järjestän Primellä ensi viikon Ti klo 18.30 Foreverin Aloevera hyvinvointi illan, minne olet tervetullut kuuntelemaan lisää asiantuntija Minna Koskisen johdolla. Tilaisuus on täysin maksuton ja  sielä ei ole minkänlaista ostopakkoa ja saat mukaasi tuotenäytteitä, mitä voit rauhassa testata kotona. Tapahtuma kutsun löydät blogini facesivuilta, mitä kautta pääset ilmoittautumaan. Tarjolla on pientä purtavaa.

Tästä puheen ollen sain tänään kommentin, mikä oli hyvinkin rehellinen. Kommentti kuvastaa hyvin sitä, että kun itsellä on paha olla, niin sitä pahaa oloa on purettava muihin. Olen varmasti syyllistynyt tähän joskus itsekkin, mutta tämä on se tärkeä asia mihinkä kaikkien pitäisi kiinnittää huomiota. Joskus pitää oivaltaa sioita ja se oivallus voi tuoda onnen sun elämään 🙂

IMG_0134

Heippa Umppu!

Aiemmin en todellakaan ymmärtänyt sun ajatusmaailmaa, ja jos aiempia kommenttejani näät, niin oon sanonut sulle myös ikävästi, mm. sun kirjoitusvirheitä mollannut ja siitä et olisit kateellinen fitnekseen hurahtaneille(myönnän, olin huonossa suhteessa oleva, epävarma, omaa napaani ajatteleva fitnesspönttö silloin itse ja olin kateellinen siitä miten varma ja onnellinen vaikutit olevan).

Ajatuksissa on ollut kirjoittaa tästä jo aiemmin sun blogiin(ja olen saattanut kirjoittaakin, en nyt muista), mutta nykyään oon ihan sun fani, ja haluan pyytää anteeksi aiempia ikäviä kommentteja! ? En tiedä oonko vähän kasvanu aikuseks ja ulos just tästä vallitsevasta fitness- ja some-hömpänpömpästä viimein, mutta tosiaan nykyään oon sitä mieltä et nää sun ”paasaukset” on just huippuja ja oon kyllä yleensä samaa mieltä melkein kaikesta mitä sää tänne laitat.

Vaikutat tosi tervejärkiseltä, aikuiselta, fiksulta ihmiseltä. Maalaisjärki on varmaan se oikea sana. Jatka samaan malliin, oot yks mun lempibloggareista nykyään. Ihanaa kesää ja odotusta sinulle ja teidän perheelle ?

 

Kiitos tästä -Umppu

 

 

6 kommenttia

 1. K kirjoitti:

  Moi. Pakko laittaa viestiä, tuo Argihan ei nimittäin sovi raskaana oleville vaikka muuten huikea tuote onkin

  • primebody kirjoitti:

   Tavallaan ja tavallaan ei. Siinä on paljon hyviä ainesosia mitä suositellaan raskaana olevalle. Nää on aina vähän näitä. Esim energiajuomia ei suositella ja jotkut raskaana olevat lähes elää niillä.

 2. Maikkis kirjoitti:

  Mun piti kans kysyä tosta arginiinista raskausaikana. On nimittäin yks mun lemppari ravintolisiä, mutta joudun pitään aina menkkojen aikaan tauon siitä tai on tulva valmis 😀 Mä ainakin todella huomaan sen vaikutukset.

 3. Nanna kirjoitti:

  Itse käytän päivittäin myös ARGI+ ja ihana tuote on! Minullakin tuollainen Aloe Vera-ilta tulossa elokuussa,toivottavasti ystävät tulevat:)
  Hienon anteeksipyyntökommentin olet saanut,ihan mahtavaa!!

 4. hotisu kirjoitti:

  Samaa täältä kuin edelliseltä anteeksipyytäjältä. Olen vihaisena ja ärsyyntyneenä kirjoittanut kommentin, josta sitten olet luonnollisesti suuttunut ja loukkaantunut.
  Sanoin aivan liian kärkkäästi asiat ja pyydän anteeksi. En selittele tai pistä minkään piikkiin, olen vain ollut tyhmä. Yksinkertaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.