Hae
Prime Life by Umppu

Yhdessäolo on tärkeintä

 

Juhannusta oli ainakin meidän perheessä odotettu ja sitä odotin itsekkin. Auto pakattiin niin täyteen, että Juuso joutu käymään jo kertaalleen viemässä tavaraa mökille. Torstaina sää ei vielä ollut kovin kummoinen, mutta siihen me ollaan totuttu jo useana edellisenä juhannuksena eikö?. Juuson suvun mökki on meitä lähellä, Kangasalla ja sinne ajaa alta puolituntia kotoo, jotenka matka on ihan täydellinen ja maisemat täydelliset. Se rauha järven rannalla ja se uskomaton näky, mikä ikkunasta on järvelle, tekee ainakin itselle sisäisen rauhan, mitä tarvitsee välillä kaupungin hulinan jälkeen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meidän tämän vuoden tarkoitus oli opetella onkimaan. Aloitettiin kevyesti ja hankin meille Tuurin kyläkaupasta kaksi onkea, jotka olivat 9,95e kpl. Ihan vain sen vuoksi, jos se jää siihen yhteen kertaan en viitsinyt sijoittaa sen kummemmin.  Käytiin järvellä ainakin viisi kertaa onkimassa ja jopa itse nautin siitä paljon. Onkiminen on todella terapeuttista ja rentouttavaa, varsinkin kun on tyyni järvi ja aurinko paistaa hennosti. Kalaa ei saatu, mutta ei se juuri haitannut. On ihana, kun ei oo kiire minnekkään. Soutaminenkin sujuu vielä ihan hyvin ettei oo maha tiellä.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_4901IMG_4908

 

 

Mökillä on muutenkin hauska tehdä sellaisia asioita, mitä ei niin kotona, eikä kaupungissa tule tehtyä. Toki jos itse saisin valita niin lisäisin mökkiin aina muutamia mukavuuksia, kuten sisävessan, tiskikoneen yms. Noita hommia saa tehdä ihan riittämiin kotona ja ainakin itse toivon, etten ole mökillä aina työleirillä, vaan saan myös rentouduttua. Lapset touhuavat aamusta iltaan pihalla ja heidän touhua on ihana seurata. Nykyään monen lapsen elämää halitsee aivan liikaa älylaitteet ja meillä ei niitä otettu edes mukaan. Puhelin on edelleen soittamiseen, eikä jatkuvaan käyttöön. Tämä on asia, missä jokaisen vanhemman pitää ehdottomasti petrata kokoajan.

 

IMG_4836 IMG_4864

 

Meitä oli juhannusta viettämässä Juuson sisko ja hänen mies ja mun molemmat siskot perheineen. Vilskettä riitti, kun oli 6 lasta häärimässä ja sitä enemmän vielä aikuisia. Vaikka sitä haluaisikin hieman levätä enemmän, niin sitä on mentävä lasten ehdoilla eteenpäin. Kokoajan on pientä härdelliä päällä ja jollain on joku kokoajan. Osa lapsista on jo sen verran vanhoja, että ne eivät nukahda 8 illalla, vaan ovat lähes yhtä myöhään valveilla, kuin aikuiset. Sitä ei myöskään yhtään helpota todella valoista yöt. No toki olen tottunut itsekkin menemään suht aikaisin nukkumaan ja kun tässä siunatussatilassa ei juuri nautita viinilaseista, niin mikäs siinä.

 

IMG_4848

Kepan kansa pestään perunoita

IMG_4907

Mun pikku prinsessa <3

IMG_4831 IMG_4916

 

Pakko sanoa, että oli myös ihana palata kotiin ja otinkin pienet päiväunet heti kärkeen. Ison porukan kestitsimen käy kyllä jo melkein työstä :).  Nyt edessä on pari koneellista pyykkiä ja valmistautumista uuteen työviikkoon. Toivottavasti kaikilla oli mukava juhannus <3.

 

Varmaan huomasittekin, että blogini on hieman muuttunut. Mitä pidätte?

Kaupallinen linkki:* Vielä ehditte shoppailla House of Brandonilla. Suuri juhannusale voimassa vielä tänään (26.6) 15% koodilla JUHANNUS (ei koska dr.denim, CK ja jo alennettuja tuotteita). Voit maksaa ostoksesi Klarnalla vasta syksyllä <3

 

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Olivia kirjoitti:

    Hih! Kai sä tiet että virvelillä ei ongita? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.